Şimdi Ara

Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL
    Cihazın ilk sahibiyim.

İstanbul Altunizade Capitol Turkcell bayiinden kontratlı olarak alınmıştır. Bu yüzden simkilit, pasaport gibi bürokratik işlemlere ihtiyacı yoktur. Uygun boyuttaki (sanırım mikrosim diye geçiyor) sim kartınızı takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kutu içeriği eksiksiz olarak satışa sunulmuştur. Tüm parçaları (şarj cihazı, 30pin veri kablosu, kulaklık) cihaz ile beraber yollanan orjinal parçalardır.

Cihaz alındıktan çok kısa süre sonra Case Element kılıflar ile kullanılmıştır. Bu yüzden kasası üstünde herhangi bir darbe, çizik, çentik gibi kozmetik sorunları yoktur. Kullanılan kılıflardan bir tanesini yine dükkanımda satışa koydum.
    İnceleyebilirsiniz.

Üstündeki koruyucu şeffaf tabaka 2,5 sene önce takılmıştır ve yine Case Element markasıdır.

Cihaza hiçbir şekilde jailbreak yapılmamıştır. Üstünde 11.03.2014 itibari ile ios 7.1 yazılımı yüklüdür.

Cihaz satışa konulacağı için sıfırlanmıştır.

Home düğmesi zaman zaman temassızlık yapmaktadır. Bugüne kadar özellikle servise vermedim. Apple henüz fiziksel bir yer açmadığı için olduğu gibi kullanmayı tercih ettim. An itibari ile de fiyatı arttırmamak için müdahele etmemeye karar verdim.

Diğer bir kusur ise 30pinlik kablonun her iki ucundaki kablo kaplamasında gözle görülür yırtılma mevcut. Bu son 1 ayda ortaya çıktı.

Cihazı 23.01.2014 akşamına kadar kullandım. Apple iPhone5s aldığım için satıyorum. Bu işin ticaretini yapmıyorum. Kullanmadığım için kalabalık yapmasın diye elden çıkartıyorum.

Cihaz kozmetik olarak gerçekten çok temizdir.

Takas düşünmüyorum. Bugüne kadar takas teklifinde bulunan arkadaşlara zaman ayırdıkları için teşekkür ederim.

Benim için önemli olan kısımları yazdım. Eğer ilave sorunuz varsa tüm içtenliğimle cevaplarım.

Elekronik parçalarının değiştirilmesi, IMEI klonlanması gibi gerekçeler yüzünden geri almayacağım. Güven duymuyorsanız lütfen işlem yapmayınız. Zamanımızı ve paramızı boşa harcamayalım.

Şehir dışı satış için sadece GG üzerinden +%10 komisyon ile ilan açabilirim. İstanbul içinde elden görüp alabilirsiniz. Hafta içi 09:00 - 15:00 arası Topkapı'da bulunuyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• mrb hocam düşünürseniz ip4 ewww.mudo.com.tr de kullanabileceğiniz 3 adet 250 liralık çek verebilirim.
  • caller27 kullanıcısına yanıt
    Günaydın,
    Teşekkürler hocam ama TL tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer57

pm

Selam,
    Cevaplandı.

• Cihazın ilk sahibiyim.

İstanbul Altunizade Capitol Turkcell bayiinden kontratlı olarak alınmıştır. Bu yüzden simkilit, pasaport gibi bürokratik işlemlere ihtiyacı yoktur. Uygun boyuttaki (sanırım mikrosim diye geçiyor) sim kartınızı takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kutu içeriği eksiksiz olarak satışa sunulmuştur. Tüm parçaları (şarj cihazı, 30pin veri kablosu, kulaklık) cihaz ile beraber yollanan orjinal parçalardır.

Cihaz alındıktan çok kısa süre sonra Case Element kılıflar ile kullanılmıştır. Bu yüzden kasası üstünde herhangi bir darbe, çizik, çentik gibi kozmetik sorunları yoktur. Kullanılan kılıflardan bir tanesini yine dükkanımda satışa koydum. İnceleyebilirsiniz.Cihazı alan kişi bahsettiğim kılıfı da almak isterse kılıfta indirim yapabilirim.

Üstündeki koruyucu şeffaf tabaka 2,5 sene önce takılmıştır ve yine Case Element markasıdır.

Cihaza hiçbir şekilde jailbreak yapılmamıştır. Üstünde 11.03.2014 itibari ile ios 7.1 yazılımı yüklüdür.

Cihaz satışa konulacağı için sıfırlanmıştır.

Home düğmesi zaman zaman temassızlık yapmaktadır. Bugüne kadar özellikle servise vermedim. Apple henüz fiziksel bir yer açmadığı için olduğu gibi kullanmayı tercih ettim.

Diğer bir kusur ise 30pinlik kablonun her iki ucundaki kablo kaplamasında gözle görülür yırtılma mevcut. Bu son 1 ayda ortaya çıktı.

Cihazı 23.01.2014 akşamına kadar kullandım. Apple iPhone5s aldığım için satıyorum. Bu işin ticaretini yapmıyorum. Kullanmadığım için kalabalık yapmasın diye elden çıkartıyorum.

Cihaz kozmetik olarak gerçekten çok temizdir.

Takas düşünmüyorum. Bugüne kadar takas teklifinde bulunan arkadaşlara zaman ayırdıkları için teşekkür ederim.

Benim için önemli olan kısımları yazdım. Eğer ilave sorunuz varsa tüm içtenliğimle cevaplarım.

Elekronik parçalarının değiştirilmesi, IMEI klonlanması gibi gerekçeler yüzünden geri almayacağım. Güven duymuyorsanız lütfen işlem yapmayınız. Zamanımızı ve paramızı boşa harcamayalım.

Şehir dışı satış için sadece GG üzerinden +%10 komisyon ile ilan açabilirim. İstanbul içinde elden görüp alabilirsiniz. Hafta içi 09:00 - 15:00 arası Topkapı'da bulunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 6 Eylül 2014; 20:43:30 >

• Selam,
    Nedense ilana resimleri ekleyemedim bir türlü

Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL Sahibinden iPhone4 16GB Siyah Turkcell faturalı 500TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam s3 mini ile takas dusunurmusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt_caphta4

Hocam s3 mini ile takas dusunurmusun

Selam,
    Takas düşünmüyorum hocam teşekkürler...

• Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: gözlüklü

Pm

Selam,
    Pm cevaplandı.

• callandor kullanıcısına yanıt
    bu Iphone'u şubat ayından beri satmaya mı çalışıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

bu Iphone'u şubat ayından beri satmaya mı çalışıyorsunuz ?

Evet.

• Aslında cihaz temiz ve fiyat uygun gibi duruyor. Bu vakte kadar kalması ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inescapable

Aslında cihaz temiz ve fiyat uygun gibi duruyor. Bu vakte kadar kalması ilginç.

Selam,
    Hocam aslında agresif bir satış politikası izlemedim. Hatta 2-3 ay falan ilanı dahi güncellemedim. Cihazı satamazsam ipod ve navi olarak kullanacağım. O yüzden rahatım yani. Ha bi de ölücüler var Yoksa teklif çok yani

• Selamlar,

Kampanya yaptım
    Dükkanımdaki diğer ürün olan case element kılıf cihazla hediye gönderilecektir.
    Becerebilirsem ilanı güncelleyeceğim.
  • takip...
  • Selamlar,

Cihaz 500TL oldu. Daha önce hediye edeceğimi söylediğim kılıf promosyonu sona erdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.