Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar o kadar kisiyiz artik toplu versek siparisi olmazmi neden bekliyoruz ki daha ?

http://applenberry.com/store/checkout/cart/
    or
    başka bir arkadaşın önerdiği siteden

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 24 Mart 2011; 14:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

arkadaslar o kadar kisiyiz artik toplu versek siparisi olmazmi neden bekliyoruz ki daha ?

http://applenberry.com/store/checkout/cart/

saygılar

25 ve üzeri alımlar için indirim yapılabilir yazıyor.
    Ve bu 25 ve üzeri alımı posta ayrıntılarına yazarlarsa, fiyat 150 avro üstü olacağı için takılacaktır gümrükte.
  • Konu iyiden iyiye rayından çıkmış artık
  • arkadaşlar sunsky sitesinden paypal harici b alışveriş yapılamıyormu ben kredi kartı kullanıcam ama öyle bir seçenek yok nasıl yapıcam ?
  • Unlock Konusu Oldu Alışveriş Konusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua41

Unlock Konusu Oldu Alışveriş Konusu..

tmm da şuan için tek unlock gevey deilmi arkadaş.
    geveyi kullanmadan unlock adına nasıl bilgi verelim millete alıp kullanıcaz ki videosunuda koyalım dimi
  • @Joshua41 Software UNLOCK'tan kendim dahil çoğu kişi ümidini kesti zaten, şu saatten sonra elimizdeki tek çözüm gevey. Onu da nereden en iyi koşullarla alabiliriz paylaşmanın bir zararı yok bence. Şerif, Muscle ve tayfalarının iphone hacking tarihinin karanlık sayfalarında çoktan yerlerini aldıklarını düşünüyorum. Twitter'ımdan bile takip etmiyorum artık.
  • Ben hala yerli yapım bir video izleyemedim yanarım da buna yanarım.
    Ankara'da satan varsa bu zımbırtıyı sırf milletin kafasındaki kuşkuları gidermek üzere gidip alıp denemek istiyorum.
  • http://applenberry.com/store/

Arkadaşlar burada sade 01.59 ve 03.10 basebandını görüyorum bizim basebandımız olan 02.10.04 yazmıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakass

quote:

Orijinalden alıntı: Joshua41

Unlock Konusu Oldu Alışveriş Konusu..

tmm da şuan için tek unlock gevey deilmi arkadaş.
    geveyi kullanmadan unlock adına nasıl bilgi verelim millete alıp kullanıcaz ki videosunuda koyalım dimi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

http://applenberry.com/store/

Arkadaşlar burada sade 01.59 ve 03.10 basebandını görüyorum bizim basebandımız olan 02.10.04 yazmıyo ?

01.59'dan 03.10'a kadar demek istemiştir arkadaşım
  • kardesım orda 1.59 to 3.10 yazıo yani, bu baseband ve arasındaki basebandlar için kullanılabilir. 02.10.04 de dahil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuner106

kardesım orda 1.59 to 3.10 yazıo yani, bu baseband ve arasındaki basebandlar için kullanılabilir. 02.10.04 de dahil yani

oh ya bir an için korktum diyebilirim, (bilgilendirdiğin için teşekkürler. ve bu arada dediğim gibi ay sonunu bekliyorum yazılımsal UL cıkmazsa gevey alıcam hem o zamana kadar türkiye'yede düşer diye düşünüyorum ve umarım dağubanktada bulabiliriz.

saygılar.
  • Arkadaslar yarın nasip olursa kart elimde olacak inşallah çalışırda sizlerle paylaşırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peperone

quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@peperone hayırlısı olsun, merak ettiğim tek şey burada mı kullanıyorsunuz yoksa hala Çin'de mı kullanıyorsunuz?

Ben Cin'de yasiyorum ve sadece Cin Sim karti kullaniyorum, o yuzden Turkiye'de deneme sansim yok. Avea karti ise sadece denemek icin taktim, calisti, ama su an Cin Sim karti ile kullaniyorum telefonu. O yuzden Avea ile uzun donemli performansi test edemedim, ama bir sorun cikacagini dusunmuyorum.

Kardes bu aldığın yerin telefonu varmı benim yegende is dolaysiyla orda bulamadı galiba..

Tianmu xi road, no: 188 Shanghai. Orasi zaten buyuk bir telefon carsisi, oranin 3. katinda 301 numarali dukkan. Ingilizce konusamiyorlar ama teli gosterip gevey dersen 5 dakkikada calistirip veriyorlar. Tel: 18602108838 18621690066 15021777444 02161492295

Arkadaslar bu adresten elden aldırdım yer doğru ve bu ısı gercekten yapıyorlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@peperone hayırlısı olsun, merak ettiğim tek şey burada mı kullanıyorsunuz yoksa hala Çin'de mı kullanıyorsunuz?

Ben Cin'de yasiyorum ve sadece Cin Sim karti kullaniyorum, o yuzden Turkiye'de deneme sansim yok. Avea karti ise sadece denemek icin taktim, calisti, ama su an Cin Sim karti ile kullaniyorum telefonu. O yuzden Avea ile uzun donemli performansi test edemedim, ama bir sorun cikacagini dusunmuyorum.

Kardes bu aldığın yerin telefonu varmı benim yegende is dolaysiyla orda bulamadı galiba..

Tianmu xi road, no: 188 Shanghai. Orasi zaten buyuk bir telefon carsisi, oranin 3. katinda 301 numarali dukkan. Ingilizce konusamiyorlar ama teli gosterip gevey dersen 5 dakkikada calistirip veriyorlar. Tel: 18602108838 18621690066 15021777444 02161492295

Arkadaslar bu adresten elden aldırdım yer doğru ve bu ısı gercekten yapıyorlar..

Kac tane aldirdin ve ne kadar?

• quote:

Arkadaslar yarın nasip olursa kart elimde olacak inşallah çalışırda sizlerle paylaşırım..

Sabırla bekliyoruz o zaman;)
  • @sedat012 ne kadar a aldırdın
  • @bystenly Hala sw unlock çıkabileceğini ümit edebilecek kadar optimist unlock kardeşlerimizi görmek çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: musto11
    @sedat012 ne kadar a aldırdın

Aslında 10 tane aldirtacaktim onların parasıyla tanesi 420 yaklaşık 100 tl civarı arkadaşların cogu 40 50 tl den bahsedince sanki ticaretini yapıyormuşum gibi algılama oldu onun için sadece 1 tane aldım..
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.