Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @unlockzede Kardeşim tam olarak turbo sim değil bu mekanizma, yazılımı zorlama gibi bir durum yok. İlk açılışta bb'yi kandırarak telefonda AT&T kart takılı olduğunu düşünmesini sağlıyor, bunun dışında çalışmıyor bile, pili zayıflattığını falan nereden çıkarırlar bilmiyorum, öncekiler (2G-3G) senin dediğin gibiydi evet, sürekli bir faallik durumu mevcuttu.

@leo Evet ne yazık ki şu saatten sonra gün ışığı gibi ortada sanırım, uzuuuuuun bir süre bir şey olmayacağa benziyor, umarım yanılırım ama ben de gerçeği yavaş yavaş kabullenmeye başladım ve şahsen artık SW unlock çıkmayacağı fikrine alıştırıyorum kendimi.
  • @akbeyin benim anlayışım gayet iyi ama senin konuşmaktan acizliğin var anlaşılan millete dengesiz diye giriş yaparsan kimse sana itimat etmez benim etmediğim gibi... ticaretini yapmıyorsan çekil köşene millete hakaret etme satıcıysan bu işle uğraşıyorsan "arkadaşlar ben gitirtim alırsanız şu fiyat" yok satıcı değilde kendini akıllı sanan fırsatçılardansan milletin söylediklerine "dengesizler" diye giriş yapıp millete hakaret etme millet dengesizse sen dengeli ol.... burda kimsenin kimseden bi farkı yok
  • herhaba arkadaslar gevet almak ısteyen olursa size vardımcı olabılırım benım cinde konustugum kisiler var ve saglam kısılerdır 82 dolardan anlastım kendıme ben ordan aldım hersey dahıl gonderecek ben sadece sizi ona yonlendirecegim arkadaslar iasteyen olursa ve dh yonetıcılerı ızın verırse sıteyı oraya koymak ısterım aracısız sız kendınız alın
  • Gevey alacak arkadaşlar bence bekleyin bu ve benzeri birçok mail aldım toplu alacaklarından yaklaşık tanesini 30 dolara aldıklarını biliyorum beklemekte fayda var...

Merhaba

Ürünün Çarşamba günü stoklarımıza girmesi planlanmaktadır.
    Alışveriş gittigidiyor üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirilecektir.
    Ürünün fiyatı Türkiye koşullarına göre en dip fiyat olacaktır.
    Durum ile ilgili bilgilendirileceksiniz.
    Cep telefonu numarası gönderirseniz sms ile de bilgilendirileceksiniz.
    Teşekkürler..

not:ben satmıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın elimde çok fazla simlock cihaz olduğundan biçok toptancının listesinde olduğumdan mail alıyorum onu paylaşmak istedim sadece boşa gevey in sitesinden alıp zaman para kaybetmeyin elbet biçok kişi getirecek bu aparatı bekleyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtunc -- 22 Mart 2011; 15:36:53 >
  • bence gevey için ayrı bir başlık açılsın.. software unlock bekleyenlerin yeri değil mi burası??? alacak almayacak pahalıydı ucuzdu yeri olmuş burası... gevey muhabbetleri sıktı... başka topik açılsında bizde yazılımsal gelişmeleri buradan takip etmeye eskisi gibi devam edelim.. karman çorman birşey olmuş burası..!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: incei
    @akbeyin benim anlayışım gayet iyi ama senin konuşmaktan acizliğin var anlaşılan millete dengesiz diye giriş yaparsan kimse sana itimat etmez benim etmediğim gibi... ticaretini yapmıyorsan çekil köşene millete hakaret etme satıcıysan bu işle uğraşıyorsan "arkadaşlar ben gitirtim alırsanız şu fiyat" yok satıcı değilde kendini akıllı sanan fırsatçılardansan milletin söylediklerine "dengesizler" diye giriş yapıp millete hakaret etme millet dengesizse sen dengeli ol.... burda kimsenin kimseden bi farkı yok

sen anlamasanda ben seni anladım.
    kapasite meselesi tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbeyin -- 22 Mart 2011; 15:43:21 >
  • arkadaşlar bu geyev sadece att cihazlarında mı kullanılacak yoksa tüm unlocklu cihazlarda kullanılabilecekmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 22 Mart 2011; 15:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbeyin

quote:

@akbeyin benim anlayışım gayet iyi ama senin konuşmaktan acizliğin var anlaşılan millete dengesiz diye giriş yaparsan kimse sana itimat etmez benim etmediğim gibi... ticaretini yapmıyorsan çekil köşene millete hakaret etme satıcıysan bu işle uğraşıyorsan "arkadaşlar ben gitirtim alırsanız şu fiyat" yok satıcı değilde kendini akıllı sanan fırsatçılardansan milletin söylediklerine "dengesizler" diye giriş yapıp millete hakaret etme millet dengesizse sen dengeli ol.... burda kimsenin kimseden bi farkı yok

kapasite meselesi tabiki

dersin ve kapasiteni belli edersin

• quote:

quote:

quote:

kapasite meselesi tabiki

dersin ve kapasiteni belli edersin

evet senin anlayışına göre üst sevide

• eveeeeet arkadaslar gene yanilmadim.almanyadan yapilan onca ugrasa ragmen (legal ve illegal)bugun telefonun kesinlikle acilamayacgi cevabini kuzen bana iletti..bu sonuctan sonra yurtdisindan actirma konusunda kilimi kipirdatmam artik..ipe ipe yazilimsal unlocku bekleyecegim:(((
  • arkadaslar ,
    1- şu alıntı yapıp cevaplamayı bırakın..sayfalar bosuna uzayıp gidiyor.cevap verirken @kullanıcı adı yazın yeter
    2- 52 sayfa olmus bu sayfaların en az 32 tanesi gereksiz konusmalar kalp kırmalarla dolu
    3- lutfen konusmalarınızda birbirinize hakaret edercesine laf soylemeyin..hepimiz insanız hepimizin kendine gore bilgisi var yada yok.. burası forum sayfası.. bilgi paylasma sayfası sadece bilgi paylasalım..
    4- bu yazdıklarımı bir rica olarak algılayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

eveeeeet arkadaslar gene yanilmadim.almanyadan yapilan onca ugrasa ragmen (legal ve illegal)bugun telefonun kesinlikle acilamayacgi cevabini kuzen bana iletti..bu sonuctan sonra yurtdisindan actirma konusunda kilimi kipirdatmam artik..ipe ipe yazilimsal unlocku bekleyecegim:(((

senin adına üzüldüm ama beliydi öyle olacağı sağlık olsun inşallah ykqaın zamanda çıkar
  • @iphoneteknikdestek. eyvallah hocam sagolasin...icimde kucucukte olsa bi umut isigi yanmisti ama olmadi..saglik olsun napalim
  • quote:

Merhaba

Forumu ilk başlarından beri takip ediyorum.
    İlk defa yazıyorum. İlk önce şunu belirtmek istiyorum 150 Tl ye Gevey satan arkadaşlara laf atan dengesizler ticaretin ne olduğunu bilmeyenlerdir. İnsanların girdiği çabaya emeğe riske kimsenin saygısı yok sanırım. madem o kadar basit sende getirde ucuza sat.
    Yok kan emiciler yok bilmem neler. sanki 3-5 liraya getiripte 150 liraya satıyorlarmış gibi tavır sergiliyorlar.

Gevey kendi sitesinde 70 dolara satıyor buraya getirmesi 100 doları buluyor buna kan emici demiyorlar 150liraya ayağına getirene kan emici diyen zihniyetten bişey olmaz. Almıyorsan alma insanları kötüleme!!!

3 gündür Çindenki firmalar ile görüşme halindeyim.
    Ne kadar çok alıcam desemde son fiyat olarak 60 dolara düşüyorlar. buna kargo pararınıda eklersek ürün başına 70 dolar gibi bir fiyattan Türkiye'ye getirebiliyoruz.

Bende 7 aydır bekliyorum, telefonumun açılmasını. Ama insanlara saygısızlık yapmıyorum burdan.

NOT: Ben ticaret ile uğraşmıyorum sadece pratik bilgimi ve ingilizcemi kullanarak onlarla iletişime geçtim.

Kardeşim niye her ürün için ayrı kargo parası ödüyorsun,tek tek gelemk zorunda mı

• Evet resmen konumuz gevey'in özel gittigidiyor'una döndü, tamam hepimiz heyecanlıyız ve bu kadar alış veriş yapıyoruz da. ARKADAŞLAR BU GEVEYLE TURKCELL, AVEA, VODAFONE KARTLARINI TAKIP ÇALIŞTIRAN VE VİDEO KOYACAK BİRİ YOK MU LÜTFEN? Daha somut çalıştığını görmeden birbirimizi yedik bitirdik fırsatçı, kazıkçı diye. Gözünüzü seveyim biri koysun şu videoyu da daha somut bir hale gelsin bu gevey durumu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Evet resmen konumuz gevey'in özel gittigidiyor'una döndü, tamam hepimiz heyecanlıyız ve bu kadar alış veriş yapıyoruz da. ARKADAŞLAR BU GEVEYLE TURKCELL, AVEA, VODAFONE KARTLARINI TAKIP ÇALIŞTIRAN VE VİDEO KOYACAK BİRİ YOK MU LÜTFEN? Daha somut çalıştığını görmeden birbirimizi yedik bitirdik fırsatçı, kazıkçı diye. Gözünüzü seveyim biri koysun şu videoyu da daha somut bir hale gelsin bu gevey durumu artık.

gevey liste konusunun son sayfasına bakın bence bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

Merhaba

Forumu ilk başlarından beri takip ediyorum.
    İlk defa yazıyorum. İlk önce şunu belirtmek istiyorum 150 Tl ye Gevey satan arkadaşlara laf atan dengesizler ticaretin ne olduğunu bilmeyenlerdir. İnsanların girdiği çabaya emeğe riske kimsenin saygısı yok sanırım. madem o kadar basit sende getirde ucuza sat.
    Yok kan emiciler yok bilmem neler. sanki 3-5 liraya getiripte 150 liraya satıyorlarmış gibi tavır sergiliyorlar.

Gevey kendi sitesinde 70 dolara satıyor buraya getirmesi 100 doları buluyor buna kan emici demiyorlar 150liraya ayağına getirene kan emici diyen zihniyetten bişey olmaz. Almıyorsan alma insanları kötüleme!!!

3 gündür Çindenki firmalar ile görüşme halindeyim.
    Ne kadar çok alıcam desemde son fiyat olarak 60 dolara düşüyorlar. buna kargo pararınıda eklersek ürün başına 70 dolar gibi bir fiyattan Türkiye'ye getirebiliyoruz.

Bende 7 aydır bekliyorum, telefonumun açılmasını. Ama insanlara saygısızlık yapmıyorum burdan.

NOT: Ben ticaret ile uğraşmıyorum sadece pratik bilgimi ve ingilizcemi kullanarak onlarla iletişime geçtim.

Kardeşim niye her ürün için ayrı kargo parası ödüyorsun,tek tek gelemk zorunda mı

Arkadaşım tek tek geetirmezsen gümrüğe takılır akbeyin arkadaşımız çok doğru söylemiş ticaretten anlamayan insanların yüksek bulduğu 150 TL fiyat maliyetinin üstüne 15-30 lira arası kar koyulmuş fiyat ticarette bu kar komik bir rakam 150 TL ye bulan alsın valla ben getirecektim ben bile vazgeçtim yüksek maliyetli geliyor ayrıca forumdaki kullanıcılarda satıcıları kan emici fırsatçı olarak görüyor ben ticaret yaparken Donanim Haber forumlarına göre yapıyorum açıkçası forumda rağbet görmeyen bir ürünle işim olmaz, hem madem emeğimiz değer görmeyecek boşa uğraşmak anlamsız

• @Mert_DarkBlade
    Resimdeki şebeke kısmını neden kestin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0
    @Mert_DarkBlade
    Resimdeki şebeke kısmını neden kestin

Orayida cekiyim hemen
  • @Mert_DarkBlade bekliyoruz heyecanla kilitli ıphone 4 te şebekede turkcell avea yada vodafone yazısını
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.