Şimdi Ara

iphone 4s fiziki yapı ( Hic kullanmadim, kullananlarin yardimini bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yakinda fransadan gelme bir iphone 4s alacam pasaport ve simkilidi halledilmis olarak. acaba orjinaliyle sahtesi arasinda bir fiziki farklilik varmi. mesela iphone 4s in kapagi acilmiyormus, sahtesindede durum aynimi vede bunun gibi farkliliklar varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ac 5 dk kurcala hayran olursan orjinaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Ac 5 dk kurcala hayran olursan orjinaldir.

Kameranın çevresine 2-3 kez tıklatın içinden ses geliyorsa (telefonun içinde dolanan vida gibi bir sesten bahsediyorum) orjinaldir büyük ölçüde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Ac 5 dk kurcala hayran olursan orjinaldir.

Kameranın çevresine 2-3 kez tıklatın içinden ses geliyorsa (telefonun içinde dolanan vida gibi bir sesten bahsediyorum) orjinaldir büyük ölçüde

basitbi soru sordum.. iphoneun kapagı çıkıyomu sabitmi
  • Sabit. Youtube a fake 4s yaz görürsün.

• Retina ekran sadece orijinal iphonda var. Ekrandaki pixelleri göremezsen orijinaldir iphone arka kapak orjinalde de cikiyor altta vidalar var oradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Sabit. Youtube a fake 4s yaz görürsün.

yahu burda kullanan yokmu alt tarafı cevabı yazacak. belki firmalar vardır yapan onun için soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

quote:

yahu burda kullanan yokmu alt tarafı cevabı yazacak. belki firmalar vardır yapan onun için soruyorum

çin mallarında peki oyle vidalı oluyomu...
  • quote:

quote:

Evet burada kullanan yok kusura bakma birader

• Terbiyenizi takının, burada kimse sizin babanızın uşağı değil. Bu arada evet kardeş kullanmıyoruz biz iPhone bi sende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

Terbiyenizi takının, burada kimse sizin babanızın uşağı değil. Bu arada evet kardeş kullanmıyoruz biz iPhone bi sende var

sizde basligi okuyunda ona gore yazin. ben kullanan arkadaslardan yardim bekledim. terbiye sınırımı bilirim ben.. sizin gibi dalgacilarla konusma tarzim bu

• quote:

arkadaslar yakinda fransadan gelme bir iphone 4s alacam pasaport ve simkilidi halledilmis olarak. acaba orjinaliyle sahtesi arasinda bir fiziki farklilik varmi. mesela iphone 4s in kapagi acilmiyormus, sahtesindede durum aynimi vede bunun gibi farkliliklar varmi.

Orijinali ile sahtesini fiziki yapısından ziyade yazılımından anlamak daha kolaydır. iPhone açıldığında içerisinde iTunes, AppStore gibi fix uygulamalar varsa buyuk ihtimalle orijinaldir. Cihazin internet, oyun deneyiminde, menu gecislerinde herhangi bir takilma yok ise yine orijinaldir. Denildiği gibi kamera kısmına vurunca metal yaya vururmuş gibi ses geliyorsa da orijinaldir. Sorduğunuz soruya paralel olarak iPhone 4S, elinize aldığınızda bir agirlik, kalite hissi verir. Öncelikle bunu sağlaması lazım. Cihaz üzerindeki ve kutusundaki paketlemelerin kusursuz yapılması lazım. Orijinal ile sahtesi arasındaki ayırımı cok daha rahat yapabilmeniz icin YouTube'daki karşılaştırma videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Zira telefon iceriginden, kullanımından cok rahat ayrilabiliyor birbirlerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

arkadaslar yakinda fransadan gelme bir iphone 4s alacam pasaport ve simkilidi halledilmis olarak. acaba orjinaliyle sahtesi arasinda bir fiziki farklilik varmi. mesela iphone 4s in kapagi acilmiyormus, sahtesindede durum aynimi vede bunun gibi farkliliklar varmi.

Orijinali ile sahtesini fiziki yapısından ziyade yazılımından anlamak daha kolaydır. iPhone açıldığında içerisinde iTunes, AppStore gibi fix uygulamalar varsa buyuk ihtimalle orijinaldir. Cihazin internet, oyun deneyiminde, menu gecislerinde herhangi bir takilma yok ise yine orijinaldir. Denildiği gibi kamera kısmına vurunca metal yaya vururmuş gibi ses geliyorsa da orijinaldir. Sorduğunuz soruya paralel olarak iPhone 4S, elinize aldığınızda bir agirlik, kalite hissi verir. Öncelikle bunu sağlaması lazım. Cihaz üzerindeki ve kutusundaki paketlemelerin kusursuz yapılması lazım. Orijinal ile sahtesi arasındaki ayırımı cok daha rahat yapabilmeniz icin YouTube'daki karşılaştırma videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Zira telefon iceriginden, kullanımından cok rahat ayrilabiliyor birbirlerinden.

tesekkurler. bu yorumunuz cok daha yardimci oldu. benim merak ettigim çin mallarida çakma store yapmislarmidir. bu kadar gelisirmi yada ozen gosterirlermi ki :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

tesekkurler. bu yorumunuz cok daha yardimci oldu. benim merak ettigim çin mallarida çakma store yapmislarmidir. bu kadar gelisirmi yada ozen gosterirlermi ki :)

Rica ederim. Dışarıdan telefonu açmadan anlamak biraz daha zor fakat telefonu açınca, daha önce iPhone kurcaladiysaniz anlamak cok kolay. iPhone kadar düzgün çalışabilsen bir çakma telefon yok piyasada. Store olayında ise store'a girildiği zaman altta apple kimliğini falan isterse kesin orijinaldir. Zaten AppStore'a girince uygulamalardan anlaşılır. Bazı çakma iPhonelarda android oluyor. Onlarda menüde AppStore yazabiliyor ama icine girince AppStore'a hiç benzemeyen bir uygulama marketi ile karşılaşıyorsunuz. Ayrıca bilgisayara bagladiginizda iTunes programınız iphone'u görüyorsa %100 orijinaldir. iTunes Apple cihazlarından başka cihazlar ile senkronize olmaz çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.