Diyelim bizim iOS jb'siz. iOS 5'e geceğiz. Normal güncellerken oyunlardaki kayıtlarımız siliniyor mu?
Şimdi de telefonun jb'li olduğunu varsayalım. Jb ile alakası olmayan, normal App Store'dan indirdiğimiz oyunlardaki kayıtlar silinir mi? Jb'den jb'size geçiş yapacağız. Jb ile gelen her şey silinecek, jb ile alakası olmayan seyler de siliniyor mu bunlarla birlikte?
Ve son olarak, telefon jb'li. iOS 5'in jb'lisi çıktı. Jb'den iOS 5 jb'ye geçmek için önce normal iTunes ile update yapıp normal iOS 5'e geçmemiz, sonra bu iOS 5'e jb mi yapmamız gerekiyor? Yoksa direkt jb'li iOS 5'e geclçebiliyor muyuz jb'den? Eğer geçebiliyorsak bu sefer kayıt durumu nasıl oluyor? App Store ve installous'tan yüklenen oyunların kayıtları duruyor mu?
Bir soum var dedim evet ama hepsi birbiriyle benzer sorular, bu nedenle öyle söyledim. Teşekkürler şimdiden.
arkadasım çok karışık sormuşsun kısaca özetlemek gerekirse evet jb gider, bunun dışında herseyi sıfırdan değil kaldıgın yerden devam edersin ama eger installoustan indirdigin uygulamarın varsa onlar çalışmaz sadece app storeden aldıklarını kullanırsın onlarla ilgili oyun save dosyaları falan silinmez.
bende karıştırdım hehe... ios5 jb henüz untethered çıkmadı herkes bekleme bir müddet jbsiz kullanıyorum bende. aslında cokta güzel yağ gibi takılma doonma yok 4.3.3 jb li kullanırken arada takılma kasma oluyodu...
Açık açık anlatayım diye uzatırsam olacağı bu.
Peki jb çıkınca jb'li iOS 5'e geçebilecek miyim? Yoksa önce normal iOS 5 (Jb gidecek) sonra jb mi? Direkt geçebileceksem jb'li uygulamaların kayıtları ne olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: delimavii67
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurcanrap10
Lütfen şu sorumu bir cevaplar mısınız yakında iphone 4 satın almayı düşünüyorum ancak bazı radyo sitelerinde şöyle bir yazı dikkatimi çekiyor , isterseniz power fm adlı radyoyu şu program ile iphoneden dinleyebilirsiniz diyor e peki bunu diyelim biz iphoneye yükledik kullanmaya başlayacağız ama benim hat konturlü acaba bu uygulamadan kaç kontor gider müzik dinlerken bilen var mı ?
Net paketi olmadan iPhone kullanan varnı acaba :) harbi çok merak ediyorum. Cevaba gelince net paketin olursa kontör gitmez
Turkcell net paleti aliyorum 250 mb lik. Hem pahali hemde iki gun dayanmiyor. Uygulamalarimi kapamama ragmen hep kontor yiyor. Hucresel veriyi kapayinca birsey gitmiyor ama o zamanda nete giremiyorum. Sanirim hava durumu guncellemesi falan yuzunden.
iOS 5 sonrası twitter uygulamasında şöyle bir sorun yasıyorum. Kardesimin hesabını ekledik bir türlü silemiyoruz. Çözümü bilen varsa sevinirim
Beyler buldum.. Ayarlarda twitter da seçip hesabı sil diyoruz
Amerika'da 649$ bizde 1649$ şaka gibi ama acı gerçek 3000TL verip alacaklara şimdiden hayırlı olsun güle güle kazıklanın
Gerçekten abartmışlar 3000tl ne ya..
ituns da voice memo görünmesine rağmen pc ye atamıyorum, sürükle bırak işe yaramıyo (ki eskiden olurdu) nedir bunları pc ye atmanın yolu ?
quote:
Orijinalden alıntı: motorkiran
ituns da voice memo görünmesine rağmen pc ye atamıyorum, sürükle bırak işe yaramıyo (ki eskiden olurdu) nedir bunları pc ye atmanın yolu ?
pc de muziklerim klasorunun icinde itunesta bi yerlerdedir hocam itunes c ye kurulu ise
quote:
Orijinalden alıntı: Erchamion
quote:
quote:
Sürüm yükseltmeyiz ilgili bir sorum olacak.
Diyelim bizim iOS jb'siz. iOS 5'e geceğiz. Normal güncellerken oyunlardaki kayıtlarımız siliniyor mu?
Şimdi de telefonun jb'li olduğunu varsayalım. Jb ile alakası olmayan, normal App Store'dan indirdiğimiz oyunlardaki kayıtlar silinir mi? Jb'den jb'size geçiş yapacağız. Jb ile gelen her şey silinecek, jb ile alakası olmayan seyler de siliniyor mu bunlarla birlikte?
Ve son olarak, telefon jb'li. iOS 5'in jb'lisi çıktı. Jb'den iOS 5 jb'ye geçmek için önce normal iTunes ile update yapıp normal iOS 5'e geçmemiz, sonra bu iOS 5'e jb mi yapmamız gerekiyor? Yoksa direkt jb'li iOS 5'e geclçebiliyor muyuz jb'den? Eğer geçebiliyorsak bu sefer kayıt durumu nasıl oluyor? App Store ve installous'tan yüklenen oyunların kayıtları duruyor mu?
Bir soum var dedim evet ama hepsi birbiriyle benzer sorular, bu nedenle öyle söyledim. Teşekkürler şimdiden.
arkadasım çok karışık sormuşsun kısaca özetlemek gerekirse evet jb gider, bunun dışında herseyi sıfırdan değil kaldıgın yerden devam edersin ama eger installoustan indirdigin uygulamarın varsa onlar çalışmaz sadece app storeden aldıklarını kullanırsın onlarla ilgili oyun save dosyaları falan silinmez.
bende karıştırdım hehe... ios5 jb henüz untethered çıkmadı herkes bekleme bir müddet jbsiz kullanıyorum bende. aslında cokta güzel yağ gibi takılma doonma yok 4.3.3 jb li kullanırken arada takılma kasma oluyodu...
Peki jb çıkınca jb'li iOS 5'e geçebilecek miyim? Yoksa önce normal iOS 5 (Jb gidecek) sonra jb mi? Direkt geçebileceksem jb'li uygulamaların kayıtları ne olacak?
jb li ios5 diye bişey yok arkadasım ilk önce sürüme geçersin sonra jb yaparsın, bu her sürümde böyledir, misal 4.3 ten 4.3.3 geçeceksin i tunesten normal yolla geçersin sonra jb yaparsın bu arada jb ile ilgili ne varsa gider uygulamalar çalışmaz geçtiğin sürümde tekrar jb yaparsan çalışır
iphone 4 gs alicak arkadasların dikkatine bu tarz ilanlara bakıp bi heves hemen almayın lutfen ve cok param var alırım bişey olmaz diyede dusup piyasayı yukseltmeyin ayrıca ithalatcı firma garanti olayını 2 değil 3defa dusunmenizi tavsiye ederim turkcell de bile garantide yeri geliyo ne zorluklarla karsılasıyoruz zar zor hallediyoruz problemimizi ve sunu soylemek istiyorum kimsenin ekmek parasında gözümüz yok ama 2 lira karetceğine kimseye 10 lira kar ettirmeyin dip not(gecenlerde tesaduf hepsiburdada görmustum biri getiriyo yurtdısından 4gs 1650 tl fiyatı vardı garantisiz) sahsi fikrim iphone saglam teldir garantisizde alınır iyi aksamlar
orda kazananlar dünyası yazıyoya bence o yanlış yazılmış doğrusu kazıklananlar dünyası olacak
quote:
Orijinalden alıntı: caddydsg
lütfen dikkat edelim fiyatlara , 3.000 TL değil ürün , sadece 2.999 TL :))))
quote:
Orijinalden alıntı: cihan_s
quote:
Orijinalden alıntı: caddydsg
lütfen dikkat edelim fiyatlara , 3.000 TL değil ürün , sadece 2.999 TL :))))
doğru ya :))
3000TL olsa nasıl alırdık
quote:
quote:
quote:
quote:
Sürüm yükseltmeyiz ilgili bir sorum olacak.
jb li ios5 diye bişey yok arkadasım ilk önce sürüme geçersin sonra jb yaparsın, bu her sürümde böyledir, misal 4.3 ten 4.3.3 geçeceksin i tunesten normal yolla geçersin sonra jb yaparsın bu arada jb ile ilgili ne varsa gider uygulamalar çalışmaz geçtiğin sürümde tekrar jb yaparsan çalışır
Delimavii hocam JB li ios 5 diye birşey var aslında yani JB li sürüm diye birşey var redsn0wu açıyorsunuz tabii yine itunes'u açıyorsunuz redsn0w açıkken sürüm yükseltiyorsunuz ( tabii bu kadar basit değil detaylarını N-Hakan kardeşim biliyor) sonra sürüm yükleniyor ve JB de yapılmış oluyor