Şimdi Ara

Iphone 4 işlemcisi kaç mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemcisinin 800 mhz ye yakın gibi tabirler kullanılıyor.Apple resmen açıklamadı sanırım işlemci hızını sitesinde de göremedim neden böyle aldatmacı davranıyor bilen varmı.

• Hiç bi zaman bizim ürünümüz 600 mhz 1ghz gibi tabirler kullanmadı apple,bu yüzden açılıp-testler yapıldıkca tam ve net olarak belli olacaktır,Muhtemel kuvvetle 1ghz 512 ram
  • bu çok büyük bir saçmalık telefonun gerçekten teknik özelliklerinden anlayan ve ona göre karar vermek isteyen son kullanıcı için zor bir tercih olucak. Çıkalı kaç gün olmuş hala detay yok ve resmi bir açıklamada yok...Apple dan iyice nefret etmeye başladım.
    HD3 Android olsa düşünmeden alıcam...
  • apple donanım özellikleri ile değilde genel olarak telefon performansıyla öne çıkmak istiyor sanırım.o yüzden teknik özelliklerini açıklama gereği duymuyor.ramin ne kadar olduğu bile ne kadar sonra belli oldu.
  • bu test edicek programlar yok mu ya bii allahin kulu test yapip koysun
  • overclock mu yapıcaksınız. bilinse ne olur bilinmese ne olur ??
  • 1400 cc motordan 200 beygir güç üreten de var...
    2400 cc motordan 240 beygir güç üreten de var... (sayısal değerler sallamasyondur)
    Tork değerlerini göz önünde bulundurmadığımız zaman şunu söyleyebilirim...
    Apple 800 Mhz'de yapsa 1 Ghz'de yapsa iPhone'u size zevk verecek gücü sunuyor...
    10-15 çeşit ürün yelpazesi de sunmuyor... seçim yapmaya gerek kalmıyor...
    3 senede bir upgrade yapıp geç, keyfine bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazi teslerde cpu hızı 0 diye görünüyordu..ölçemiyor sanırım hızını
  • apple A4 işlemcisi 1ghz die biliyorum ben o yüsdn açıklama gereği duymamışlardır:)
  • pil tüketimi azalsın diye hızının olduğundan düşük ayarlandığını duydum (downclock tu galiba) orjinali 1 ghz olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalesen

apple A4 işlemcisi 1ghz die biliyorum ben o yüsdn açıklama gereği duymamışlardır:)

Sen biliyorsun diye açıklamadılar yani.
  • Sitede benchmark testi vardı ona göre 600mhzden fazla 1ghzden düşük gözüküyordu ama resmen açıklanmadı bildiğim kadarıyla. Açıkçası çok da önemli değil bence 1ghz kullanmaktansa 800mhzde daha uzun batarya ömürlü kullanmayı tercih ederim şahsen.
  • samsung s8500 wave 1ghz resmen yazıyor sitesinde. bunlar neden yazamıyor? çünkü 1ghz değil de ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

samsung s8500 wave 1ghz resmen yazıyor sitesinde. bunlar neden yazamıyor? çünkü 1ghz değil de ondan.

Kesin öyledir,mantığa bak yahu...
  • fanboyluğa gerek yok. neden yazmıyorlar sizce? google'da arayınca zaten iphone 4lerin 800mhzdeçalıştığını aksine diğer android os'lu telefonların 1ghzde çalıştığını görecektir.

sahi bu iphone4 anten hatası dedikodularına sahibi "öyle bir hata yok, uydurmayın, siz telefon tutmasını bilmiyorsunuz" dedikten sonra sorumlu müdürü işten çıkaran marka değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

samsung s8500 wave 1ghz resmen yazıyor sitesinde. bunlar neden yazamıyor? çünkü 1ghz değil de ondan.

Kesin öyledir,mantığa bak yahu...

Katılıyorum ve benden de bir BAN..!

4'un işlemcisi A4 ve A4 işlemci 1Ghz. Apple'ın sitesinde bir yerde yazdığını hatırlıyorum ama nerdeydi bilmiyorum. Hatta bu konuya koyayım diye SS almayı düşünmüştüm ama sonra boşver diyip bırakmıştım. Keşke alsaymışım...
  • apple'ın sitesi yerinde duruyor. bulup yazabilirsiniz biz burdayız :)
  • quote:

fanboyluğa gerek yok. neden yazmıyorlar sizce? google'da arayınca zaten iphone 4lerin 800mhzdeçalıştığını aksine diğer android os'lu telefonların 1ghzde çalıştığını görecektir.

sahi bu iphone4 anten hatası dedikodularına sahibi "öyle bir hata yok, uydurmayın, siz telefon tutmasını bilmiyorsunuz" dedikten sonra sorumlu müdürü işten çıkaran marka değil mi?

Anti apple-fanboyluğuna da gerek yok...Apple ne yapsa sizleri memnun edemiyor be kardeşim yazık...Neyse.Yalnız şunu bilin iPhone ve doğal olarak iP4 görüp görebileceğiniz en iyi telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 5 Eylül 2010; 22:45:10 >

• bir şey demedik canım apple'ın telefonu güzel bence de.. ama hızı neden yazmıyorlar ki, neden saklıyorlr böyle şeyleri.. tahmin mi edelim yani kaç mhz diye?
  • quote:

bir şey demedik canım apple'ın telefonu güzel bence de.. ama hızı neden yazmıyorlar ki, neden saklıyorlr böyle şeyleri.. tahmin mi edelim yani kaç mhz diye?

Adamlar iPad'dekinin aynısı dedi...Daha ne desin?Apple gereksiz şeylerle vakit kaybetmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.