Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü ankaradan almak isteyenler bi satıcıdan aşağıdaki mesajı aldım.

urun cumartesı adresımızde olacak adresımız hosdere caddesi 61/3 ankara tel numaram 535 987 70 85

BeN ALMAYACAĞIM 175 DİYO ADAMLAR UTANMADAN parayı sokaktan toplayanlar için yazdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendelse

ürünü ankaradan almak isteyenler bi satıcıdan aşağıdaki mesajı aldım.

urun cumartesı adresımızde olacak adresımız hosdere caddesi 61/3 ankara tel numaram 535 987 70 85

BeN ALMAYACAĞIM 175 DİYO ADAMLAR UTANMADAN parayı sokaktan toplayanlar için yazdım :)

Belki toplu halde alınırsa insafa gelirler, daha mantıklı fiyat alınabilinir.
  • Bir süre satamadıklarında 2S (s... s... ) kuralı ile mecburen daha uygun satacaklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaygumus

Arkadaşlar merhaba.
    http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?subject.id=207717&page=2#reviews
    adresine girdiğinizde çeşitli e-mail adresleri çıkıyor. Danışmanların e-mail adresleri. "Shipping Cost"un hemen altında. Birini MSN'den ekleyip sordum Türkiye'de çalışıp çalışmadığını. Endişe etmeyin çalışıyor dedi. Yalnız stokta kalmamış. Ne zaman girer diye sordum. Yarın ya da önümüzdeki pazartesi dedi. O siteden sipariş edecek olan arkadaşlar varsa aramızda, beklesinler derim. Ödemeyi yapıp günlerce stoğa girmesini beklemek de var işin ucunda yani.

Ben de mail atmıştım cevaplamışlar. Bütün ülkelerde çalışıyor yazmışlar.

• GEVEY İSTANBUL AYAGINI KİM KONTROL EDİCEK TOPLU ALIMDA ,

İZMİR ANKARA KAPTIRDINIZ KİM DAGITICAK BURDA BİDE FİYAT ALALIM KİM EN UYGUN SATARSA İSTANBULDA TOPLANIP ONDAN ALALIM DERİM BEN

FİYAT NEKAR İSE YAZIN TOPLANAK SONRADA
  • İstanbul Doğubank ta bir sürü çin ürünü satılıyor. En fazla bir hafta içinde orada çok uygun fiyatlara bulabileceğimizi düşünüyorum.
  • DOGUBANK TA UYGUN ALAMAYIZ BURDAN BİRİ AYARLASIN DAHADA UYUGUNA ALIRIZ TOPLU ALIRSAK
  • Siz bilirsiniz tabi ki ben bekleyeceğim 6 aydır bekliyorum bir hafta daha beklerim. 10 liralık parçaya 150 lira vermem..
  • @T.M.C 80usd ye satarım ben toplu
  • HERKES SATIYO BİRADER TOPTANCIMISINIZ HEPİNİZ ANLAMADIM

SATMAK İSTEYEN ÖNCE KENDİ VİDEOSUNU HAZIRLASIN İSPATLASIN SONRA ELİNDEKİ TÜM GEVEYLERİN RESMİNİ ÇEKSİN DESİN ELİMDE 100-200 VAR

BENDE BİRTANESİNE ÇALIŞIP ÇALIŞMADIGINA BAKARIM YAZARIZ BURAYA VİDEO ÇEKERİZ SONRA ORGANİZE OLURUZ ALIŞ VERİŞİ YAPARIZ TOPLU İSTANBUL MERKEZ SEMTLERDEN

MESALA KARŞISI İÇİN KADIKÖY
    BU TARAF İÇİN TAKSİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 24 Mart 2011; 9:37:29 >
  • hocam ben 10ar 10ar getirecegim k.k limitim yetmiyor ödemeyi paypal ile yaparsanız yüksek miktarda getiririm
  • Arkadaşlar geçen gün iphone 4'üm Tmobile almanya olduğu için alman tmobile sitesinde bilinçsizce gezerken nasıl oldu anlamadım kontak kısmından chat yardımına girdim.Büyük şans eseri karşıma funda isimli türk kızı çıktı. Derdimi anlattım bana bir link verdi orada imei girip sorgulama yapınca cihazımın 11/2012 (günüde belli bu arada) de kendiliğinden unlock olacağını gördünce düz mantık yürütmeye başladım. Şimdi bu sayfada sorgulama yaptığımda cihaz pc ye bağlı değildi makinanın imei numarasından ne zaman simlock kalkacağı belli oluyor ise demek ki bu kayıtı bir şekilde değiştirilse mesela 25/03/2011 olarak değiştirilmesi mümkün olsa ki hackerler bunu yapabilir makinamıza yazılım atmadam itunes kendiliğinden bu sorgulma ile unlock eder diye düşünüyorum cihazı. Sizcede mantıklı değil mi. Yani bu imei ile tarih bağlantısını değiştirmek bence mümkün olmalı.Ben o kadar bilgili değilim ama adı geçen hackkerler da bence yazılım ile bu bağlantının üzerine oynuyorlar. işi bilenler bence rahatlıkla yapabilir, yeterki bu veri tabanına girilebilsin.Bu sayede imei numarasına kilitlenmiş olan tarihi öne çekerek rahat nefes alır ve güncellemelerden de korkmayız. Umarım anlatabildim aklımdakilerini.

• TAMAM ARKADAŞLAR BURAYA DAHA SAGLAM GEVEY GETİREBİLCEK SAGLAM YURT DIŞINDAN CİHAZ GETİRİP SATAN BİR ELEMAN BULMAK LAZIM KALDIKİ FORUMUN ESKİSİ OLMASI LAZIM BİZDE TOPLANIP ONDAN RAHATCA ALABİLELİM
    KİMSE KUSRA BAKMASIN HERKESE BU KONUDA GÜVENİMİZ YOK
  • bu gevey i en ucz nerden alabilirz ya ?

adam 3** tane getirdik diyo ya :D 50. sayfada koptum bukadar yalan olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombie39

Arkadaşlar geçen gün iphone 4'üm Tmobile almanya olduğu için alman tmobile sitesinde bilinçsizce gezerken nasıl oldu anlamadım kontak kısmından chat yardımına girdim.Büyük şans eseri karşıma funda isimli türk kızı çıktı. Derdimi anlattım bana bir link verdi orada imei girip sorgulama yapınca cihazımın 11/2012 (günüde belli bu arada) de kendiliğinden unlock olacağını gördünce düz mantık yürütmeye başladım. Şimdi bu sayfada sorgulama yaptığımda cihaz pc ye bağlı değildi makinanın imei numarasından ne zaman simlock kalkacağı belli oluyor ise demek ki bu kayıtı bir şekilde değiştirilse mesela 25/03/2011 olarak değiştirilmesi mümkün olsa ki hackerler bunu yapabilir makinamıza yazılım atmadam itunes kendiliğinden bu sorgulma ile unlock eder diye düşünüyorum cihazı. Sizcede mantıklı değil mi. Yani bu imei ile tarih bağlantısını değiştirmek bence mümkün olmalı.Ben o kadar bilgili değilim ama adı geçen hackkerler da bence yazılım ile bu bağlantının üzerine oynuyorlar. işi bilenler bence rahatlıkla yapabilir, yeterki bu veri tabanına girilebilsin.Bu sayede imei numarasına kilitlenmiş olan tarihi öne çekerek rahat nefes alır ve güncellemelerden de korkmayız. Umarım anlatabildim aklımdakilerini.

sitedeki adresi buldum :https://t-mobile-simlockportal.arvato-services-mocom.com/PUBSILO/ buradan sorgulama yapılıyor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar geçen gün iphone 4'üm Tmobile almanya olduğu için alman tmobile sitesinde bilinçsizce gezerken nasıl oldu anlamadım kontak kısmından chat yardımına girdim.Büyük şans eseri karşıma funda isimli türk kızı çıktı. Derdimi anlattım bana bir link verdi orada imei girip sorgulama yapınca cihazımın 11/2012 (günüde belli bu arada) de kendiliğinden unlock olacağını gördünce düz mantık yürütmeye başladım. Şimdi bu sayfada sorgulama yaptığımda cihaz pc ye bağlı değildi makinanın imei numarasından ne zaman simlock kalkacağı belli oluyor ise demek ki bu kayıtı bir şekilde değiştirilse mesela 25/03/2011 olarak değiştirilmesi mümkün olsa ki hackerler bunu yapabilir makinamıza yazılım atmadam itunes kendiliğinden bu sorgulma ile unlock eder diye düşünüyorum cihazı. Sizcede mantıklı değil mi. Yani bu imei ile tarih bağlantısını değiştirmek bence mümkün olmalı.Ben o kadar bilgili değilim ama adı geçen hackkerler da bence yazılım ile bu bağlantının üzerine oynuyorlar. işi bilenler bence rahatlıkla yapabilir, yeterki bu veri tabanına girilebilsin.Bu sayede imei numarasına kilitlenmiş olan tarihi öne çekerek rahat nefes alır ve güncellemelerden de korkmayız. Umarım anlatabildim aklımdakilerini.

sitedeki adresi buldum :https://t-mobile-simlockportal.arvato-services-mocom.com/PUBSILO/ buradan sorgulama yapılıyor.

o iş olmaz sen rahat ol onlar o kadar salak değiller bu işi senin pc nden değiştirince cihaz unlock olsun, o tarih senin pc ndeki ile t-mobile ın serverındaki tarihle eşleştiği zaman unlock olur

• sözleşme bittiği zaman tmobile telefonuna şu ünlü 40 haneli kodu yükleyecek ondan sonra açılacak onuda nasıl yapıcaklar bilmiyorum ama günü geldiğinde gene kendiliğinden açılmıyor yani benimkide t mobile 11/2012 o zamana kadar çıkar zaten unlock :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

sözleşme bittiği zaman tmobile telefonuna şu ünlü 40 haneli kodu yükleyecek ondan sonra açılacak onuda nasıl yapıcaklar bilmiyorum ama günü geldiğinde gene kendiliğinden açılmıyor yani benimkide t mobile 11/2012 o zamana kadar çıkar zaten unlock :)

Vallaha bu gidişler o tarihe kadar bile çıkmaz unlock
  • çıkmazsa çıkmasın artık alıştık insan zamanla alışıyor :) kartla falan idare edicez att haricindekilerede çıksa şu gevey olayı
  • ARKADAŞLAR UNLOCK HİÇ ÇIKMAYACAKMIŞ GİBİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIN, YETER 7 AYDIR ÇEKTİĞİMİZ EZİYET. BU KADAR ADAM VAR TÜRKİYE'DE ÇALIŞIYOR TÜRK HATLARIYLA DİYEN, NEDEN BİR ALLAHIN KULU DAHA VİDEOSUNU KOYMADI HENÜZ? BU TARAFI DA BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR, HAKSIZ MIYIM?
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.