Şimdi Ara

iPhone 4 suya düştü ve sonuçlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün elimi yıkarken telefonumu gömlek cebime koymuştum ve birden düştü lavoboya düştü.
    Düşmesiyle almam bir oldu ama suyun içine girdi sonuçta.

Neyse kapatayım dedim kapatamadım telefonu.
    Sonrasında güneşe koydum 5 dakika beklettim telefon ayaklı bomba haline gelmiş ve ekranda kocaman bi ünlem işareti ile birlikte aşırı sıcaklık uyarısı veriyordu.

Ekranda felan sorun yok çalışıyordu ama gölgelenme vardı.

Sonra kendi kendine kapandı hemen pirinçe koydum yaklaşık 7-8 saat kadar bekledi ve iş çıkışı telefoncuma gittim.

Durumu anlattım hallederiz dedi.

Az önce yanından geliyorum.

Şebeke sorunu var.
    Wi-Fi çalışmıyor.
    Kamera çalışmıyor.

Geri kalanlar normal zaten geriye ne kaldı

Herhangi bir fiyat vermedi, bi yapılsın sorun kalmaz kullanırsın dedi.

Ama benim içime sinmiyor ve randıman alamam artık o telefondan benim için öldü.

Çok üzüldüm anlıyacağınız.

2 saniyelik su teması ne hale getirdi telefonu.

Daha 2 ay önce almıştım halbuki.

1.600 TL şu an bildiğiniz çöpte...

• sen de benim gibisin arkadaşım.telefona ufak bir çizik bile olsa kullanamıyorum.bozuldu mu asla tamir olsa bile kullanamam.geçmiş olsun
  • Ha belki olur düzelir ama sonuçta sıvı teması ne kadar randıman verebilir ki?
    Yada ne kadar süre daha kullanabilirim?

Kısaca çöp dedim ama ne olur bilinmez.

Arkadaşım ben yapayım bizim elemana vereyim 2 gün kullansın randıman verirse kullan vermezse yapıcak bişey yok dedi.
  • Arkadasım telefona yapılmaması gereken her şeyi yapmışsın ne yazık ki. Allah'tan telefonu güneşe koyduğunda bomba gibi patlamamış .Patlasa sana bile zarar verebilirdi. Bu arada garanti kapsamına girmiyor herhalde bu yazdıkların Sonuçta 1 aylık telefon. Elindeki bütün imkanları zorla derim. 1.600 TL boru değil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzelce selülozik tinerle özene bezene temizlerse çalışma ihtimali %80, ama açmaya çalıştıysanız entegreleri ve dirençleri yanmış olabilir, görmeden bişey diyemem inş çözülür
  • geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güneşe koyma, pirinç olayı falan hep hikaye Bir süre sonra telefonun dışında çeşitli lekeler oluşur sıvı temasından dolayı arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ipod touch vardı bende aynı durum bende de olmuştu zamanla kayboldu ekran ve açılamaz durumdaydı.Benimki 1-2 dk suda kaldı ama :D Sonra İstanbul'da bir yer yaptırdım 100Tl aldı ve sadece kapama tuşu çalışmıyordu,onun görevini ses açma tuşu görür vaziyette aldım :D Başka sorunu yoktu yani bu telefonlara iyi bakmak lazım,sıvı teması çok sakat,geçmiş olsun dostum...
  • Hocam telefon suya düştüğü anda zaten garanti kapsamının dışına çıkyor. Niye telefonu güneşe koymak, pirinç e yatırmak gibi şeyler yapma gereği duydunuz ki. Verin telefoncuya açsın içini temizlesin bi güzel. Zaten cihaz garanti kapsamının dışına çıkmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.