Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar korkutmayın beni zaten daha o şarj cihazını kullanmam. Benim korkum cihaza zarar vermişmidir şuana kadar? Psikolojik mi bilmiyorum ama cihazında şarjı sanki daha az gitmeye başladı.

Bu arada philpsin sanırım araç şarj cihazı varmış onun gibi markaları almak iyi bir seçim olur mu?
    29$ paraya kıyıp İGO satın aldım, İstanbulda yaşıyorum ve bu şehrin yabancısı sayılırım navigsyon olmazsa olmazım.
  • Selçuk bey,

Gecen gün çalıştığım firmada şöyle bir bahsettik bataryalar ve ömürleri hakkında... Elektrik elektronik bakımcılarda vardı..

Usb ile pc de şarjı dahi önermediler.. En iyisi orj. şarj cihazı kullanmakmış..

Araç için dedimde, çok mecbur değilsen sakın dediler...
  • İ

Başka bir tane daha sorayım :)

Applestore'dan son facebook uygulamasını kullanıyorum. Arkadaş listemdekilerin paylaştiklarına yorum yapıp beğenebilirken, share 'paylaş' seçeneğini göremiyorum. Yok.

Yada var ben bilmiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 27 Ekim 2011; 23:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Yaa arkafaslar bu telefonlarda flash player nasil hallederiz yaa yapan kullanan birileri varmi

Programlar varda sikintili hep
    apple koymadan rahat izlenmez

Apple in koymasini beklersek ohooo isimiz yas :D adam okadar laf saydi kotuledi adam koyar mi yaa hahahha
  • Laf sayan vefat etti belli olmaz
  • flashı falan unutun dahada hayatta gelmez :)
    apple konuyu gündeme getirse bile steve nin anısına onay vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

Selçuk bey,

Gecen gün çalıştığım firmada şöyle bir bahsettik bataryalar ve ömürleri hakkında... Elektrik elektronik bakımcılarda vardı..

Bilginiz için Teşekkür ederim, Elektronikçiler böyle söylüyorsalar demekki bir bildikleri var. Ben cihazı sahibinden.com dan yurt dışı sıfır cihaz olarak aldım. Şarj aletinin ise orjinal olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası.
    Orjinal İphone şarj aletini nerden alabilirim acaba?
  • sanalpazar.com GOLD bilgisayar kuruluşu 4 fiyatına 4S satıyor 4S 16GB 2000TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Selçuk bey,

Bilginiz için Teşekkür ederim, Elektronikçiler böyle söylüyorsalar demekki bir bildikleri var. Ben cihazı sahibinden.com dan yurt dışı sıfır cihaz olarak aldım. Şarj aletinin ise orjinal olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası.

şöyle google'da bir arattım orj. iphone diye de hepsiburada vs... gibi istelerde çıktı. buralardan bulabilirsiniz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

sanalpazar.com GOLD bilgisayar kuruluşu 4 fiyatına 4S satıyor 4S 16GB 2000TL

GOLD Sağlam olabilir ama sanalpazar.com hakkında şüphelerim var. Ayrıca 4 Fiyatı 1.200 ile 2.000 arasında değişiyordu 16 GB olanları 2000 TL Abartı 4S 16 GB için. Bence en olası fiyat 1.400 ile 1.900 arası olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Selçuk bey,

USB'den şarj sakıncalı olsa,firmalar eski teknolojide olduğu gibi USB bağlantılarını sadece veri aktarımı için kullanırlar şarja izin vermeyebilirlerdi...bu sistem şu anda tüm marka/modellerde olduğuna göre ben sakıncalı olabileceğini düşünmüyorum.
    En büyük sıkıntı belki PC'den gelen voltajın düşük olmasından dolayı pilin daha uzun süre elektriğe mağruz kalması olabilir ama buda neye ne kadar zararlıdır açıkcası fikrim yok.
  • beklenildiği gibi piyasada 4s in fiyatı hızlı bir şekilde düşüyor.

alacakların dolarıda düşünüp acele etmemesi taraftarıyım.

eğer 2-3 ay sonra ip5 dedikodularıda başlarsa bu fiyat düşüşü hızlanacaktır.
  • Telefon tuvalete düştü.2 daika sonra falan aldım.İçini açmadan saç kurutma makinesinin soğuk moduyla kurutmaya çalışıp 5 gün de pirincin içinde beklettim.Açılmadı telefon.Şu anda evde duruyor bitkisel hayatta heralde.Tamiri masrafı ne kadar olur tahminen.10 gün oldu telefon suya düşeli model ip 4
  • ıphone 4 m var ve hattım avea 19 tllık ogrencı paketını aldım ıcerısınde 1 gb ınternet paketıde mevcut fakat. mms ve wap ayarlarımı yapamıyorum.hucresel verıye gırıp ayarları yapmam gerekıyor fakat genel/ag ve hucresel verı dedıgım zaman hucresel verıye tıklayacak bırsey yok hucresel verının uzerıne tıkladıgım zaman ya etkınlestırıyorum ya devre dısı yapabılıyorum apn yazan falan bır yere gelemıyorum yanı. fıtık olucam yardım edersenız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

ıphone 4 m var ve hattım avea 19 tllık ogrencı paketını aldım ıcerısınde 1 gb ınternet paketıde mevcut fakat. mms ve wap ayarlarımı yapamıyorum.hucresel verıye gırıp ayarları yapmam gerekıyor fakat genel/ag ve hucresel verı dedıgım zaman hucresel verıye tıklayacak bırsey yok hucresel verının uzerıne tıkladıgım zaman ya etkınlestırıyorum ya devre dısı yapabılıyorum apn yazan falan bır yere gelemıyorum yanı. fıtık olucam yardım edersenız sevınırım.

Benimde hattım Avea, hiç bir ayar yapmama rağmen MMS alıp gönderebiliyorum, yalnız şöyle bir sorun var internet bağlantısı açık olmadığı sürece MMS mesajı alıp gönderemiyorsun.
  • ben mms gönderme derdinde deüğilim wap ayarlarını yapmam gerekiyor internet paketini kullanabilmem için mms çok kullanmıyorum zaten. wap ayarları gerekiyor çünkü 1 gblık net paketim var.
  • Hocam bende internet ayarıda yok ama internetede giriyorum
  • Selamlar ,

Forumdan baktım fakat tam bir sounç bulamadım.

Benim telefonum iPhone 4 4.3.3 Jailbreak'li versiyonu ,

Ben ios 5 e yükseltmek istiyorum. Jailbreak gidicek biliyorum fakat sorun yaparmı ? Yani iTunes'tan yükseltirken bir problem olurmu ? Olmaz ise yükselteceğim.

Ayrıca ,

Tethered jailbreak yaptığımızda aleti her kapatıp açtığımızda tekrar mı yapmamız gerekiyor ? Örneğin dışarda kapandı tekrar mı yapmalıyım ?

Birde untethered ne zaman çıkar tahmini olarak :)

Çok soru sordum farkındayım cevaplarınız için teşekkürler
  • ocakta iphone almayı düşünüyorum ancak anten problemiyle ilgili bir bilgi bulamadım,sorun ortadan kalktı değil mi?yoksa hala sol elle tutulmuyor mu iphone 4?
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.