Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thereisntaspoon

ocakta iphone almayı düşünüyorum ancak anten problemiyle ilgili bir bilgi bulamadım,sorun ortadan kalktı değil mi?yoksa hala sol elle tutulmuyor mu iphone 4?

Hocam ben dahil her ne kadar sorun yasamadigimizi belirtsekte zamanla oluyor
    olabiliyor,yerinde olsam 4s alirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: thereisntaspoon

ocakta iphone almayı düşünüyorum ancak anten problemiyle ilgili bir bilgi bulamadım,sorun ortadan kalktı değil mi?yoksa hala sol elle tutulmuyor mu iphone 4?

Hocam ben dahil her ne kadar sorun yasamadigimizi belirtsekte zamanla oluyor
    olabiliyor,yerinde olsam 4s alirdim

Kesinlikle bir sorun yok..

Vadafone kullanıyorum, genelde full cekiyor internet hızım 3g ile cok iyi. Sorun yok
  • Peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Hocam bende internet ayarıda yok ama internetede giriyorum

Ne ayarı :))

Hiçbirşey yapmadım, alayını kullanıyorum bende :)
  • Şimdi arkadaşlar şu acemi kardeşinize yardım edin lütfen . Bana kaliteli bir araç içi şarj aleti ve en önemlisi orjinal pirizden şarj aleti lazım. Piyasada çoğu orjinal denilenin çakma olduğu ap açık belli. 20-30 TL orjinal şarj aleti vereceklerini hiç sanmıyorum çünkü.
    Ben orjinal iphone aksesuarını nerden bulabilirim? Genpaya mı gideceğim? KVK mı? yada sizin bildiğiniz önerebileceğiniz bir mağaza yada orjinal gibi kaliteli bir ürün varmı?

Telefonun şarjının az gittiğini iyiden iyiye düşünmeye başladım. psikolojim bozuldu
    Bana orjinal şarj aleti lazım.
  • quote:

Şimdi arkadaşlar şu acemi kardeşinize yardım edin lütfen . Bana kaliteli bir araç içi şarj aleti ve en önemlisi orjinal pirizden şarj aleti lazım. Piyasada çoğu orjinal denilenin çakma olduğu ap açık belli. 20-30 TL orjinal şarj aleti vereceklerini hiç sanmıyorum çünkü.
    Ben orjinal iphone aksesuarını nerden bulabilirim? Genpaya mı gideceğim? KVK mı? yada sizin bildiğiniz önerebileceğiniz bir mağaza yada orjinal gibi kaliteli bir ürün varmı?

Telefonun şarjının az gittiğini iyiden iyiye düşünmeye başladım. psikolojim bozuldu
    Bana orjinal şarj aleti lazım.

Apple Store veya Bilkom'dan (internet) alabilirsiniz. Doğubank'da orijinali icin 50usd istiyorlardı. Belkin gibi kaliteli markalarda bakabilirsiniz.
  • quote:

Hocam bende internet ayarıda yok ama internetede giriyorum

3g den mi giriyorsun hocam?
  • Hayır hocam 3 G kapalı. Sadece Hücresel veri açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

Telefon tuvalete düştü.2 dakika sonra falan aldım.İçini açmadan saç kurutma makinesinin soğuk moduyla kurutmaya çalışıp 5 gün de pirincin içinde beklettim.Açılmadı telefon.Şu anda evde duruyor bitkisel hayatta heralde.Tamiri masrafı ne kadar olur tahminen?10 gün oldu telefon suya düşeli model iPhone 4

?
  • quote:

Hayır hocam 3 G kapalı. Sadece Hücresel veri açık.

Ben kendi kartımı kesip kullandığım zamanlarda ayarları kendim yapmıştım. Ama mikrosim aldığımdan beri o ayar yeri görünmüyor. Muhtemelen ayarlar sim kartla beraber geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

bakın bakın:

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/683573-samsungdan-applea-darbe

Apple tek telefon üzerinden gidiyor, Samsung'un ise bilmem kaç tane uygulaması var. Falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

bakın bakın:

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/683573-samsungdan-applea-darbe

Çok fazla satmış samsung ama şöyle bişey var..

Ticari segmentte fiat ford reno çok satıyorda, ben VW tercih ediyorum :)

Fanatiklik olarak algılanmasın.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 29 Ekim 2011; 0:00:22 >
  • Selam arkadaşlar. Kampanyalı dönemde iTunes hesaplarıma ücretsiz olarak igo Myway Turkey indirmiştim. Şimdi arkadaşımın laptopundayım. iTunesin son sürümünü indirdim, giriş yaptım fakat programı appstoreda arattığımda paralı olarak gözüküyor. Halbuki kendi pc ve laptopumda hem 3gs'ime hem arkadaşın 4'üne yüklemiştim igoyu. Nasıl çözerim bu sorunu? Teşekkürler.

(Yurtiçi iPhone 4 16 gb ios 5)
  • Para yazmasi onemli degil tiklayin siz
    zaten satin almissiniz diye bir uyari verecektir
    emin olmak isterseniz kredi karti bilgilerini silin
  • yeni ayfon 4 lüyüm. alışmaya çalışıyorum. takipteyim
  • 2G'den 4S'e geçince direkt abanmak istiyorum en hayvani uygulamalara, çaresizce bekliyoruz JB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

2G'den 4S'e geçince direkt abanmak istiyorum en hayvani uygulamalara, çaresizce bekliyoruz JB.

Beklemene gerek yok tethered jb gayet stabil bence denemeye değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

2G'den 4S'e geçince direkt abanmak istiyorum en hayvani uygulamalara, çaresizce bekliyoruz JB.

Beklemene gerek yok tethered jb gayet stabil bence denemeye değer

Tethered jailbreak demek ;

Telefonun yanlışlıkla veyahut ( Arada olur jailbreaklı aletlerde telefon kapanır DFU modunda açılır sadece ) böyle bir durum oldu. Siz başka bir yerdesiniz acil telefon lazım.
    Heleki iPhone 4 ise ( Hat Kesik Micro Sim ) o zaman ne yapacaksınız ? Sıkıntılı birşey.
  • quote:

quote:

Telefon tuvalete düştü.2 dakika sonra falan aldım.İçini açmadan saç kurutma makinesinin soğuk moduyla kurutmaya çalışıp 5 gün de pirincin içinde beklettim.Açılmadı telefon.Şu anda evde duruyor bitkisel hayatta heralde.Tamiri masrafı ne kadar olur tahminen?10 gün oldu telefon suya düşeli model iPhone 4

?

Yok mu başına gelen?
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.