@thescubasite unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 4.2 bu adam ne ayak beyler ya ben anlamadım... yanlış anlaşılmasın yazdığını çözemedim belki anlayabileniniz vardır tweet ten uzağımda oldukça
valla ben aldım bakalım ne zaman elime geçecek GEVEY SIM gevey3 1 $70.00 Subtotal $70.00 Shipping & Handling $30.00 Grand Total $100.00
Beyler bu kadar bekledinizbiraz daha bekleyiniz en kotu ihtimalle bir haftaya turkiyede denenir gevey sonuc belli olur az para degil 80 dolar. 3g lerde gevey kullananlar hatirlar binbir turlu derdi vardi geveylerin batarya azaltir yolda giderken hat belli belirsiz kesilir ve daha pek cok sorun...uzun lagin kisasi bir hafta daha bek leyin bence.
Aylardır geldiğimiz nokta artık bazı noktaların kabul etmemiz gerektiğini bize öğretti.. önce apple storelerden hepimiz ip4 ları nasıl olasa açılacak diye topladık..760 $ ödedim 3 tane aldım.. 15 gün içinde çıkacak umudu ile beklemeye başladık..15 aralıkda başladı bekleyişim..kimimiz yazdığı gibi 7 aydır bekliyor..
sonuç ne oldu...
1-Apple şirketi güzel güzel telefonlarını sattı.. 2-Anlaşma yaptığı tüm şirketlerin haklarını korudu.. 3-Hacker dediğimiz tüm kukla arkadaşları ezdi..hata yapanı yakarım..hepiniz bekleyeceksiniz dedi.. 4-Aylar süren bekleyiş ile bizim gibi ülkesinden alış veriş yapmayanları bir daha simkilit telefon almamaya yemin ettirdi.. 5-Her günü , her haftayı umut bildik..sevindik.. 6-Şimdi gevey denen şirket yada adı her ne olacaksa yeni şirketler bedava olmayan fiyatlara nerde ise ip4 un maliyet fiyatına ; minicik 1 $ altında maliyeti olan kartları piyasaya sürüyor.. 7-Bu firmalarda yeteri kadar satış yapıldıktan sonra..tahminim 2-4 aya kadar yazılım unlock göremeyeceğiz.. 8-Sonra piyasaya apple tarafından izin vermek sureti ile unlock sürülecek.. 9-Bir kukla işte yaptım diyecek..milet helal olsun diyip bağışları gönderip saldıracak..( paravanın arkasında yine APPLE olacak) 10-Bu arada steve jops ölecek.. 11-İphone 5 piyasaya çıkacak diye duyumlar başlayacak.. 12-Artık apple simkilitli telefon satmayacak..tamamen free olacak.. 13-Bizde elimizde aylarca ipod olarak kullandığımız yada hiç paketini açmadığımız telefonları satıp.. 14-Herşeyi unutup..ip5 ne güzel diyip tekrar paraları apple a vereceğiz.. 15-Ve steve jops öteki tarafta diyecek ki ...burada hesap başka türlü yapılıyormuş ben ne yaptım diyip altına mıçacak..
------THE END------
Allah sabır versin bizlere...
carrier de AT&t kalmamasi gerekmiomu fake gibi son resim
quote:
Orijinalden alıntı: aslanbaba
Aylardır geldiğimiz nokta artık bazı noktaların kabul etmemiz gerektiğini bize öğretti.. önce apple storelerden hepimiz ip4 ları nasıl olasa açılacak diye topladık..760 $ ödedim 3 tane aldım.. 15 gün içinde çıkacak umudu ile beklemeye başladık..15 aralıkda başladı bekleyişim..kimimiz yazdığı gibi 7 aydır bekliyor..
sonuç ne oldu...
1-Apple şirketi güzel güzel telefonlarını sattı.. 2-Anlaşma yaptığı tüm şirketlerin haklarını korudu.. 3-Hacker dediğimiz tüm kukla arkadaşları ezdi..hata yapanı yakarım..hepiniz bekleyeceksiniz dedi.. 4-Aylar süren bekleyiş ile bizim gibi ülkesinden alış veriş yapmayanları bir daha simkilit telefon almamaya yemin ettirdi.. 5-Her günü , her haftayı umut bildik..sevindik.. 6-Şimdi gevey denen şirket yada adı her ne olacaksa yeni şirketler bedava olmayan fiyatlara nerde ise ip4 un maliyet fiyatına ; minicik 1 $ altında maliyeti olan kartları piyasaya sürüyor.. 7-Bu firmalarda yeteri kadar satış yapıldıktan sonra..tahminim 2-4 aya kadar yazılım unlock göremeyeceğiz.. 8-Sonra piyasaya apple tarafından izin vermek sureti ile unlock sürülecek.. 9-Bir kukla işte yaptım diyecek..milet helal olsun diyip bağışları gönderip saldıracak..( paravanın arkasında yine APPLE olacak) 10-Bu arada steve jops ölecek.. 11-İphone 5 piyasaya çıkacak diye duyumlar başlayacak.. 12-Artık apple simkilitli telefon satmayacak..tamamen free olacak.. 13-Bizde elimizde aylarca ipod olarak kullandığımız yada hiç paketini açmadığımız telefonları satıp.. 14-Herşeyi unutup..ip5 ne güzel diyip tekrar paraları apple a vereceğiz.. 15-Ve steve jops öteki tarafta diyecek ki ...burada hesap başka türlü yapılıyormuş ben ne yaptım diyip altına mıçacak..
------THE END------
Allah sabır versin bizlere...
dogru soze ne gerek ALLAH razı olsun tek tek her degıgınıze katılıyorum
basit bir inceleme sonucu resmin fake olduğunu görebiliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhn9 carrier de AT&t kalmamasi gerekmiomu fake gibi son resim
Fake tabi ben yaptım az once diger başlığa koydum :)
quote:
Orijinalden alıntı: P!iZ
quote:
Orijinalden alıntı: haades
arkadaslar bugun ne oldu solıyım 4 aydır bekledıgım unlock sorunum galıba cozuluyor..bugun ızmırde bıryere gıttım ve telefonu verdım 110euro karsılıgında bana unlock edıp verecekler hatta ıddıaları su bundan sonra sımkılıtsız olacakmıs..appledan acıyolarmıs..ıtunes ıle olacakmıs.3 gun ıcınde olup olmadıgını burdan bıldırecegım..att ve tmobile harıcındekı her iphone u factoryunlock yapabılıyolarmıs
bunu zaten biliyodur bu forumdaki herkes USA kilitli cihazlar haricindekiler açılabiliyor
ya usta benim cihaz isviçre sunrise alımı açtırabilecek olan varsa pm atsın
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhn9
carrier de AT&t kalmamasi gerekmiomu fake gibi son resim
abi adam zaten mertle kafa bulmak için yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: italy-network
valla ben aldım bakalım ne zaman elime geçecek GEVEY SIM gevey3 1 $70.00 Subtotal $70.00 Shipping & Handling $30.00 Grand Total $100.00
bu ay unlock cikmazsa toplanim telefonlari yakicaz parcalayacaz diyelim ertesi gun unlock cikar
driftspec kardeş herhalde bir iki güne gelir, bende yorumları eklerim isteyen olursa videoda eklerim
quote:
Orijinalden alıntı: mertgur bu ay unlock cikmazsa toplanim telefonlari yakicaz parcalayacaz diyelim ertesi gun unlock cikar
Su sekilde cocukca yorunlari gordukce cildiriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: italy-network
driftspec kardeş herhalde bir iki güne gelir, bende yorumları eklerim isteyen olursa videoda eklerim
birde hangi siteden aldınız size zahmet olmazsa link atabilirmisiniz.tesekkurler
applenberry.com dan aldım kardeşim
arkadaş ne kadar bahtsz olduğumuzu söylüyor nie çocukça olsun
bi gelişme yok sanırım @mert bi resim eklemiş ama ona pek inanilasi gelmiyor umarım video yayınlar hem kendi hem bizim için iyi olur...
saygılar
gerıye ne kaldı ben saymıyım ıstersen..dunya bunlardan ıbaret deıl arkadasım..vodafone,orange,3store,o2 vs vs.. saymaya gerek heralde
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
quote:
Orijinalden alıntı: haades
arkadaslar bugun ne oldu solıyım 4 aydır bekledıgım unlock sorunum galıba cozuluyor..bugun ızmırde bıryere gıttım ve telefonu verdım 110euro karsılıgında bana unlock edıp verecekler hatta ıddıaları su bundan sonra sımkılıtsız olacakmıs..appledan acıyolarmıs..ıtunes ıle olacakmıs.3 gun ıcınde olup olmadıgını burdan bıldırecegım..att ve tmobile harıcındekı her iphone u factoryunlock yapabılıyolarmıs