Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi kartıma baktım iade olmamış. nasıl iade etmişler anlamadım.

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi**
  • bu da paypal anasayfasındaki yazı. şimdi nereye iade yapılacak anlamadım.

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi**
  • @erdogan3333
    2-3 gün içersinde yansıyacaktır kredi kartı dönem içi hareketlerine.
    İptal edilmesinin sebebi büyük ihtimalle adresinin Confirmed olmaması dır.

Applenberry nin sipariş sayfasında şu ifadeyi büyük puntolarla yazmışlar;
    We only ship to PayPal confirm address or Shipping address Must match your billing address on your credit card.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 24 Mart 2011; 12:03:43 >
  • izmir'e ben dagıtıdır case seklınde getırtıcem ama ılk basta cekıp vıdeo eklemem gerekıyor iş garantı olmadan getirtmek etik olmaz.20 adet getirtecem.
  • @erdogan3333; paypalin Türkçe seçeneği çıkmıyor mu sende, boşuna uğraşma öyle çeviri için falan
  • Arkadaslar alibaba.com dan Sakın alışveriş yapmayın ben çok kötü dolandırilmistim hepsi sahtekar
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@erdogan3333; paypalin Türkçe seçeneği çıkmıyor mu sende, boşuna uğraşma öyle çeviri için falan

ilk başta türkçe açılıyor ama giriş yaptıktan sonra ingilizce tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

@erdogan3333
    2-3 gün içersinde yansıyacaktır kredi kartı dönem içi hareketlerine.
    İptal edilmesinin sebebi büyük ihtimalle adresinin Confirmed olmaması dır.

Applenberry nin sipariş sayfasında şu ifadeyi büyük puntolarla yazmışlar;
    We only ship to PayPal confirm address or Shipping address Must match your billing address on your credit card.

kartı comfirmed etmemişim yeni gördüm. neyse. sağlık olsun.
  • Ben de alisveris yaparken limit sikintisi yuzunden onayli kartim yerine diger kartimi kullanmistim. Benim siparisimi de iptal etmisler. Neyse saglik olsun. Zaten alirken aceleye gelmisti biraz. Boylesi daha iyi oldu.
  • şimdi comfirmed oldu mu acaba ne yazıyor tam olarak

http://img862.imageshack.us/i/adsz4.jpg/
  • "sunsky-online.com" a mail atmıştım dün gece, cevap vermişler.Ürünün orjinalliği,güvenilirliği,kargo süresi vs. hakkında sorular sormuştum.Gelen cevap ikna edici gibi sizinle de paylaşmak istedim.Cevaptada söylediği gibi bu site üzerinden satılan unlock sim card'lar orjinal gevey değil ama aynı görevi görüp unlock ediyormuş.Diğer sitelerdeki gibi aynı fiyat değil de biraz daha ucuz olmasının nedenide bu.DHL ile bir hafta içinde de kesinlikle ulaştırırlar gibi düşünüyorum.Galiba sipariş veririm bugün.Geldiği zaman videolu bir kanıt illaki paylaşırız.Teşekkürler..

For the Unlock SIM card S-IP4G-0690, it is not original Gevey, but it have the same function, it can unlock your iPhone4,

Now the unit is best-selling, if you use iPhone4, I suggest you buy one, you can place order onwww.sunsky-online.com, and after we receive your order payment, we can ship the goods to you next week by DHL,

Thank you for your attention,

Ms Britty

--------------------------------------------------
    Shenzhen SUNSKY Technology Limited

--------------------------------------------------
    27/A-B, B Wing, Windows Building, Huaqiangbei Road, Futian District. Shenzhen. China

Tel: 86-755-61302080

Fax: 86-755-61302090
    Mobile: 86-158 1559 8406

Email / MSN : Britty@sun-usb.com

Website:www.sunsky-online.com

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333
    şimdi comfirmed oldu mu acaba ne yazıyor tam olarak

http://img862.imageshack.us/i/adsz4.jpg/

Oradaki ekrana onay verdikten sonra kartinizdan 3 TL para cekiyorlar. Birkac gun icinde bankanizin internet subesinden ya da musteri hizmetlerinden cekilen paranin islem kodunu ogrenip paypala giriyorsunuz. Bu sekilde confirmed oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@erdogan3333; paypalin Türkçe seçeneği çıkmıyor mu sende, boşuna uğraşma öyle çeviri için falan

ilk başta türkçe açılıyor ama giriş yaptıktan sonra ingilizce tekrar.

Bence ayarlara iyi bak çünkü ben defalarca işlem yapıyorum iade para bile aldım, şikayet yazırdım hep Türkçe. Hatta bir Çin firmasını şikayet ettim, şikayeti Türkçe yazıyorum onlar Çinceye çevirip şirkete iletiyorlar ve gelen Çince cevabı da Türkçeye çevirip bana bildirim yapıyorlar. Bende de ingilizce zayıf olduğundan neler çektiğini tahmin edebiliyorum

• @duduco

sağol buldum şimdi türkçe oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan3333 -- 24 Mart 2011; 13:14:27 >

• quote:

@duduco

sağol buldum şimdi türkçe oldu.

hocam kredi kartınla yaptığın harcamalar telefonuna mesajla geliyorsa paypal dan PP0000 gibi bi işlem kodu gelicek o 4 haneli numarayı paypal sayfasına onayla yerinden açıp numarayı girip tamam diceksin,ama telefonuna gelmiyorsa 2-3 gün sonra müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin o kodu.

• Siz benim yerimde olsanızwww.applenberry.com dan mı alırsınız 100$ a(160tl) yoksa sunsky-online.com mı alırsınız 46,62$ a(75tl) ye mi?
  • @thezephyr Kardeşim o zaman klonlamışlar satıyorlar, fiyat olarak gerçekten orjin geveyden çok çok daha makul ve alınabilir seviyede. Kafama takılan bir şey var, bu sim tray dediğimiz aparatta dahil değil mi buna, bununla ilgili herhangi bir şey belirttiler mi acaba?
  • applenberry den cevap geldi.

Dear Customer,

Thank you for shopping with applenberry.com. The only solution to unlocking your iPhone4 with Gevey Turbo Sim. We are sorry to inform you that your order has been canceled due to the security reasons below. Your payment has been credited back to your original payment method. You are welcome to place a new order with us once the problem has been resolved. Again, sorry for any inconvenience we have caused and thank you for your understanding.
    Shipping address is not the same as billing address on credit card.
    Shipping address is not confirm by PayPal.
    Shipping address cannot be confirm with USPS or FedEx.

Sincerely,
    applenberry.com
  • @erdogan3333 Şu anda beklerdim senin yerinde olsam. Applenberry orijinal, pahalı ve eline alıp uygulayan yok, sunsky'deki daha iyi fiyatlı ve klon, normal gevey gibi işlevselliğe sahip olup olmadığını veya sunsky.com sitesinin dürüst ticaret yapıp yapmadığını önümüzdeki bir kaç gün içinde öğreneceğiz. Bekleyen bir sürü insan var şu aşamada (ben dahil - 7 ay). Önümüzdeki hafta ortası gibi akı ve karayı görürüz. O zaman sipariş etsen, ertesi hafta elinde inşallah. Bu benim fikrim.
  • TAZE HABER HERKESE, p0sxninja'nın yayınladığı kod, bahsettiği değişiklikler, heyecan vs. unlock'la ilgili bir şey değilmiş, ipad2 jailbreak'iyle ilgiliymiş, hadi tekrardan geçmiş olsun Alıştık gerçi
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.