Şimdi Ara

IPHONE 4 MU? IPHONE 4S MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun turkcell den kontratli iphone alicam ama karar veremedim sizce 4 mu 4s mi? Lutfen yarim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanici Bilgileri -- 27 Ocak 2012; 18:40:46 >

• yani eğer bütçem sıkı vs.. diyosan 4 al ama azcık fark verip iyi olsun diyosa 4s al ekstra özelliklerini apple'ın sitesinden öğrenebilirsin
    eğer aradaki fiyatı veriririm diyosan kesinlikle 4s
    en belirgin özellikleri (biliyosundur) kamera çok fark var hız fark var grafik çok faklı değil ama Siri var o yeter :P
    zaten şimdi iphone alıyosan teknolojiden boşu boşuna geri kalma 4s al yeni fln iyidir ;)

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6EE0A332 -- 27 Ocak 2012; 22:56:22 >
  • yok butcemle ilgili bi sorunum yok ama iphone 4s te cok fazla problem , sorun cikiyo diyorlar dogrumu?
  • 4S'te ki tek önemli sorun bana göre batarya, onun dışında ufak tefek sorunlar yazılım güncellemesiyle düzelebilecek şeyler. Gerçi batarya ömrüde yükselecekmiş 5.1 ile diyorlar...

Bence 4S
  • 4 ü olanlar için 4s çok gereksiz.fakat yeni alacaksan 4s al ya da bekleyebilrsen 5 i bekle kanımca
  • Yeni alacaksan tabiki de 4S sorman hata.
  • yeni alınacaksa 4S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexus 4 ile takaslık iPhone 4s
    12 yıl önce açıldı
    İPHONE 4S İÇİN YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buna benzer en az 15 konu bulabilirim yeni konu açmak yerine arama yapsanız daha derli toplu bi forumumuz olur..
  • 4s al neden mi ?
    Cunku sırı . Sırı gıttıkce guncellemelerle yenılenecek ve ıphone 4si kapsayacak 4 u degıl .
    Bır dıger nedenı eskı teknolojıden uzak durmak en ıyısı sanırım yukarıda bır arkadasta yazmıs .
    Ve hız .
    Belkı suanda hız farkı o kadar belrgın degıl ama ıphone 5 ve 5ten sonra cıkacak urun neyse 5s mı olur 6 mı olur bılemem neyse ıste cıkınca 4 ıle 4s'ın arasında hız farkı asırı derecede belırgın olur.
    Suanda 3g ve 3gs arasındakı gıbı.
  • 4s diyorum aradaki fiyat farkı az çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.