Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan software unlock yalan oldu..Eskiden tarihler havalarda uçuşurdu şimdi onlar bile yok...Hayırlısı bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSEIDON17

Anlaşılan software unlock yalan oldu..Eskiden tarihler havalarda uçuşurdu şimdi onlar bile yok...Hayırlısı bakalım..

en azından yakın zamanda bir şey gözükmüyor
  • herkes bi şekilde gevey alsın bunlara inandık kaç ayımızı sitelere bakmakla geçirdik sağolsunlar bugüne kadar güzel işler yaptılar fakat steve amcalrından kesin tarih almadan milleti kandırmasınlar bidaha gevey de ülkenin pazarina giremedi biirtürlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSEIDON17

Anlaşılan software unlock yalan oldu..Eskiden tarihler havalarda uçuşurdu şimdi onlar bile yok...Hayırlısı bakalım..

hadi software unlcok yalan ama bu GEVEY daha büyük yalan gibi çıktığı gün sipariş verilmiş olsa 3 günde gelirdi şimdiye ama unlock beyleyenlerin çoğu sanırım ücretsiz birşeyler bekliyor alanı göremedik daha forumda
  • Ankara'da satan varsa fiyatı mühim değil hemen şimdi gelip alacağım. Sırf milleti bu eziyetten kurtarmak adına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

@bystenly Hala sw unlock çıkabileceğini ümit edebilecek kadar optimist unlock kardeşlerimizi görmek çok güzel

Yapcak bi sey yok
  • anladıgım kadarı ile bu gevey doğan görünümlü şahin galiba en azından işi görüyor gibi
  • Ya bu geveyi almak sorun değil de şimdi aldktan 2-3 hafta sonra hiç sanmıyorum ama hani Bi ihtimal unlock çıkarsa o zaman kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakass

arkadaşlar sunsky sitesinden paypal harici b alışveriş yapılamıyormu ben kredi kartı kullanıcam ama öyle bir seçenek yok nasıl yapıcam ?

sunsky da kredikartıyla ödeme yapabiliyorsun ki ben öyle yaptım yarın kargoya verilecek en fazla 5-6 gün içinde elimde olacak gevey umarım bir sorun çıkarmaz. Geldiği zaman sonucu tekrar paylaşıcam zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz2000
    Ankara'da satan varsa fiyatı mühim değil hemen şimdi gelip alacağım. Sırf milleti bu eziyetten kurtarmak adına...

Ankara ovecler de bir arkadas satıyor 175 istemiş sahbnden ilan koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirenneshu -- 24 Mart 2011; 17:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

@bystenly Hala sw unlock çıkabileceğini ümit edebilecek kadar optimist unlock kardeşlerimizi görmek çok güzel

Yapcak bi sey yok

En son twitlerde bahsi geçen büyük değişiklik ve heyecan olayına bugün açıklık getirdiler.NCK konusunda bi gelişme yok....Heyecanlarıda ipad 2 nin jailbreak'i ile ilgiliymiş...Eskiden iyiydi artık tarih bile yok umut için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofisticated

quote:

Orijinalden alıntı: zombie39

quote:

Orijinalden alıntı: zombie39

Arkadaşlar geçen gün iphone 4'üm Tmobile almanya olduğu için alman tmobile sitesinde bilinçsizce gezerken nasıl oldu anlamadım kontak kısmından chat yardımına girdim.Büyük şans eseri karşıma funda isimli türk kızı çıktı. Derdimi anlattım bana bir link verdi orada imei girip sorgulama yapınca cihazımın 11/2012 (günüde belli bu arada) de kendiliğinden unlock olacağını gördünce düz mantık yürütmeye başladım. Şimdi bu sayfada sorgulama yaptığımda cihaz pc ye bağlı değildi makinanın imei numarasından ne zaman simlock kalkacağı belli oluyor ise demek ki bu kayıtı bir şekilde değiştirilse mesela 25/03/2011 olarak değiştirilmesi mümkün olsa ki hackerler bunu yapabilir makinamıza yazılım atmadam itunes kendiliğinden bu sorgulma ile unlock eder diye düşünüyorum cihazı. Sizcede mantıklı değil mi. Yani bu imei ile tarih bağlantısını değiştirmek bence mümkün olmalı.Ben o kadar bilgili değilim ama adı geçen hackkerler da bence yazılım ile bu bağlantının üzerine oynuyorlar. işi bilenler bence rahatlıkla yapabilir, yeterki bu veri tabanına girilebilsin.Bu sayede imei numarasına kilitlenmiş olan tarihi öne çekerek rahat nefes alır ve güncellemelerden de korkmayız. Umarım anlatabildim aklımdakilerini.

sitedeki adresi buldum :https://t-mobile-simlockportal.arvato-services-mocom.com/PUBSILO/ buradan sorgulama yapılıyor.

Arkadaslar bu linki sırf meraktan yokladım. Bende Fransa Bougues Telecom dan alınmış bir Iphone4 vardı. T-Mobile Almanya nın linkteki sitesine bu telefonumun IMEIsini girdiğimde bana 19.07.2012 de açılır diyor. Bu T-Mobile acaba tüm IMEI'leri kontrol edebiliyor mu yoksa hikayeden tarih mi yazıyor merak ettim. Amerika AT&T den olan Ipone evde yattığı için akşama bi yoklucam. Ona da tarih yazıcak mı bakalım. Normalde yazmaması lazım. İlginç geldiği için paylaşiim dedim. Herkese selam

Benimki at&t ama imei sorgulattigimda 02.01.2012 yaziyor.herkese bi tarih veriyor,bos gondermiyorlar:)

• BENİM 2006 DA ALDIĞIM NOKİANIN İMEI SİNİ SORGULADIM ONUDA GÖSTERDİ AMA TARİH VERMİYOR MODELİNİ FALAN ÇIKARDI ( JA ) ( NEİN ) İKİ SEÇENEK VAR :)
  • Harbiden buda baymaya basladi, Unlock 3 aydan sonra bu geveyde suandan sonra baymaya baslayacak.
  • att sorgulattım verdiği tarih 02.11.2012 yuh yani. nerdeyse 2013.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

att sorgulattım verdiği tarih 02.11.2012 yuh yani. nerdeyse 2013.

Sorgulattığın telefonun İOS ve Firmware değerlerini de belirtebilir misin? Bizim açılmamışlar için bi fikir verebilir belki :)
  • http://www.cell-unlock.com/imei/cingular-imei-unlock.html

bu site ne işe yarıyor beyler
    deneme maksatlı alsammı
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

http://www.cell-unlock.com/imei/cingular-imei-unlock.html

bu site ne işe yarıyor beyler
    deneme maksatlı alsammı

at&t iphone dahil deil diyor haberin olsun da..

quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

att sorgulattım verdiği tarih 02.11.2012 yuh yani. nerdeyse 2013.

en azından dunyanın sonundan(21.12.2012) once ustam =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldor -- 24 Mart 2011; 18:15:11 >

• Büyük harf saygısızlıktır ama lütfen saygıszlık olarak algılamayın

BU GEVEY ALDIM ALDIM DİYE ÇIĞIRTKANLIK YAPAN ARKADAŞLAR VİDEOLAR NERDE ACEP ???
  • Yazık ya hala unlock bekliyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.