mrb arkadaşlar GEVEY denilen şey nedir ben pek anlayamadım biraz açıklık getirirmisiniz bende de iphone 4 4.2 var bende 2 aydır bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekküler.
quote:
Orijinalden alıntı: crzma2727
mrb arkadaşlar GEVEY denilen şey nedir ben pek anlayamadım biraz açıklık getirirmisiniz bende de iphone 4 4.2 var bende 2 aydır bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekküler.
GEVEY BU İŞİ DAHA ÖNCEDE YAPMIŞ BİR ÇİNLİ ELEKTRONİK ŞİRKETİ İPHONE 4 İÇİN 2.10 VE 3.10 BB LARI İÇİN YENİ BİR TURBOSİM GELİŞTİRDİLER BU TURBOSİM İLE AMERİKAN ATT KARTLARINA BAĞIMLILIĞINIZ KIRILABİLİYOR MİCRO SİM GİRİŞİNİZ BİRHAYLİ KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN DE SİM KARTIN YANINDA TORBOSİM+KENDİ SİMKARTINIZI BİRLİKTE KULLANABİLMENİZ İÇİN İPHONE 4 UYUMLU BİRDE YUVA GÖNDERİYORLAR SÖYLENTİLERE GÖREDE MALİYETİ ARTTIRAN ÖZELLİKLE BU PARÇA YAPTIKLARI TURBOSİM Bİ ŞEKİLDE KLONLANABİLİR AMA METAL SİMKART YUVASINI YAPABİLMEK İÇİN BAZI ÖZEL MAKİNALAR GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
quote:
Orijinalden alıntı: deijik55
quote:
quote:
quote:
az önce ebayden 7$a gevey turbosim satın aldım, ürün USA'da bakalım gelene kadar neler olacak :)
3g içinmi aldın dostum
hepsini kapsıyor sanırım başlıkta hepsi vardı aldım 12tl ye, ama telefonum iphone 4.
Eğer benim işime yaramazsa ihtiyaç sahiplerine hediye edebilirim.
kardeşim hangi siteden aldın yazarmısın bende bir bakayım
Dostum cok uzgunum ama galiba baslik ve icerik birbirini tutmuyor o ilanda. Kandirmaca yada dalavere gibi bisey var.
Baslikta gevey yaziyor ama ifade su: "sim tray tool for gevey turbosim" Turkcesi: "gevey turbosim icin sim tepsisi (bolmesi)"
Ilanin aciklamasina girince durum daha da kotulesiyor. Aciklamada tray bile yazmiyor. Sadece sim ejector ifadesi var. Bu da eskiden iphone kutusundan cikan ama ip4 ile beraber artik kutudan cikmayan sim bolmesi icin olan igne vardi ya onu kastediyorlar.
Kisacasi dostum maalesef sim kart bolmesi icin bir igne aldin az once zannedersem :(
hahahaha bak ben buna gülerim harbiden :):):) ben daha bişi demiyorum bu unlock yedi bitirdi bizi heheh
Kardes benim İngilizce iyidir. Sen güzel paranla iPhone 4 lerin sim kart yuvasını acmak icin kullanılan küçük metal iğneden satın almissin. Güzel günlerde kullan.
hersey yolunda gidiyor arkadaslar run cuma gunu telefoncuya geliyor ama fiyat konusunda belirsizlikler var ucuk fiyat soyluyor toptan fiyatini ogrenip urunu denicem calisirsa size haber vericem urun 1 hafta sonra istanbulda olacak calisirsa
quote:
Orijinalden alıntı: sherafettyn
quote:
Orijinalden alıntı: crzma2727
GEVEY BU İŞİ DAHA ÖNCEDE YAPMIŞ BİR ÇİNLİ ELEKTRONİK ŞİRKETİ İPHONE 4 İÇİN 2.10 VE 3.10 BB LARI İÇİN YENİ BİR TURBOSİM GELİŞTİRDİLER BU TURBOSİM İLE AMERİKAN ATT KARTLARINA BAĞIMLILIĞINIZ KIRILABİLİYOR MİCRO SİM GİRİŞİNİZ BİRHAYLİ KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN DE SİM KARTIN YANINDA TORBOSİM+KENDİ SİMKARTINIZI BİRLİKTE KULLANABİLMENİZ İÇİN İPHONE 4 UYUMLU BİRDE YUVA GÖNDERİYORLAR SÖYLENTİLERE GÖREDE MALİYETİ ARTTIRAN ÖZELLİKLE BU PARÇA YAPTIKLARI TURBOSİM Bİ ŞEKİLDE KLONLANABİLİR AMA METAL SİMKART YUVASINI YAPABİLMEK İÇİN BAZI ÖZEL MAKİNALAR GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Ayrica farkli bir sim kart tray degil orjinaline sigcak sadece sim kartin bir kenarinin biraz inceltilmesi gerekiyo
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
az önce ebayden 7$a gevey turbosim satın aldım, ürün USA'da bakalım gelene kadar neler olacak :)
3g içinmi aldın dostum
hepsini kapsıyor sanırım başlıkta hepsi vardı aldım 12tl ye, ama telefonum iphone 4.
Eğer benim işime yaramazsa ihtiyaç sahiplerine hediye edebilirim.
kardeşim hangi siteden aldın yazarmısın bende bir bakayım
Dostum cok uzgunum ama galiba baslik ve icerik birbirini tutmuyor o ilanda. Kandirmaca yada dalavere gibi bisey var.
Baslikta gevey yaziyor ama ifade su: "sim tray tool for gevey turbosim" Turkcesi: "gevey turbosim icin sim tepsisi (bolmesi)"
Ilanin aciklamasina girince durum daha da kotulesiyor. Aciklamada tray bile yazmiyor. Sadece sim ejector ifadesi var. Bu da eskiden iphone kutusundan cikan ama ip4 ile beraber artik kutudan cikmayan sim bolmesi icin olan igne vardi ya onu kastediyorlar.
Kisacasi dostum maalesef sim kart bolmesi icin bir igne aldin az once zannedersem :(
iyide arkadaş ilanda resmi var zaten bu kadar olmazki nasıl GEVEY Turbo sim aldığını sanıyorsun sen ya?
o değilde adamların site goctu. bi sıkıntı olmasın :s
ne musclenerd, ne p0six, ne de sherif, uzun süredir tweet post etmemişler. Halbuki gün aşırı en az 5 kere tweet ederlerdi. Hadi hayırlısı.
Veeence twitter da bir manzara resmi linki koymus.
Ilginc olan bu resmin adi 40 haneli bir kod. pOsixninja nin kodundan da farkli.
Vincent da deneyip yapti mi acaba..
Ne dumen donuo bakalim.
quote:
Orijinalden alıntı: feryil
hersey yolunda gidiyor arkadaslar run cuma gunu telefoncuya geliyor ama fiyat konusunda belirsizlikler var ucuk fiyat soyluyor toptan fiyatini ogrenip urunu denicem calisirsa size haber vericem urun 1 hafta sonra istanbulda olacak calisirsa
ortak bir nokta belirlenmesi ile alakalı birçok fikir var !
ne kadar sürer bu unlock mevzusu bilemiyorum ancak, 100kişi bir mekanda toplansa daha efektif olmaz mı ?
Cindeki arkadaslar bana 2-3adet alabilecek varmi internet uzerinden satan yer bulamadim firmaya gondercem kopyalamalari icib
arkdaslar ben toptanciya vericem 100 kisiye ayni anda verebilme ihtimali imkansiz ayricada urunu ben kendim getirmicem ben cinde yasiyorum ama abim burda su an 24 martta doncek istanbula onunla gondercem su an icin bi plan yapmadik istanbul disindakilere mali nasi gondrebilcegimizi belki gittigidiyordan da satis yapabiliriz ama ilk once urunun saglam olmasi herseyden onemli