Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @YAVUZ001 dostum walla bende pahalı aldım diye üzlüyordum ama sendeki medeni cesaret detakdire şayan, bu arada doğubankttan sorayım dedim ne kadar diye FU cihaza 2100 çekti adam, sim lock lı sordum, ona da çıkmayacak abi boşuna bekleme dedi... Allah kimseyi o kan emicilerin eline düşürmesin...
  • İçelim...

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi**
  • 7 aydir unlock yok, bu saatten sonra da cikmasi imkansiz. Artik herkes kabullendi bunlarin unlock cikaramayacagini. Bunlarin yapacagi en fazla 2 ayda bir unlock u yayinliyoruz diyip milleti gaza getirmek, sonra da ..t etmek.

• Herşey güsel olacak çalıp gülüp eğleneceğiz...
  • sttret yavuz aga sen 1750 ye aldın ben 1000 tl ye aldım sonuç hepimiz babalar gibi bekliyoruz :)
    yaşasın unlock kardeşliği
  • 2 ay bu dev team bu unlock u basaramayacak dedigimde, dev team i savunan 4.3 cikar cikmaz unlock u elimize alicaz diyen arkadaslar simdi nerde, goren var mi?
  • Yok hocam onlar ortalarda, dev-team avukatları vardı burada bir kaç tane, nerelerine avukatlık yapıyorlarsa, onlar da arazi
  • haha pardon ama dogubanktakiler de tam şimdi ağzım el vermiyo ama hakettikleri bi küfür var.. adamlara bak hem satarken diyolarki unlock çıkmıcak sen fu cihaz al, hemde cihazı geri alirken diyolar unlock yakında çıkıcak sana 1600 olur amma biiip...
  • Burdan daha kac kere soyleyip hakli cakmamiz gerekiyor?
    UNLOCK CIKMAYACAK, BOSUNA BEKLEMEYIN!!!
  • evet artık bu kadar beklemek yeter konuyu takip etmektende unlock beklemektende bıktım gevey'i de o şekilde kullanmayı düşünmüyorum dolayısı ile şimdi 2. el bölümünde konu açıp cihazımı satışa çıkartıyorum

16gb amerika cihazımı 1100 liradan satıyorum arkadaşlar kar gütmek peşinde değilim almak isteyenler lütfen mesaj göndersinler kutusu duruyor ve bütün aksesuarları paketlerinden çıkartılmamış durumda alana hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

2 ay bu dev team bu unlock u basaramayacak dedigimde, dev team i savunan 4.3 cikar cikmaz unlock u elimize alicaz diyen arkadaslar simdi nerde, goren var mi?

onu bırak hıyarın biride (zannedersem oki1980 nick i vardı) musclenerdin akrabasıydı usa da..mart ın 2.haftası çıkıyordu sözde...
    eleman kayıplara karıştı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

haha pardon ama dogubanktakiler de tam şimdi ağzım el vermiyo ama hakettikleri bi küfür var.. adamlara bak hem satarken diyolarki unlock çıkmıcak sen fu cihaz al, hemde cihazı geri alirken diyolar unlock yakında çıkıcak sana 1600 olur amma biiip...

Dev team herkes gibi dogubanktakileri de kafaladi
  • dev-team unlock çıkarmıcak diyoduk karmayla yemediğimiz laf kalmadı yok neymiş haklarını yiyiomusuz yok adamlardan nefret ediyomusuz bunca iyiliklerine rağmen falan falan.. ya hadi ordan
  • arkadaslar bugun ne oldu solıyım 4 aydır bekledıgım unlock sorunum galıba cozuluyor..bugun ızmırde bıryere gıttım ve telefonu verdım 110euro karsılıgında bana unlock edıp verecekler hatta ıddıaları su bundan sonra sımkılıtsız olacakmıs..appledan acıyolarmıs..ıtunes ıle olacakmıs.3 gun ıcınde olup olmadıgını burdan bıldırecegım..att ve tmobile harıcındekı her iphone u factoryunlock yapabılıyolarmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

arkadaslar bugun ne oldu solıyım 4 aydır bekledıgım unlock sorunum galıba cozuluyor..bugun ızmırde bıryere gıttım ve telefonu verdım 110euro karsılıgında bana unlock edıp verecekler hatta ıddıaları su bundan sonra sımkılıtsız olacakmıs..appledan acıyolarmıs..ıtunes ıle olacakmıs.3 gun ıcınde olup olmadıgını burdan bıldırecegım..att ve tmobile harıcındekı her iphone u factoryunlock yapabılıyolarmıs

bunu zaten biliyodur bu forumdaki herkes USA kilitli cihazlar haricindekiler açılabiliyor
  • Unlock un cikmayacagini anlayip soyleyenlere bir de olucu damgasi vurdular durduk yere , oysa ben de unlock yakinda cikacak bekleyin diyenlerin gazina gelip alanlardanim, artik beklemiyorum, gevey alip iyi kotu bisekilde kullanicam.
  • ......................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 22 Mart 2011; 13:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

arkadaslar bugun ne oldu solıyım 4 aydır bekledıgım unlock sorunum galıba cozuluyor..bugun ızmırde bıryere gıttım ve telefonu verdım 110euro karsılıgında bana unlock edıp verecekler hatta ıddıaları su bundan sonra sımkılıtsız olacakmıs..appledan acıyolarmıs..ıtunes ıle olacakmıs.3 gun ıcınde olup olmadıgını burdan bıldırecegım..att ve tmobile harıcındekı her iphone u factoryunlock yapabılıyolarmıs

İyi de bu çok önceden olan bir durum kardeşim. Avrupa cihazların hepsini 110-120 € 'ya Unlock edebiliyorlar.Evet doğru cihazın bundan sonra ne versiyon atarsan at unlock olacak.. Kafana göre rahat rahat kullan.. O arkadaşlar operatörlere belli ücret karşılığında açtırıyorlar. Ama sadece lanet olası AT&T buna yanaşmıyor. O da yanaşsa 1 dk düşünmem ben de yaptırırım..İyi yaptırmışsın güle güle kullan..

• vay arkadaş 3 yıldır her iphone çktığında yurtdışından alsammı diye düşünürdüm sonunda iphone 4 çıktığında daha önceki versiyonların unlock edildiğini göz önüne alarak abd den almaya karar verdim bu kararı aldığım o güne lanet ediyorum işin kötüsü bi arkadaşımada aldırdım onada mahçup olmam cabası
    yüzde 90 yazılımsal unlock çıkmayacak en iyi ihtimale göre iphone 5 çıkınca bi ihtimal belki çıkar geveyde nasıl bir şey belli değil işin özü bu sefer kötü patladık

• quote:

Orijinalden alıntı: leo

Unlock un cikmayacagini anlayip soyleyenlere bir de olucu damgasi vurdular durduk yere , oysa ben de unlock yakinda cikacak bekleyin diyenlerin gazina gelip alanlardanim, artik beklemiyorum, gevey alip iyi kotu bisekilde kullanicam.

alırsan eger kardes uygulamayı yapdıkdan sonra bıze calısıp calısmadıgını anlatırsan memnun oluruz
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.