Bildirim
|
Ya hu kardeşim, konuyu ne kirletiyorsun arka arkaya aynı mesajı atarak!
6-7 Mayıs'da aynı soruları sormuşsun üşenmeyip cevaplamışım hala aynı şeyleri soruyorsun? 2002'den beri bu forumdayım, ilk kez senin gibi birine denk geldim pes doğrusu: Tek cümle mesaj yaz 10 dk sonra "?" Bu nedir ya? milletin işi gücü yok mu sanıyorsun dakka başı sana cevap yazacak? 12 gün önce heyete danış, servisten belge iste demişim, yapmamışsın şimdi kalkıp belge verir mi diye soruyorsun. Vodafone bayisi gibi mi görünüyorum oradan Allah aşkına. Ben nereden bileyim. Adam haybeye 200 lira istediğine göre oradan pay biç. Bir teşekkürü geçtim milletin kafasını şişirmişsin resmen. Ayıp! |
Mart güncellemesi haftaya geliyor.
![]() https://nokiapoweruser.com/nokia-8-6-5-2-march-security-update-coming-next-week-delayed-because-of-a-one-time-issue/ |
Şarj süresi hissedilir derecede iyi olmuş.
Sesin karşıya az gitmesini de halletmisler sanırım. Guncellemeden sonra karşı taraf neden bağırıyorsun diyor 🤔🤔 |
cihaza güncelleme gelmiş
|
Yaklaşık 1yıldan fazla oldu.
Böyle lanet bir telefon olamaz.Birgün yüzümü güldürmedi. Aç kapa parmak izi siliniyor. Mesaj yazarken vs donup, 1,2 sn gecikmeli yazıyor. Sürekli sistem arayüzü hatası, çeşitli program hatası veriyor. Komple formatladım 3,5 gün sonra yine aynı hatalar. Hafıza kartı desen neredeyse boş. Şarj desen 1, 2 saatle bitiyor internet kullanımında. Duvara çarpmamak için kendimi zor tutuyorum. Verdiğim para haram olsun. Hiçkimseye NOKIA YI TAVSİYE ETMİYORUM. BU YAZI DA BURDA DURSUN. |
Buraya bu kadar yazacağına Vodafone veya Nokia Türkiye ile gorussen konunun içine etmesen ne olur? Konu 60 sayfa senin derdin 30 sayfa! Yapma güzel kardeşim şu basligi artık rahat bırak. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RootUser -- 11 Ocak 2017; 13:22:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |