Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (379. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu pc ye bağlıyorum ve itunesu açıyorum eşzamanlama başlıyor ve adım 7/7 öğelerin kopyalanması bekleniyor diyor birtürüde gitmiyor bu sorun telefon pc ye 11 saatten beri bağlı ve hala aynı şeyi söylüyor nedendir ? çözüm nedir bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirzaoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: superslow

quote:

quote:

Arkadaslar ios5 yukledim iphone 4 ume. Yumusak g Harfi yok. Ayrica rehberdeki isimleri degistirmek Istiyorum duzemle secenegi de yok ????

Nasıl yok :)) bene ios 5 kullanıyorum...

Ğ var..

Rehberdede düzelt 'edit' seçeneği var?...

ben 4.3.5 kullanıyorum daha geçmedim 5'e ve önceki sürümü de kullandım fakat 'Ğ' hiç olmadı bende? hiç ilgilenmiyordum, şimdi yazdınız kafama takıldı.

4.3.3 kullanırkende o sorunun olmadı..

Ayarlardan klavye dilini değiştirin, düzelebilir :)

arkadaşlar yok. ben mi kafayı sıyırıyorum yoksa telefon mu? klavye türkçe qwerty. ve rehberde hiçbir yerde edit düzelt seçeneği yok rehber isimlerini düzeltemiyorum???

eski back upı mu kurdunuz ios5e
    böyle diyeceğim ama 4.3.5te de ğ yok diyorsunuz, klavyeyi kontrol edin
  • quote:

3g aktif..

1day 10 hours : standby

4hours 30minutes : usage

%50 battery available

Seviyorum iphone 'u.

4.3.3 daha mi az yakiyor ne :P

Bende de 3g aktif ogle 2 den beri walla (wireless sikinti yapiyirdu) bu arada muzik biraz ve biraz mesajlasma vae icinde

Usage 14 hours
    Standby 1 day 1 hour

% 12 pil omru

Hahahh :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

Bir sorum daha var,

Itunes üzerinden müzik kütüphanesini iphonela senkronize ettiğimde bilgisayarda itunes library de yüklü bütün şarkıları iphone da ipoda aktardı. Ben bunun yerine bi şarkı listesi oluşturup sadece bu listedeki şarkıları iphone a aktarabilir miyim

???
  • quote:

quote:

Bir sorum daha var,

Itunes üzerinden müzik kütüphanesini iphonela senkronize ettiğimde bilgisayarda itunes library de yüklü bütün şarkıları iphone da ipoda aktardı. Ben bunun yerine bi şarkı listesi oluşturup sadece bu listedeki şarkıları iphone a aktarabilir miyim

???

Bilgisayarinda dosya olusturursun. İstedigin sarkiyi oraya atarsin. Sonra iphone'a sarki atarken bu dosyayi secip senkronize edersin.

Ve itunes library deki sarkilari al ordan baska yerde sakla yoksa her senkron ermende bunlarda gelecektirr
  • Iphone la birlikte kutudan çıkan şarj aparatının fiş girişi ülkemiz fişleriyle uyumlu olmadığından almış olduğum 15 tl lik fiş aparatı ile cihazımı 1 ay kadar kullanabildim.Kullanırken de bazen ekranda, "Bu şarj cihazı telefonunuzla birlikte kullanılamaz" gibisinden bir uyarı çıkıyodu.Neyse, nasılsa şarj oluyo bi şekilde diye kullanmaya devam ettim..

Gel gelelim geçen akşam telefonu şarja taktığım an ekranı karardı..ve bi daha hiç açılmadı. Bi telefoncuya götürdüm biraz baktı "şarj soketleri yanmış,diğer devreler de yanmış olabilir" dedi..Dandik bi aparat dağ gibi tel.u bitirdi yani anlıycağınız..

Benim gibi yurtdışı çıkışlı garantisiz cihazı olan arkadaşlar için bu durum ciddi bi risk..Adaptör olmadan şehir elektiriğini direk cihaza verdiğimiz için ani voltaj değişimlerinde benim yaşadığım kötü durumu yaşamamak için yapılabilecek bişey var mı..Bi adaptör veya benzeri bi aparatla şarj eden var mı..

Yoksa bu talihsizlik bi bana mı denk geldi,bu durumu başka bildiğiniz yaşayan birileri var mı çevrenizde.. herkes 3 kuruşluk çin malı aparatlarla mutlu mesut cihazlarını kullanıyo mu yoksa..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar ios5 yukledim iphone 4 ume. Yumusak g Harfi yok. Ayrica rehberdeki isimleri degistirmek Istiyorum duzemle secenegi de yok ????

Ğ var..

ben 4.3.5 kullanıyorum daha geçmedim 5'e ve önceki sürümü de kullandım fakat 'Ğ' hiç olmadı bende? hiç ilgilenmiyordum, şimdi yazdınız kafama takıldı.

arkadaşlar yok. ben mi kafayı sıyırıyorum yoksa telefon mu? klavye türkçe qwerty. ve rehberde hiçbir yerde edit düzelt seçeneği yok rehber isimlerini düzeltemiyorum???

G harfine basılı tuttuğunuzda ğ harfi çikmalı ama...

• quote:

Iphone la birlikte kutudan çıkan şarj aparatının fiş girişi ülkemiz fişleriyle uyumlu olmadığından almış olduğum 15 tl lik fiş aparatı ile cihazımı 1 ay kadar kullanabildim.Kullanırken de bazen ekranda, "Bu şarj cihazı telefonunuzla birlikte kullanılamaz" gibisinden bir uyarı çıkıyodu.Neyse, nasılsa şarj oluyo bi şekilde diye kullanmaya devam ettim..

Gel gelelim geçen akşam telefonu şarja taktığım an ekranı karardı..ve bi daha hiç açılmadı. Bi telefoncuya götürdüm biraz baktı "şarj soketleri yanmış,diğer devreler de yanmış olabilir" dedi..Dandik bi aparat dağ gibi tel.u bitirdi yani anlıycağınız..

Benim gibi yurtdışı çıkışlı garantisiz cihazı olan arkadaşlar için bu durum ciddi bi risk..Adaptör olmadan şehir elektiriğini direk cihaza verdiğimiz için ani voltaj değişimlerinde benim yaşadığım kötü durumu yaşamamak için yapılabilecek bişey var mı..Bi adaptör veya benzeri bi aparatla şarj eden var mı..

Yoksa bu talihsizlik bi bana mı denk geldi,bu durumu başka bildiğiniz yaşayan birileri var mı çevrenizde.. herkes 3 kuruşluk çin malı aparatlarla mutlu mesut cihazlarını kullanıyo mu yoksa..

bende abd den gelen sarj aletini elektrikciden aldıgım 3 tl lik aparatla şarj ediyorum hiç öyle uyarı çıkmadı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ğ var..

hayır daha önce vardı. normal itunes ten ios 5 upgrade yaptım telefonumu. herşey normal. Ancak g harfine basılı kalıyorum ve ğ çıkmıyor. Ayrıca rehberde isimleri düzenlemek için edit seçeneği yok. bi daha mı upgrade yapayım acaba? Nasıl yapacağım
  • Gidip orjinal şarj cihazı alabilrsiniz. 40-50 Tl ye kafası (kablo hariç) satıyorlar. Kablo ile beraber 50 dolar civarına vardı.
  • @mirzaoğlu,

Bir yerden ios 5 indir ve yedek çağırma yap o şekilde kurulum yap.

Google de ios 5 indir yazarsan çıkar ;)

Ben o şekilde yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucklord

telefonu pc ye bağlıyorum ve itunesu açıyorum eşzamanlama başlıyor ve adım 7/7 öğelerin kopyalanması bekleniyor diyor birtürüde gitmiyor bu sorun telefon pc ye 11 saatten beri bağlı ve hala aynı şeyi söylüyor nedendir ? çözüm nedir bilen varmı

buna bir çare yok mudur?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ğ var..

hayır daha önce vardı. normal itunes ten ios 5 upgrade yaptım telefonumu. herşey normal. Ancak g harfine basılı kalıyorum ve ğ çıkmıyor. Ayrıca rehberde isimleri düzenlemek için edit seçeneği yok. bi daha mı upgrade yapayım acaba? Nasıl yapacağım

Kardes belki seydir. Bu klavyede 123 tusunun yaninda dunya gbi bise var ona bssili tutunca klavye dilleri cikiyor. Orda turkce varsa onu sec yoksa herhalde ayarlardan girilmemis girersin. General., keyboard ., internatinal keyboard

Eger gene olmuyorsa sifir kurulum yap oyle dene wallla bilmuyom baska
  • Merhaba beyler, şu anda en uygun iphone 4 nereden alınır Turkcell de vs kaça ? Ortalama ne kadardır, ne kadar beklemeliyim kaça düşer vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 1 Kasım 2011; 18:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Gidip orjinal şarj cihazı alabilrsiniz. 40-50 Tl ye kafası (kablo hariç) satıyorlar. Kablo ile beraber 50 dolar civarına vardı.

internette o kadar baktım alışveriş siteleri,v.sye..orijinal bulamadım.. bi kaynak önerebilir misiniz, gerekirse p.m.den lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Merhaba beyler, şu anda en uygun iphone 4 nereden alınır Turkcell de vs kaça ? Ortalama ne kadardır, ne kadar beklemeliyim kaça düşer vs

2.el alışveriş sitelerine bi bakın derim

ben bunlardan birinden aldım..amerika dan kutusundan faturalı gelmişti cihaz..pasaport kaydı,gevey gibi ek maliyetler çıksa da yine de yurtiçi cihazlardan daha hesaplı.. garanti konusunda endişeniz varsa, eğer yurtdışına gidip gelen bi yakınınız varsa yurtdışı applestore larda hiç sorgu sual olmadan cihazı sıfırıyla değiştiriyolar..Aklınızda bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Merhaba beyler, şu anda en uygun iphone 4 nereden alınır Turkcell de vs kaça ? Ortalama ne kadardır, ne kadar beklemeliyim kaça düşer vs

Vadafone'dan aldım. 99TL ödüyorum. 250dk. her yöne konuşma, 250dk. sms (ben 12000 maxi paketi aldım), sınırsız internet paketide dahil..

Aveada iken zaten 60-70TL fatura ödüyordum. Şimdi 99TL ödüyorum hem internetim sınırsız, hemde iphone 4 sahibi oluyorum :)

Faturalarımı düşersem çok uygun bir fiyata almış oluyorum..
  • bende iphone 4 alıcam sizce yurt dışı olanınımı alayim yoksa yurt içi olanımı ?
    türkcellden alıcamda
  • Sorunuzu ne amaçla sordunuz acaba?

Yani farkları nedir yiçi ydışının ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Gidip orjinal şarj cihazı alabilrsiniz. 40-50 Tl ye kafası (kablo hariç) satıyorlar. Kablo ile beraber 50 dolar civarına vardı.

internette o kadar baktım alışveriş siteleri,v.sye..orijinal bulamadım.. bi kaynak önerebilir misiniz, gerekirse p.m.den lütfen

İstanbul'da Doğubank'dan almıştım. Üst katlarında bir çok dükkan var. Kutudan çıkan uzun inceler pahalı diye ipod için olanını kablosu ile 45TLye almıştım. Ayrıca Apple storelarda da gördüm. (istanbul kanyon) Bilkom store'da orjinal için stokta yok ama gelir. Diğer muvit belkin markalarda kalitelidir.

http://store.bilkom.com.tr/Apple-iPhone-ve-iPod-Prizden-sarj-Cihazi-AC-_1477.html#0

İpod için olanın kafası daha büyük ama sorunsuz uyuyor. Input 100-240V 0,15A 50-60Hz Output: 5V 1A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 2 Kasım 2011; 13:25:38 >
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.