arkdaslar ben toptanciya vericem 100 kisiye ayni anda verebilme ihtimali imkansiz ayricada urunu ben kendim getirmicem ben cinde yasiyorum ama abim burda su an 24 martta doncek istanbula onunla gondercem su an icin bi plan yapmadik istanbul disindakilere mali nasi gondrebilcegimizi belki gittigidiyordan da satis yapabiliriz ama ilk once urunun saglam olmasi herseyden onemli
haklısın dostum.öncelikle deneyip, sonucu görmek lazım.sonrası kolay inşallah...
quote:
Orijinalden alıntı: feryil
arkdaslar ben toptanciya vericem 100 kisiye ayni anda verebilme ihtimali imkansiz ayricada urunu ben kendim getirmicem ben cinde yasiyorum ama abim burda su an 24 martta doncek istanbula onunla gondercem su an icin bi plan yapmadik istanbul disindakilere mali nasi gondrebilcegimizi belki gittigidiyordan da satis yapabiliriz ama ilk once urunun saglam olmasi herseyden onemli
evet kesinlikle dediğin gibi önce bi denenip onaylanmali ondan sonra gerisi zaten kolay...her türlü gelir o ürün..bide bi arkadaş videolarin linklerini tekrar koyup önemsiz muhabbetler arasında kayboldu demiş ben o videoların altina direk wohoow at&t ile çalişiyor yazdım bunu ilk videoyu izledikten sonra yazdım çünkü at&t ye kilitli bi cihazı açiyolar..
Diger operatorlere kilitli olan telefonlarin durumu :) muamma herhalde
Beyler muclenerd tweeter inde gevey icin "birseyler soylemek icin cok erken, iphone 2 icin bende almistim birkac tane" fln gibisinden bi seyler yazmis. Su an dersdeyim detayli ceviri yapamadim :)
Beyler Çin'de bir arkadasım vasıtasıyla arastırma yaptırdım.Kendisi elektronik ve mobil cihazlar ithal eden bir şirkette yetkili.Turbo sim gelişmesinin doğru oldugunu fakat rant'ın buyuk oldugu icin fıyatların cok abartılı oldugunu söyledi.Banada kendisi 10 adet getirecek bedavadan.maliyeti 1 $ ı gecmez diyor.Arkadaslarına söyle hemen almasınlar dedi.tabi bu kadar zaman bekledikten sonra bıkkınlık oluyor hepımız haklıyız ama kefal gibi atlamayın derim.40 $ falan ödemeyin.Max ödenecek fiyat 10 tl dedi bana;maliyet bazında konuştu.Bilgilendirme amaçlı yazdım ben para verip almayacağım sonuçta.
aga helal olsun,derste bile fırsat yaratıp bu işe sarıyosan diycek bişey bulamıyorumallllllllllkışşşşşşş
quote:
Orijinalden alıntı: tuner106
Beyler muclenerd tweeter inde gevey icin "birseyler soylemek icin cok erken, iphone 2 icin bende almistim birkac tane" fln gibisinden bi seyler yazmis. Su an dersdeyim detayli ceviri yapamadim :)
bu arada gevey nin sitesi yeni server lara taşındığı için bu aralar açılmıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
Beyler Çin'de bir arkadasım vasıtasıyla arastırma yaptırdım.Kendisi elektronik ve mobil cihazlar ithal eden bir şirkette yetkili.Turbo sim gelişmesinin doğru oldugunu fakat rant'ın buyuk oldugu icin fıyatların cok abartılı oldugunu söyledi.Banada kendisi 10 adet getirecek bedavadan.maliyeti 1 $ ı gecmez diyor.Arkadaslarına söyle hemen almasınlar dedi.tabi bu kadar zaman bekledikten sonra bıkkınlık oluyor hepımız haklıyız ama kefal gibi atlamayın derim.40 $ falan ödemeyin.Max ödenecek fiyat 10 tl dedi bana;maliyet bazında konuştu.Bilgilendirme amaçlı yazdım ben para verip almayacağım sonuçta.
kardeş bedavadan 10 tane getiricekse ben bi tanesine talibim.o zaman verirsin sanırım bana 10 TL den tanesini?
maliyeti 1 dolar olmadığı kesin benim elimde belki 50 tane var 3g ler için almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: amantessunt
quote:
kardeş bedavadan 10 tane getiricekse ben bi tanesine talibim.o zaman verirsin sanırım bana 10 TL den tanesini?
forum çakalı
quote:
Orijinalden alıntı: DeanimeKufredenKirkOlsa
quote:
Orijinalden alıntı: amantessunt
quote:
forum çakalı
işin gırgırındayız beyler... 6 aydır bekliyorum ben,herşeye hazırlıklıyım.ama ne çakal nede aptalım
bende geyik olsun diye söyledim zaten ciddiye alma
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin Beyler Çin'de bir arkadasım vasıtasıyla arastırma yaptırdım.Kendisi elektronik ve mobil cihazlar ithal eden bir şirkette yetkili.Turbo sim gelişmesinin doğru oldugunu fakat rant'ın buyuk oldugu icin fıyatların cok abartılı oldugunu söyledi.Banada kendisi 10 adet getirecek bedavadan.maliyeti 1 $ ı gecmez diyor.Arkadaslarına söyle hemen almasınlar dedi.tabi bu kadar zaman bekledikten sonra bıkkınlık oluyor hepımız haklıyız ama kefal gibi atlamayın derim.40 $ falan ödemeyin.Max ödenecek fiyat 10 tl dedi bana;maliyet bazında konuştu.Bilgilendirme amaçlı yazdım ben para verip almayacağım sonuçta.
Bana 3-4adet gonderme sansiniz varmi gelince sirkete veriyim kopyalama baslasin maliyetine satilcak turkiyede zaten benim urettirdiklerim
arkadaşlar listeden söz ediliyor o listeye benide yazın artık ne kadarsa verecem parayı kullanmaya başlıyıcam beklemekten bıktım usandım
Merhaba;
Öncelikle bunu sorduğum için tepki almamak adına şunu söylemek istiyorum: Başlıklar ve başlığın içindeki mesajlar o kadar karışmış ki, hiçbir şey anlamadım. Ben garantili, Gen-Pa'dan alınmış iPhone 4 kullanıyorum ama bir arkadaşım Amerika'dan getirtilmiş "4.2" sürüm olduğu söylenen bir iPhone 4 16 GB almak istiyor. Bana sordu, sim lock çözülüyor mu diye.
1- Mesajların ve başlıkların karışıklığından iPhone 4, 4.2 için unlock mümkün mü onu çözemedim. Anladığım kadarıyla baseband asıl mesele, ama telefon bende olmadığı için bu konuda bir bilgim yok. Hangi baseband'ler için unlock mümkün şu anda?
2- Telefonu sim lock haliyle 1400 tl'ye satıyor satıcı. Sim lock için 1 hafta süre var demiş, kendin yapacaksan al, ben yaparsam 2000'e veririm demiş. Unlock çok zor bir şey değilmiş gibi durdu, ama varsa tabii.
Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Gelince yollarım çalışşsında hepimizin temennisi bu başka birşey istemiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: The Count Dracula
Merhaba;
Öncelikle bunu sorduğum için tepki almamak adına şunu söylemek istiyorum: Başlıklar ve başlığın içindeki mesajlar o kadar karışmış ki, hiçbir şey anlamadım. Ben garantili, Gen-Pa'dan alınmış iPhone 4 kullanıyorum ama bir arkadaşım Amerika'dan getirtilmiş "4.2" sürüm olduğu söylenen bir iPhone 4 16 GB almak istiyor. Bana sordu, sim lock çözülüyor mu diye.
1- Mesajların ve başlıkların karışıklığından iPhone 4, 4.2 için unlock mümkün mü onu çözemedim. Anladığım kadarıyla baseband asıl mesele, ama telefon bende olmadığı için bu konuda bir bilgim yok. Hangi baseband'ler için unlock mümkün şu anda?
2- Telefonu sim lock haliyle 1400 tl'ye satıyor satıcı. Sim lock için 1 hafta süre var demiş, kendin yapacaksan al, ben yaparsam 2000'e veririm demiş. Unlock çok zor bir şey değilmiş gibi durdu, ama varsa tabii.
1- 4.2 için unlock yok. 2- 1400TL şu aşamada çok pahalı, 2.el bölümünde 1050-1150 arası bulabilirsin. 2000Tl diye de uçmuş, şu an yerli operaörlerden alıpta az kullanılmış satanlar bile 1700-1800 arası satılıyor.
quote:
Merhaba;
1- 4.2 version yani 03.10 baseband için şu anda ama tam şu anda hali hazır bi unlock yok,ama 2 gün önce gevey adındaki çinli bi firma ellerinde unlock edebilcek aparat bulundugunu söyledi söylemekle kalmadı videolarla kanıtladı, evet görünürde bi unlockumuz var ama henuz piyasada değil çünkü daha yeni çıktı, ve bu firmanın ilk adımı deil bu 3g ler içinde çıkarmıstı bunu şimdi 4 için çıkardı,bu donanımsal unlock, bide yazılımsal unlock var ama o çıkmadı ,neticede bu gevey ile unlock edebilcz yakın zamanda..yakın derken en geç mart sonuna kadar heralde türkiyede dagıtımı başlar çünkü çinde satilmaya 1-2 gündür başlanmıs 18 marta US de başlicak diodu 2-unlock zor bişey değil çok çıksın yardımcı oluruz anlatırız o sorun değil o yüzden o satıcıya güvenme, 1400 ü de kendin kıyasla 1100 e SL olan cihazi forumlarda satıyo insanlar adam 300tl civari kar koymus sen bilirsin tercih senin
quote:
Merhaba;
Kısaca konuyu özetleyeceğim; -Şu anda 02.10 ve 03.10 Baseband lar için Unlock işlemi yapılamıyor -Unlock sadece 1.59 sürümü için geçerli ama piyasadaki yeni cihazların hiç birisinde bu sürüm bulunmaz çünkü her yeni satışa çıkan telefon en yeni sürümle gelir. -GEVEY 3g nin Turbo Sim gelişmesi şu anda 02.10 ve 03.10 sürümleri için en büyük gelişme bunun haricinde 6 aydır bir gelişme yok, şu anda herkes Gevey i bekliyor, yukarda belirttiğim sürümleri kırdığı çok ciddi bir şekilde iddia ediliyor ve iki gün sonra (18 mart 2011) de satışa çıkacak, dediğim gibi herkes bunu bekliyor. Çok yakın zamanda bakıp göreceğiz. -1400 TL çok uçuk bir fiyat, gittigidiyor ve forumun ikinci el bölümünde 1100 TL ye kayıtlı cihazlar bulmak mümkün. Gevey işi olursa cihazların fiyatının yükseleceği muhtemel ama 2000 TL'yede yükselmez, 2000 TL ye 32 GB Genpa Garantili cihazlar bulmak mümkün.
Herkese cevaplar için teşekkür ederim.
Şunu merak ettim. Yazılımsal unlock çıkmayacağı mı söylendi de, herkes bu Gevey'in ürününü bekliyor? Okuduklarım kadarıyla daha önce unlock yazılımı çıkaranlar bu sürüme de çalışıyor yazıyordu.
Bir de fiyat konusuna gelince, 2. el forumlarında satılanlar da Amerika'dan gelmiş, dokunulmamış, açılmamış cihazlar mı? Bu öyle çünkü. Onu da açıklığa kavuşturmak istedim.