ne zaman aldın versiyonu ne ? ayrıca aç kutuyu indir itunesi daha sonra kur ve telefonu pc 'ye bağla :)
Alıntıları Göster
itunes yüklü telefonu pc ye bağladığımla usb ile i tunes uda açıyrum ama hata veriyor işte hata derken sim kartı kabul etmiyor aktivasyon bile yapamıyorum anlıyacağın....
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_34
ne zaman aldın versiyonu ne ? ayrıca aç kutuyu indir itunesi daha sonra kur ve telefonu pc 'ye bağla :)
Alıntıları Göster
quote:
İyide telefonu zaten sim free nasi unlock yapiyo googleye mc319ll yazin bakin 32 gb sim free cikiyo urun adi
MC319LL amerika da apple store larda satılan 32GB kilitli cihaz kodudur.
Locked Models:
Germany – T-Mobile MC603DN/A – 16GB Black MC605DN/A – 32GB Black
Japan – Softbank MC603J/A – 16GB Black MC605J/A – 32GB Black
Spain – Movistar, Orange, Vodafone MC603Y/A – 16GB Black MC605Y/A – 32GB Black
United States – AT&T MC608LL/A – 16GB Black MC610LL/A – 32GB Black Apple MC318LL/A – 16GB Black MC319LL/A – 32GB Black
Factory Unlocked Models:
Australia MC603X/A – 16GB Black MC605X/A – 32GB Black
Canada MC603C/A – 16GB Black MC605C/A – 32GB Black
France MC603FB/A – 16GB Black MC605FB/A – 32GB Black
Hong Kong MC605ZP/A – 32GB Black MC603ZP/A – 16GB Black
Italy MC603IP/A – 16GB Black MC605IP/A – 32GB Black
New Zealand MC603X/A – 16GB Black MC605X/A – 32GB Black
Singapore MC603ZA/A – 16GB Black MC605ZA/A – 32GB Black
Sweden MC603KS/A – 16GB Black MC605KS/A – 32GB Black
United Kingdom MC603B/A – 16GB Black MC605B/A – 32GB Black
Hemen gaza gelmemek lazim daha oncede turkish dev team cikmisti mangalda kul birakmamislardi umarim bu arkadas fake degildir
quote:
Orijinalden alıntı: stateD
itunes yüklü telefonu pc ye bağladığımla usb ile i tunes uda açıyrum ama hata veriyor işte hata derken sim kartı kabul etmiyor aktivasyon bile yapamıyorum anlıyacağın....
Alıntıları Göster
Resmin yayınlandığı forumda tartışma çıkmış, resimi ekleyen arkadaş yarın gerekli dosyaları da ekleyeceğim demiş.
yarin hatayi giderebilirsem paylasicam dgknla o konuda benim yerime paylasicak herkese hayirli geceler gene diyorum hatayi giderebilirsem! "
demiş en son.... Ve çıkmış galiba..
Alıntıları Göster
Çıkan tartışma yüzünden Yönetici konuyu kapatmış forumda..
quote:
Orijinalden alıntı: omerinho
adamlar unlock işini bıraktı ortaokul çocukları gibi "yok seni dava etcem, yok kıl yok tüy" gibi mevzulara girdiler. moderatörde kapattı konuyu. öff ya ne küçük beyinli insanlar var...
quote:
Alıntıları Göster
Ben bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olarak ve ios hakkında bir bilgim olmamasına rağmen şunu söyleyebilirim ki bu işler öyle oturupta 1 günde uğraşarak felan olacak işler değil. Hele ki konuşulan konu ios gibi bir işletim sistemiyken. Bilmiyorum söylediğiniz arkadaş ne kadar zamandan beri uğraşıyor ama öyle bugün oturayım da sabaha, olmadı ertesi güne olur gibi bir durum varsa tek kelimeyle İMKANSIZ ! Bu olayı ios işletim sistemini ezbere bilen hatta apple da çalışan mühendis bile hemen oturupta tek başına beceremez !
Arkadaslar selam forumda neler olmuş uzun zamandır girmiyordum
Hala bı gelişme yok anladığım kadarı ile ben bıraktım takip etmeyi çıkınca nasılsa haberim olur diye.
Saygılar iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
Hala bı gelişme yok anladığım kadarı ile ben bıraktım takip etmeyi çıkınca nasılsa haberim olur diye.
Saygılar iyi geceler
ne hallere düşürdün bizi apple utan azıcık yaw....
quote:
Orijinalden alıntı: 06ensar
ne hallere düşürdün bizi apple utan azıcık yaw....
Alıntıları Göster
arkadaslar itunes bi update istiyor ama ne istedigini anlamis degilim bi baksaniz ???
quote:
Orijinalden alıntı: xxbuyamin
arkadaslar itunes bi update istiyor ama ne istedigini anlamis degilim bi baksaniz ???
4,3 sürümmü çıktı yosa veya sendeki eski sürümdüde sonraki sürümemi güncelleme yapın diyor belli olmuyormu orada versiyon gözükmesi lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetyuce
diğer forumda bir SS yayınladılar.. simkilitsiz Türkiye den alınan bir iphone 4 den nasıl ayırt edilir bilmiyorum..
Model numarasından ayırt edebilirsiniz. Resim doğru ise eğer?!? Unlock işlemi başarılı bir Amerika Apple Store ürünü ile karşı karşıyayız, ama kuvvetli ihtiamal basit bir photoshop (yanılmayı çok isterim)
quote:
Orijinalden alıntı: 06ensar
quote:
4,3 sürümmü çıktı yosa veya sendeki eski sürümdüde sonraki sürümemi güncelleme yapın diyor belli olmuyormu orada versiyon gözükmesi lazım..
Alıntıları Göster
yok kardes sadece wifi diye bazi seyler yaziyooo ama bende anlamis degilim acikcasi ...... e 4.2.1 versiyon zaten ..... neye hadi allaha emanet olun
MAKEDONYADAN SELAMLAR
quote:
yok kardes sadece wifi diye bazi seyler yaziyooo ama bende anlamis degilim acikcasi ...... e 4.2.1 versiyon zaten ..... neye hadi allaha emanet olun
MAKEDONYADAN SELAMLAR
Alıntıları Göster
Nerede O Türk Hackerlarıııııııııı . . . Bi bunu yapamadılar :S
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
Saygılar iyi geceler
Bırakacağım öyle çıkacak demiştin ama senle de alakalı değilmiş demek, kır inadını dön tekrar
quote:
Arkadaşlar apple turkdeki arkadaş unlocku başarmış galiba resmide var ama dosyaları yarın göndereceğim demiş...
Hayalinde basarmistir. %90 fake, ya da unlock team'in beta surumunde deneme kullanicisidir.
quote:
Orijinalden alıntı: FrkN.06
Ben bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olarak ve ios hakkında bir bilgim olmamasına rağmen şunu söyleyebilirim ki bu işler öyle oturupta 1 günde uğraşarak felan olacak işler değil. Hele ki konuşulan konu ios gibi bir işletim sistemiyken. Bilmiyorum söylediğiniz arkadaş ne kadar zamandan beri uğraşıyor ama öyle bugün oturayım da sabaha, olmadı ertesi güne olur gibi bir durum varsa tek kelimeyle İMKANSIZ ! Bu olayı ios işletim sistemini ezbere bilen hatta apple da çalışan mühendis bile hemen oturupta tek başına beceremez !
Yalniz sunu unutuyorsun copy paste e bir gunde doktora tezi bile hazirlayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: stateD itunes yüklü telefonu pc ye bağladığımla usb ile i tunes uda açıyrum ama hata veriyor işte hata derken sim kartı kabul etmiyor aktivasyon bile yapamıyorum anlıyacağın....