Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: maxmus_28

Oyuncak ettiler ben ağlamayımda kimler ağlasın Alın birde buna bakın

http://urun.gittigidiyor.com/IPHONE-4-GEVEY-SIM-ARKA-KAPAK-TURKIYEDE-ILK_W0QQidZZ37737736

Komedi; orj resminde bile 4.1 ve 4.2 diyor bizim uyanık 4.3 ü de eklemiş. Çalışmazsa paranız geri ödeme garantili demiş, altta yurtdışından geleceği için hiç bir şekilde geri alınmayacak yazmış. Bir de tırsmış vatandaş, burdaki bazı üyeler gibi yeni kulanıcı adıyla açmış ama gg nin ilan verme işleminde tam bir profesyonel...

burdaki bazı üyeler gibi yeni kulanıcı adıyla açmış ama gg nin ilan verme işleminde tam bir profesyonel...

Derken bendenmi bahsettin kerdeş

• Durumu iyi olan arkadaşlar taşın altına elini sokmalı diye düşünüyorum ve ben geveyin sitesinden ürün siparişinde bulundum 70 dolar + 9.99 kargo ücreti şimdi anlamadığım durum şu International First Class USPS ne demek kaç günde Çin'den gelir Denizli'de oturuyorum sadece bu konuada yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzinxxx -- 22 Mart 2011; 22:05:23 >
  • valla ben sıkldım. pasaport kayıtlı ıphone 4 16 gb ios 4.1 02.10.04 basebandlı kutulu herşeyi tam makineyi satıyorum .1100 tl
    Bunun yerine sıfır 16 gb simfree pasapart kaydı olmayan bi cihaz var 1850 ye onu alacam
  • Baskan bende satıyorum 4.1 versiyon 02.10.04 versiyon 32 GB isteyen olursa:((((
  • @maxmus_28 ; p.m.

@blindearth; verdiğin adres çok sardı benim bir sürü şey ekledim sepete ufak tefek bakalım belki sipariş verip denerim sağlam mı diye Ama geveyi bu kadar ucuza olacağını tahmin etmiyorum o yüzden bu siteye gevey siparişi vermeye cesaret edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Durumu iyi olan arkadaşlar taşın altına elini sokmalı diye düşünüyorum ve ben geveyin sitesinden ürün siparişinde bulundum 70 dolar + 9.99 kargo ücreti şimdi anlamadığım durum şu International First Class USPS ne demek kaç günde Çin'den gelir Denizli'de oturuyorum sadece bu konuada yardımcı olursanız sevinirim

kardes USPS ( U.S posta servisi ) diye biliyorum...Daha once yurtdisindan USPS kullanma firsatim olmadi ama ABD icerisinde bizim PTT kargo gibi is goruyorlar :D en iyi ihtimalle 1 hafta icinde elinde olur umarim sorunsuz bir sekilde gelir bizede tecrubelerini aktarirsin :)
  • 1640tl/12 ay vade her kart yapılıyo..sımkılıtsız kayıtlı onu al derım
    quote:

Orijinalden alıntı: baskan2306

valla ben sıkldım. pasaport kayıtlı ıphone 4 16 gb ios 4.1 02.10.04 basebandlı kutulu herşeyi tam makineyi satıyorum .1100 tl
    Bunun yerine sıfır 16 gb simfree pasapart kaydı olmayan bi cihaz var 1850 ye onu alacam
  • @duduco

Beğendiğine sevindim :). Benim de şüphelerim yok değil aslında sim karta $29 + kargo $5 diyor. Gördüğüm en ucuz gevey. Biraz daha bekleyeceğim, baktım olmuyor Türkiye'de hala çok pahalı ise buradan sipariş edeceğim.
  • hatta 1550 /12 ay var..:) sımkılıtsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Durumu iyi olan arkadaşlar taşın altına elini sokmalı diye düşünüyorum ve ben geveyin sitesinden ürün siparişinde bulundum 70 dolar + 9.99 kargo ücreti şimdi anlamadığım durum şu International First Class USPS ne demek kaç günde Çin'den gelir Denizli'de oturuyorum sadece bu konuada yardımcı olursanız sevinirim

20 gun diyorlar ortalama ama umarım daha erken gelir de bizle paylaşırsın izlenimlerini
  • international Express Mail ile aldım ben 30dolar.
    kaç güne gelir acaba
    dhl olsa 2 günde gelio
  • USPS ile ortalama 15 günde geliyor .bizim ptt kargo gibi yavas bir kargo.zaten usps in turkiyede subesi yok.usps ile turkiyeye girdikten sonra dagıtımı ptt kargo yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

@Mert_Darkblade Güzel kardeşim sen kendi sesinle, kendi çektiğin bir videoyu koyup TURKCELL, AVEA, VODAFONE'u göstermedikçe sana insanlar inanmaz. Ben mesela nasıl gevey piyasaya sürüldüğü günden 2 gün sonra sana ulaştı ve nasıl aynı günde yapıp ediverdin onu çok merak ediyorum. Varsa bir iddian veya dürüst bir çaban faktörleri koyarsın ortaya, videonu koyarsın ortaya adam gibi ondan sonra isteyen inanır isteyen inanmaz. AMA BUNU YAPMADIKÇA DA ŞİMDİ UNLOCK HAZIRLADIM AMA STEVE JOBS'DAN 20 BİN DOLAR ALDIM O YÜZDEN YAYINLAMICAM YA DA BENİMKİNİ YAPTIM SİZİNKİ OLMAZ DİYEN ZİBİDİLERDEN FARKIN KALMAZ. Koskoca adamlar var bu forumda, çaban çocukça bir kandırma çabasından öteye gitmez. O koyduğun resimler zaten internetten çok kolay temin edilebilir ve somut bir kanıt teşkil etmez şu anda. Sen dediğim gibi video koy, ondan sonra seni sorgulayan herkese cevabını koy. Ancak o saate kadar seni kimse adam yerine koymaz bu iddialarınla. Benim için şahsi bir durum yok ben gevey almayı bile düşünmüyorum, bekledik beraber bu forumdaki arkadaşlarla 6-7 aydır o nedenle söylüyorum. Belli bir hukuk oluştu yani aramızda, demi @P!iZ

adamım kusura bakma forumda değildim öyle olduk valla bekle gevey bekle ...

• Valla gelir gelmez elime kameramı alıp kargoyu gözünüzün önünde acıp vodofane ve avea hatlarında deneyeceğim bakalım ne gibi bir şey elde edeceğiz bende sabırsızlanıyorum ne gibi sonuçlar elde edeceğiz yarında ups kargoyu arayıp ürün kodunu verip en hızlı kargo hangisiyse ona aktarmalarını sağlayacağım parası falan önemli değil ...
  • intern.express mail ile bulundugun ılın gumrugunede baglı olarak 7-21 gunde gelıyor..ızmırdeyım ben ortalama 7 gunde gelıyor..arkadasım balıkesırden sıparıs verdıgınde 15gunde gelıyor..çok fazla sıparıs veren bırı olarak soyluyrum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

hatta 1550 /12 ay var..:) sımkılıtsız

bugün bi çogunu aradım hepsi tutarsız konuşuyo.yok yurt dışı telefonlarda garanti olmaz ama bizden alırsan garantili olur.
    sen nasıl garanti veriyon dedim alığım yere (apple store yoolarım dedi.bu benim arkadaşımın arkadaşında taylanddan almış.gözümle gördüm çalışıyo.ımeı kopya yok düşmüş yok wifi arızası falan yok.1750 alırsam alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskan2306

quote:

Orijinalden alıntı: haades

hatta 1550 /12 ay var..:) sımkılıtsız

bugün bi çogunu aradım hepsi tutarsız konuşuyo.yok yurt dışı telefonlarda garanti olmaz ama bizden alırsan garantili olur.
    sen nasıl garanti veriyon dedim alığım yere (apple store yoolarım dedi.bu benim arkadaşımın arkadaşında taylanddan almış.gözümle gördüm çalışıyo.ımeı kopya yok düşmüş yok wifi arızası falan yok.1750 alırsam alacam.

Tayland ve Hong Kong'da zaten FU satılıyor. Telefonculardan alırsanız AT&T mallarını daha ucuza ama unlock yapılmış olarak(düşük bb'lı) alabiliyorsunuz

• Arkadaşlar Fransa Bouygues Telecom' un mail adresini bilen varsa yazarsa sevinirim
  • Ben istanbulda olduğuma göre 1 hafta içinde gelir diye düşünüyorum
  • http://www.bouyguestelecom.fr/

quote:

Orijinalden alıntı: OzgrErdgn

Arkadaşlar Fransa Bouygues Telecom' un mail adresini bilen varsa yazarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.