Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kefaret

cevabın için teşekkürler

geriye kalan beklemek sanırım. benm elimde i4 03.10.01li bi cihaz var. bunun o kodlarını ayarlarını detaylı görebileceim bi program olsa bozmak ugrua kurcalardım acıkcası. birazı merak birazı kızgınlıktan.

önemli değil ne demek, bende de i4 03.10 bb telefon var ha gerçi ben eylülde aldım 02.04 bb e sahipti telefon ama sonra baktım çıkaramıcaklar yüksettim ,sabır ben telefonu o zamandan bu zaman ipod gibi kullanıyorum ama sonucta telefon cok güzel her zaman istediklerini bulabiliyosun i4 umun yanında bide 6600 kullanıyorum ki yeterli yani , şu an tek çaremiz gevey in birisi tarafndan TR getirilmesi ve DH ci bi arkadaş tarfından test edilip onaylanmasi, sonrasi güzel zaten..uzak değil biraz daha sabır, son cümleden ötürü kendimi musclenerd ve sherif gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: bsirkeci

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Herşey bitti gevey simler için kar-zarar olayına girdiniz. İstediğin kişiden alırsınız veya almazsınız. Bu tip saçma sapan bakış açılarını taşımayın topice. 45$lık ürün 100 liraya da satılır 150 liraya da. Bırakın ticarette yüzde kaç kazanılır matematiği yapmayı. Konuyu kapatın unlock olayına devam edin lütfen.

böyle bir yöneticinin olduğu sitedeki bilgi bana gelmez birsürü site var bu konuyu tabip eden artık bu forumda dakika durmam aklı olan biraz kendine saygısı olan da başka forumlardan ÜYELERİNE SAYGILI olanlardan takip eder. Bende çok forum yönettim çok adminlik yaptım. Herkese adminlik verilmez yazıklar olsun donanım haber yöneticilerine saygısız... İsterseniz banlayın hatta banlayın :D

O kadar da değil. Bu şekil abartmanın anlamı yok. Hadi ben agresif davrandım, bütün yöneticilerin suçu ne? O kadar forum yöneten biri bunun böyle olmadığını bilir.

• Limesn0w arkadaşlar bu nedir? ultrasn0w un diğer unlock aracımı bilgi verebilecek olan varmı?
  • quote:

site açılıyor ancak bunu yazıyor. ne demekse.

iPhone 3G 3GS 4 Unlock Software

87 % Done

babam ben küçükken elektrikler kesilince 3e kadar saycam gelcek derdi
    1, 2, 2.5, 2.75 falan derken gelmezdi bi türlü 3

o günleri hatırlattı bu cydiaturk
  • limesn0w geohot tarafından üretilen unlock programının adı, bunu dev-team yapınca ultrasn0w oluo..ama geohot bıraktım demişti en son limesn0w un sonu gelmişti diye biliyorum ama ne kadar emin değilim..
  • o cydiaturk zaten tam kepaze, kaç gündür %87 dio ameleler,olmadıysa olmadı de bitsin işte ne kasıosun hikaye o sayım arkadaşlar hiç yormayın kafanızı..
  • Bu ApplenBerry gerçekten gevey konusunda resmi açıklamalarda bulunuyorsa 15dk önce şöyle bir tweet yollamış...

@s3ss1on23 Yes is already being sold in China but not in the US or other Country.

Yani şu an Amerikada ve diğer ülkelerde satılmadığını ancak Çinde satışların başladığını söylemiş.

Ama çelişkili bir durum, madem satılmaya başlandı 1saat önceki tweetinde neden fiyat konusunda kesin birşey yok diye açıklama yapıyor...

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260752702044&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Şöyle de bir ebay linki var. s3ss1on23 nickli eleman bu linki gösterek gerçek olup olmadığını soruyor, ApplenBerryden de bu cevap geliyor.

Edit: Resmi twitter hesabıymış evet, gevey sitesinde aynı adres var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 16 Mart 2011; 0:06:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Bu ApplenBerry gerçekten gevey konusunda resmi açıklamalarda bulunuyorsa 15dk önce şöyle bir tweet yollamış...

@s3ss1on23 Yes is already being sold in China but not in the US or other Country.

Yani şu an Amerikada ve diğer ülkelerde satılmadığını ancak Çinde satışların başladığını söylemiş.

Ama çelişkili bir durum, madem satılmaya başlandı 1saat önceki tweetinde neden fiyat konusunda kesin birşey yok diye açıklama yapıyor...

cok garip bi durum ya... belki çinde satılıyodur ufaktan ufaktan alttan alttan ama ordaki insanlara da 18i demişler offf offff umarım yalan çıkmaz umarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeanimeKufredenKirkOlsa

quote:

Bu ApplenBerry gerçekten gevey konusunda resmi açıklamalarda bulunuyorsa 15dk önce şöyle bir tweet yollamış...

cok garip bi durum ya... belki çinde satılıyodur ufaktan ufaktan alttan alttan ama ordaki insanlara da 18i demişler offf offff umarım yalan çıkmaz umarım..

soyle bir durum var. çinde satılıyor olabilir ancak bu amcaların amerikaya getirmesi satışa sunması kar payı koyması gumruk vergi falan derken bi suru etmen olacağından dolayı fiyat belli değil diyor olabilirler. ayrıca çinli bi dayı twitter'a ben aldım kullanıyorum yazmıs veence'i mention ederek. ne kadar dogru bilemeyiz tabi

• inş. dediğin gibidir birader, yalan çıkmasın da olanlar.. bu sefer umutluyum çünkü videoları falan var ve videodada hiç fake olabilcek bişey farketmedim herşey gerçeğe benziyo..dediğin gibidir muhtemelen ulaşım gümrük vs.. aman neyse buraya bi gelsin de gerisini koy ... rahman gitsin
  • Kendi siteleride bu:http://applenberry.com/store/

US distribütörüymüş... Burdan ve twitterından takip edilebilir durum. Ayrıca Çin'de satışa başlandıysa yavaş yavaş haberlerin gelmesi lazım.
  • Arkadaslar daha birkac gun once daha dogrusu turbo sim muhabbeti cikmadan herkez en gec 10 gune olmadi 2 haftaya cikar diyoduki artik geri sayimdaydik. Kabul turbo sim herkezin oldugu gibi benimde icimi rahatlatti ama lutfen biraz mantikli olun kac kisi 15 kat fazlasina alicak o uyduruktan teyyareti ve sonrada simlock cikinca hatira diye asicak duvara ama kazi yedinizin hatirasi olarak ki ulkemiz e gelmesi muhtemelen ay sonunu bulur ve fiyatida geecekten ciok fazla olur. Lutfen biraz soguk kanli olun en azindan mart sonunu bekleyin ve gercekten bu baslik altinda sagdece ve sagdece unlock konusmaya ozen gosterin... Her girdigimde yoruluyorum lutfen
  • burda unlock dışı bi konuşmamızı alıntı yapsana çok merak ettim? ayrıca 15kat fazlasi dediğin adam 40TL yaptırcam diyo, açıkcası eylülden beri beklediğim şey 40TL bana hiç koymaz biliyo musun sırf hatıra olsun diye bile alırım onu unlock olsunda cihazım..bi alo diyim 40TL yi seve seve veririm..eğer şu olay için 40Tl bile veremiyosan sen sherif ve kazlıöküze zaten muhtaçsın bu kadarda beleşçi olmamak lazım, eğer o gevey 45dolar yaklasik 70TL ye unlock edicekse cihazi 14 paket sigara almam eylülden beri beklediğim şeyi gerçekleştiririm..
  • Bu arda dip not. Alacak arkadaslara denemeden almamalarini tafsiye ederim cunku gercekten cok uyduruktan bisiy bozuk cikma ihtimali nerdeyse yari yariya. İyade garantisi veren bir firmadan almanizi tafsiye ederim.kendim12 yil telefon esnafligi yaptim bir insanin acizliginden bu kadar faydalanildigini gormedim. O cihazin deyeri 15 tl arkadaslar daha fazla vermetin 10 tl si getiren kisinin kari oldugunu farzettim.. Umarim size bi faydam dokunur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik...
  • quote:

Kendi siteleride bu:http://applenberry.com/store/

US distribütörüymüş... Burdan ve twitterından takip edilebilir durum. Ayrıca Çin'de satışa başlandıysa yavaş yavaş haberlerin gelmesi lazım.

çinden haber gelmesi biraz zor cunku adamlarda twitter facebook falan yasaklı devlet tarafından oyle dns ile falanda giremiyorlar diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

bunlar gercekten bu kadar ileri muhedislik mi arkadaslar..tmm i4ün teknolojisi 3310dan cok ileri kabul ama yani ne biliyim. bu adamlada sonucta bilgisayara baglıyolar bi program acıyorlar ve biseyler deniyorlar. hani bizde bilsek neyi yaptıklarını nasıl yaptıklarını bişeyle kurcalasak. olmaz mı?

tekrar ediyorum ultra zeki felan degilim iddaa da etmiyorum sadece öneriyorum. düşünsenize içimizden biri farklı bi yontemle bunu kırıdıgını

ileri mühendislik mi dediğin şey saygı duyulcak bişey neden mi? öyle bir sistem düşün ki o gördüğün i4 un içinde bi kod var ve o kod sadece apple da biliniyor senin telefonun bu kodla açılmadığı sürece o telefon unlock olmuyor..yeterince ileri bence çünkü telefondan yapabilceğin şeyler sınırlı , en fazla napabiliyosun ya simcard ın baseband e verdiği kodu kesiyosun bypass gibi üstünden geçmesini sagliosun,yada kartı sanki bir at&t yada hangi şirketse onun kartıymış gibi gösteriyosun, ya da su an denedikleri fanteziye geliyosun NCK kodu 40-bit diyolar ki doğruluğu bilinmiodu ama geçen birisi tweetinde kendi NCK kodunu yayınladı ama NCK kodum demedi sadece bi ihtimal çünkü rakam ve harflerden olusan NCK kodu gibi 40-bitlik bi kodu yazdı adam açıkcasi ilk yorum benden geldi birisi sormustu forumda adam bu kodu yazmıs ne dedi bu bi baktim NCK kodu yani o olma ihtimali çok yüksek çünkü birisi size 0532 512 12 12 gibi bi şey yazsa ne dersiniz telefon nosu bende açikcasi o koda NCK kodu dedim çünkü o yani , ama adam dalga da geçmiş olabilir sonucta 4123ad43m3jj33h22 gibi şeyler yazabiliosun klavyeyle kandırmacadır belki ama doğruysa o yazdıgı NCK kodudur kendi i4 için.. ve o kodu kullanarak telefonunu sonsuza kadar unlock yapar..bi kere girersin o kodu ve al sana factory unlock.. ama açıkcası bu imkansız gelio bana adam kendi cihazını açar ama herkes kendi telefonuna terminal yüklicekte,brute force yapıcakta nck kodunu bulucak 1 hafta sürücek o kodu bulması i4 hiç kapanmıcak o sürede vs.. vs.. o adam herkese teker teker yöntemleri mi anlatcak..

Açıkcası iş terminale girip birkaç satırlık kodu çalıştırıp 1 hafta brute force yapmak kadar kolay olsa. Factory unlock olacaksa 1 hafta pcyi açık bırakmaya değer.

ben işin detaylarına kadar bilmiyorum açıkcası bilsem zaten yazılım mühendisliğini seçerdim, sadece web tasarım, yazılım ilgi alanım ama asla çooook profesyonel diyebildiğim seviyeye en azından kendi beynimde gelemedim program yazıyorum açıkcası ama hala kendi kendimi çook iyi göremiyorum yetmio, eğer gerçekten iyi olsam su unlock işine bende el atardım en azından denerdim, olay dediğin gibi keşke onlarla olsa ama temel şeyler bunlar, işin içinde tabiki detaylar var sen bi forum olustururken nasil vbullettin tabanı kurup önce sonra detaylarına iniosun ama sonucta başında bulettin var , bu işin taslagı da dediklerim ama detaylari tabiki var ve bu iş o kadar kolay deil zaten olsa hepimiz yapardık

ama bu nck işi bana çok saçma gelmiyor nasıl olsa bu hackerlara apple programları kendi veriyor bu geveyin kar etmesini önlemek için böyle bir şey yapmış olabilir tabi sadece bir teori

• quote:

burda unlock dışı bi konuşmamızı alıntı yapsana çok merak ettim? ayrıca 15kat fazlasi dediğin adam 40TL yaptırcam diyo, açıkcası eylülden beri beklediğim şey 40TL bana hiç koymaz biliyo musun sırf hatıra olsun diye bile alırım onu unlock olsunda cihazım..bi alo diyim 40TL yi seve seve veririm..eğer şu olay için 40Tl bile veremiyosan sen sherif ve kazlıöküze zaten muhtaçsın bu kadarda beleşçi olmamak lazım, eğer o gevey 45dolar yaklasik 70TL ye unlock edicekse cihazi 14 paket sigara almam eylülden beri beklediğim şeyi gerçekleştiririm..

Arkadasim 40 tl su an verilir sana tek dicem 40 tl ye al bana 50 ye sat. O is gercekten zor ben 13 toptancimi aradim 100 tlden asa cok azi verebilecegini soyledi.gercekten sizin igliniz icin yazdim yoksa belesci falan dyilim 15 tl lik cihaza bende50 tl veririm ama satil fiyatini size tam soyliyeyim 110 tl ins dedigin gimi 40 tl ye aliriz;)

• çinde olan 3 5 kişi vardi DH takılan, bakalım onlardan haber beklioruz orda da 18inde yayınlancak falan demişler dedi nicki freyid mi öle bişeydi çinde oturuomus , bakalım onlardan falan haber beklioruz bi arkadaş daha vardı peperope gibi bişey , onlar 18i diodu da twitter da adam china da zaten satilio demiş ben ne anladım bu işten.. amaaan neyse görücez cumartesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

quote:

burda unlock dışı bi konuşmamızı alıntı yapsana çok merak ettim? ayrıca 15kat fazlasi dediğin adam 40TL yaptırcam diyo, açıkcası eylülden beri beklediğim şey 40TL bana hiç koymaz biliyo musun sırf hatıra olsun diye bile alırım onu unlock olsunda cihazım..bi alo diyim 40TL yi seve seve veririm..eğer şu olay için 40Tl bile veremiyosan sen sherif ve kazlıöküze zaten muhtaçsın bu kadarda beleşçi olmamak lazım, eğer o gevey 45dolar yaklasik 70TL ye unlock edicekse cihazi 14 paket sigara almam eylülden beri beklediğim şeyi gerçekleştiririm..

Arkadasim 40 tl su an verilir sana tek dicem 40 tl ye al bana 50 ye sat. O is gercekten zor ben 13 toptancimi aradim 100 tlden asa cok azi verebilecegini soyledi.gercekten sizin igliniz icin yazdim yoksa belesci falan dyilim 15 tl lik cihaza bende50 tl veririm ama satil fiyatini size tam soyliyeyim 110 tl ins dedigin gimi 40 tl ye aliriz;)

forumda takip et mert diye bi çocuk var geveyi getirtcek çinden, ve türkiyede antalyada kredi karti çipi yapan bi firmada akrabasi mi ne varmıs ona yaptırcak geveyi kopyalatcak aynı çipten yaptırcak ve bize 40tl ye satıcak..dediğine göre..bunun için hatta liste bile hazırlandı gevey isteyenler diye 110 kişi ekli şu anda listeye düşün..bende dahilim..100kişi ve üstü olsun yaptırcam diyodu bi gevey gelsin TR ye bu adam kopyalatsın bakti ki çalıştı herşey yolunda işte o zaman ticarete başlar 40TL den satmaya..ki firma max 40TL demiş 5TL bile olabilir diyo maliyetini bilmiyoms

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.