Şimdi Ara

iphone 4 kasa sı beni sarmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 3g s vardı sattım , inanınki bazen pişman oluyorum, iphone 4 ü inceledikten sonra özelikle kasa olarak ; ekran darlaşmış, ikonlar küçülmüş, sanki uzundan tutup çekmiş ler gibi, beni açıkçası sarmadı , özelikle forumlardaki 3g s ile karşılaştırmalı resmi görünce vazgeçtim diyebilirm...

sizce ????

• Kasa diyorsun, ikonlar diyorsun?
  • Ekran boyutu değişmedi ve apple bunu değiştirmez bence.
  • Bu video yu izledikten sonra senin gibi düşünemiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=cZRLcJ5qQSQ
  • E hocam beğeni meselesi bu. Ne diyelim ki şimdi?

"Hayır, kasası çok güzel, 3g'den daha kaliteli, kesin almalısın" falan desek beğenecek misin bir anda?

not: ekran boyutu, ikonlar vs. herşey aynı boyda.
  • bence iphone4 un tek kusuru köşeli ve keskin kenarlı dizaynı, onun dışında kusursuz diyebilirim
  • kasanın seni değil, senin kasayı sarman gerekir zaten..

böyle başlığa böyle cevap oluyor üzgünüm :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafan mı güzel baktın telefona?
  • zevkler ve renkler olayı.
  • Bence tasarım harika. 3gs'yi sattığıma pişman oldum demişsin. iphone 4 kullandıktan sonra eline 3g ve 3gs cihaz aldın mı ? Ne kadar itici ekranları varmış onların öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Bence tasarım harika. 3gs'yi sattığıma pişman oldum demişsin. iphone 4 kullandıktan sonra eline 3g ve 3gs cihaz aldın mı ? Ne kadar itici ekranları varmış onların öyle

abartma hocam sende ya o kadarda değil 3gs cihazda güzeldi kasası falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Bence tasarım harika. 3gs'yi sattığıma pişman oldum demişsin. iphone 4 kullandıktan sonra eline 3g ve 3gs cihaz aldın mı ? Ne kadar itici ekranları varmış onların öyle

abartma hocam sende ya o kadarda değil 3gs cihazda güzeldi kasası falan.

Valla hiç abartmıyorum. iphone 4'ün ekranına alışan bir kişi 3g veya 3gs'nin ekranını yadırgar. Tasarımın harika oluşu da benim şahsi fikrim. Ben beğenirim sen beğenmezsin birşey diyemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 5 Ekim 2010; 16:14:25 >

• Ekran ayrı bir olay zaten, bende 3GS var arkadaşta iP4. Arada alıp kurcalıyorum sonra kendi cihazıma bakınca gözlerim bozulmuş gibi hissediyorum :P
  • Iphone4un ekrani bence super. Ayrica dokunmatigi cok yumusak elin kayiyor uzerinde :)
  • bu haftasonu evli arkımın karısına 3gs kendisine 4 aldık
    şimdi 4 çoktı 3gs ne alaka dieceksiniz ama şekli daha güzel dedi kız aldı
    teknoloji daha yeni dedi arkım 4 aldı
    bende 2si de var şekil de özellik de 4 derim
    tamamen subjektif bi konu
  • İş şekile kaldıysa hiçbiri iPhone 2g'nin eline su dökemez.. Ah şu iPhone4'ün arka kasasını metal yapacaklardı, of off :)
  • yaw arkadaşlar inanınki ben hala fark edemedim ekranı g s ile aynımı ?
  • eline alınca keskinliği dışında bir eksisi yok bence. Ama o keskinlikte öyle bir keskinlik ki adamın elini çizer resmen. Neden çok az da olsa ovallik vermemişler anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas34

yaw arkadaşlar inanınki ben hala fark edemedim ekranı g s ile aynımı ?

yuh ne aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

bence iphone4 un tek kusuru köşeli ve keskin kenarlı dizaynı, onun dışında kusursuz diyebilirim

Evet, özellikle safaride uzun süreler gezinme ihtiyacı doğduğunda 5-10 dakikadan sonra telefon eli sarmıyor. Bunun için bir kılıf almak istiyorum.
    Hem eli iyice sarsın, daha doğrusu el telefonu iyice sarsın, hem de estetik dursun. Var mı önerileriniz?
    3G ve 3GS ele iyi geliyordu nazaran.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.