Beyler çektiğim fotoğraflar inanılmaz noise'li çıkıyor. dışarda ki çekimler bir nebzede olsa iyi ama kapalı alanlar akşam evin içinde ki çekimler rezalet. ha bir de şöyle bir durum var. her ne olursa olsun çektiğim foroğraflar telefonda inanılmaz duruyor.sanki 10.000 $ lık profesyonel bir makineyle çekmişim gibi. ama pc ye atınca telefonu kırasım geliyor bu ne diyorum ?
bunu telefon üzerinden düzeltecek bir kaç program varmış ama ücretli ne yapabilirim bu konuda ?
Programlar hakkinda bilgi verebilir misiniz? Merak ettim.
İPhone ekranı çok kaliteli belki o yüzden iyi gösteriyor ama detaya inince oda kötü ama su bı gercek bı cep telefonu kamerası olarak 4 ve 4s tek gecerim
Camera + kadar iyi bir program yok
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
oda yalan be
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
oda yalan be
Hocam 2.0 Versiyonunu indirmeyi denedinizmi bilmiyorumda gerçekten çok fazla işe yarıyor. Çekmeden önce EKRANA Dokunup focusluyorsunuzdur umarım Camera+'da
quote:
quote:
quote:
oda yalan be
Hocam 2.0 Versiyonunu indirmeyi denedinizmi bilmiyorumda gerçekten çok fazla işe yarıyor. Çekmeden önce EKRANA Dokunup focusluyorsunuzdur umarım Camera+'da
Okadarda değil hocam ekrana focuslyorum tabi ama inanan normal kamera ile çektiğim ve camera+ ile çektiği fotoğraflar arasında bilgisayara attığımda bana bir fark olduğu gelmedi.Eğer inanılmayacak derece fark varsa camera+ yı kullanırım ama ne bileyim bir fark göremedim.
quote:
quote:
quote:
quote:
oda yalan be
Okadarda değil hocam ekrana focuslyorum tabi ama inanan normal kamera ile çektiğim ve camera+ ile çektiği fotoğraflar arasında bilgisayara attığımda bana bir fark olduğu gelmedi.Eğer inanılmayacak derece fark varsa camera+ yı kullanırım ama ne bileyim bir fark göremedim.
Fark gerçekten var hocam iPhone ile dünyayı gezenler var fotoğraf için
BEnimde cihazım 4S evdeki çekimler dediğiniz gibi çok noise'li çıkıyor ama gün ışığında mükkemmel çıkıyor. Canımı sıkmıyor değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme