Şimdi Ara

İphone 4s 16gb mı 32 gb mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaslar yarın turkcellden iphone 4s 16gb yada 32 gb almayı dusunuyorum fakat cok kararsızım suana kadar hıc iphone kullanmadıgım ıcın uygulamaları kac mb kac gb bılmıyorum 16 gb iphone un uygulamalarını +1000 muzık ve belkı bı kac oyun-fılm falan yuklesem yeter mı acaba iphone kullanan arkadaslarım bana yardımcı olursanız cok sevınırım..sımdıden bana yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım..

• 1000 müzik 4 gb anca tutar oyunlar 1.5 gb'a kadar çıkıyor.16 bence yeter ama ihtiyacına ve bütçene göre takıl
  • 16 GB kullanıyorum 300 küsür şarkı var, bir kaç dizi var ama video izlemek pek pratik değil, 124 tane uygulama var, 5 GB boş yer var şuan, eğer video çekersen yetmeyebilir fakat çeker ve bilgisayara atarsan bir problem olmaz.
  • Video cekme fotograf felan derken 16yi asar 32 iyidir
  • 16 gb yetmez. kesinlikle 32 almalısın ben 16 aldım ama yetmiyor.
  • Türkiyedeki 16 ile 32 gb arasındaki fiyat farkı yurt dışındaki fiyat farkından daha yüksek bunu anlamıyorum.
  • bende 1100 sarki var 10 gb kapliyo :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s 16 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

bende 1100 sarki var 10 gb kapliyo :D

320 kbps ise normaldir.
  • 4s 16 gb kullanıyorum; 925 şarkım var(4.2 gb),750 resim var(10 u video olmak üzere 0.40 gb) 26 uygulama ve 5 oyun var( 1.5 gb) diğer kategorisi de 0.7 gb.. eğer ben iphone'a dizi-film atmam, atsam da izler silerim diyorsanız ve aşağı yukarı benim kullandığım veriler çizgisinde kullanacaksanız 32 gb çok fazla olur. 1080 p videolar çekicem, dizi film indiricem derseniz 32 gb alın aksi taktirde 16 gb yeterli olucaktır.
  • 32 Alın 32.. 16 bana yetmiyor. Sadece modern combat 1.8 gb yer kaplıyor infinity blade 1 ve 2 de 2 gb :) 8 gb oyunlar 3 gb muzik 2 gb resim video ahanda bitti bende yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence turkcellden hiç birşey almayın 4000tlyi buluyor gidin o parayla kredi çekin araba alın , ya da sim free alın yani gerek yok .
  • Kaliteli oyunların boyutları son zamanlarda arttı ve grafikleri iyi olanlar çıktıkça artacak. Şu an ortalama 600-1000mb arası değiştiğini düşünürsek ileride 16Gb müzik dinleyen, video izleyen birisi için yeterli olmamaya başlayacaktır. Ben iphone üzerinden müzik dinlemediğim için 16Gb bana yetiyor. Hem oyun oynarım, hem müzik dinlerim hemde 1-2 film atarım diyen birisi için 32Gb artık daha ideal bana göre.
  • 64
  • 64 GB al hocam gerisini düşunme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturk_35

16 gb yetmez. kesinlikle 32 almalısın ben 16 aldım ama yetmiyor.

aynen 16 aldım ama video ve foto kalitesi bariz yer kaplıyor. hatta 32 yada 64 ile takas a telefon bile aramaya başladım :)
  • ya pc ye atarsanız yetiyor video çektin mesela yarım saat 1080p video 2 3 gb yer kaplar pcye atarsın zaten bı süre sonra öyle fazla efekli oyunlar oynamaz sıkılırsın benim en sevdıgım oyun ninja fruit gerisini pek önemsemıyorum zaten oyun oynayacak olsam notebookum xbox um var yanı
  • para sorun değilse 32 GB al bende 16 var yetmedi valla 974 tane müzik var 1 gb resim oyunlara yer kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baaki

para sorun değilse 32 GB al bende 16 var yetmedi valla 974 tane müzik var 1 gb resim oyunlara yer kalmıyor

8 gb lık oyunmu indirdin ?

Arkadaşım ben açıkçası 4s i alırken 32 gb almayı düşünüyordum bulamadığım için 16 aldım ama telefonu dolduran biri değilimdir daha önce 3g 8gb vardı onu bile dolduramamıştım eğer binlerce müzik indirip yüzlerce uygulama indiriceksen sana yetmez tabiki ama normal kullanım için gayet yeterli yani gereksiz mesela benim için kendi ihtiyaçlarına göre karar vermelisin 16 gb iphone alınca 16 gb ın tamamını kullanamayacağınıda unutmamalısın 13 gb lık bir kısmını sen kullanabiliyorsun geri kalanını sistem kullanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSpear -- 27 Aralık 2011; 9:31:21 >

• Eger paran varsa dusunmeden 32gb al. Doldu dolacak demezsin en azindan. Istedigin gibi kullanabilirsin. Bana 32 de yetmiyorken 16 ya gectim butun videolarimi silmek zorunda kaldim suan 19mb bos alan kaldi.
  • bunu senden daha iyi kimse bilemez hocam...babamda 3gs vardı gitmiş 32 almış zamanında 1gb bile dolu değildi..ne müzik var ne uygulama ne resim..3 5 uygulama var hep işle alakalı toplasam 50mb etmez..cihaz bomboş resmen..adamlar 16 mı 32 demiş bizimkide ver 32 yaaa demiş işte..
    bende 32lik ip4 var ucu ucuna yetiyor.. 4s e geçicem 32 alıcam yine 64 daha iyi olurdu tabi ama okdar masraf yapamıcam..eger cok resim video cekerım ve bunları telefonumda saklamak isterim dıyosan sakın 16 alma..1080p videoları doldurursan 3 5 ay snra tıkanır kalırsın..müzik film uygulamalar da cabası..

şöle bi otur düşün ben bu telefona ne atıcam de..ama su 1 haftada atacagın kadarını değil en az bi 1 yıllık süreyi düşün.zamanla şişicek cunku telefon içindekilerle..2 3 ay sana 16 bile cok gelebilir ama 6 ay sonra hafıza dolunca dur su oyunu silim,du şu filmi silim,şu videom guzeldı ama yer kaplıyor silim derdine düşmek istemezsin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.