Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyice geyik muhabbetine döndü burası ama appletürk de bir üye BB dosyalarında değişiklik yaparak 2.10 un kırıldığını sinyal seviyesi ile ilgili kesilme olup olmadığına dair kontrollere başladığını söyledi..

asılsız mıdır değilmidir bilmiyorum ama kendiniz de forumu takip edebilirsiniz..

hit gittikce artiyor :)
    isin sakasini gectikten sonra unlockin nasil olucagini kisaca acikliyim.
    her baseband icin ayri dosya olucak ve bu dosyalarla kendi dosyalarinizi degistireceksiniz. elimde 2 tane iphone 4 var ve suan 2.10 galiba oldu. galiba diyorum cunku kesin birsey soylemek istemiyorum deneme asamasindayim suan tekrar restore edip deniyecegim.
    ve biraz beklkyecem herhangi bir hat kesilmesi vs. olucakmi olmiyacak mi diye...
    iyi aksamlar

http://www.app..t.rk.net/jailbreak-and-unlock/21959-4-3-final-cikisi-ve-unlock-kesin-degil-8.html

noktalı yerleri doğru harflerle doldurun Simkilit den kurtulun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyuce

iyice geyik muhabbetine döndü burası ama appletürk de bir üye BB dosyalarında değişiklik yaparak 2.10 un kırıldığını sinyal seviyesi ile ilgili kesilme olup olmadığına dair kontrollere başladığını söyledi..

asılsız mıdır değilmidir bilmiyorum ama kendiniz de forumu takip edebilirsiniz..

her baseband icin ayri dosya olucak ve bu dosyalarla kendi dosyalarinizi degistireceksiniz. elimde 2 tane iphone 4 var ve suan 2.10 galiba oldu. galiba diyorum cunku kesin birsey soylemek istemiyorum deneme asamasindayim suan tekrar restore edip deniyecegim.
    ve biraz beklkyecem herhangi bir hat kesilmesi vs. olucakmi olmiyacak mi diye...
    iyi aksamlar

http://www.app..t.rk.net/jailbreak-and-unlock/21959-4-3-final-cikisi-ve-unlock-kesin-degil-8.html

bu olayda turksnow gibi geyikmi yoksa ciddi bir olaymı

• quote:

Orijinalden alıntı: justify34

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyuce

iyice geyik muhabbetine döndü burası ama appletürk de bir üye BB dosyalarında değişiklik yaparak 2.10 un kırıldığını sinyal seviyesi ile ilgili kesilme olup olmadığına dair kontrollere başladığını söyledi..

iyi aksamlar

bu olayda turksnow gibi geyikmi yoksa ciddi bir olaymı

bana kalırsa fake !

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Belki diyorum Steve Jobs'ın şu sıralar devre dışı kalması 4.3'teki mevcut açıkların kapatılamamasına yol açar ve unlock çıktığında ....

Bu yoruma bittim

Komik mi geldi bilmiyorum ama seninde bilgin vardır eminim. Bu keltoş (Steve Jobs) jailbreak & unlock exploitlerini kapatan Apple ekibinin başında bizzat kendisi uğraşıyor. Garezi mi var artık nedir, belki kin yapmıştır.

Valla bilmiyordum kardeş, pardon.

• o sitedede üye olunmadan mesajlar görünmüyor merak ettim üyede olmak istemiyorum 1-2 saate çıkar kokusu heralde
  • Ben inceledim kişiye sadece duygusal olarak bakınca inanasım geliyor :) Mantık yönünden doğru gelmiyor boş umut gibi geliyor ama hayırlısı :)
  • orayada yazdim burayada yazayim yalan ama sinerji olsun :D
  • Aynen mantıksal bakınca pek ipe gelmiyor ama başarılı 2.10.04 denemelerim oldu diyor. öteki forumda heyecan dorukta zaten takip ediyoruz bakalım hayırlısı
  • Bu işten de birşey çıkmaz
  • ya biri girip baksın... yokmu üyeliği olan... yoksa dövelim herifi...
  • aslında tam bir açık denir mi bilmiyorum ama isterseniz şöyle açıklıyayım.
    ultrasn0w bildiğiniz gibi 1.59.00 basebandını unlocklıyabılmekte.
    bu 1.59.00 basebandındakı dosyayı 2.10 a gore editliyerek, tabi bunun yanında 2.10 için gereken, yani korumamız gereken yerleri korudum ve ilk yaptıgımda 2.10 da çalıştı.
    şuan kucuk bir hata aldım no service. onu duzeltmeye çalışıyorum
    şerif tweetinde ben boyle birşey için uğraşmam. kendime gerektiği zaman dosyaları editliyorum gibisinde tweet atmıştı veya bir forumda yazmıştı, bunu turk forumlarında gordum. burdan yola çıkarak şuan "galiba" diyebiliyorum sadece. gene soyluyorum kesin birşey yok ama 2.10 da hattımı çalıştırdım
    kısacası 2.10 daki basebandı içinin gerekli yerlerini 1.59 unkilerle duzenledım ve ultrasn0w la unlock ettim.

herkese iyi akşamlar

---------- Mesaj saati 00:47 ---------- Önceki mesaj saati 00:44 ----------

ben zaten konu başındada dediğim gibi sadece çalışıyorum ve çalışmalarımı sızle paylaşmak istedim. olursa ne mutlu, ama olmazsa toz oldu yapamadı bizi kandırdı demenizi istemiyorum, ben hiç bir zaman unlock ettim yaptım gibi yalanlarla sizi kandırmaya çalışmadım.
    iyi akşamlar

siteden alıntıdır a rkadaslar.. var bi gelişmeler hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: derdo008

ya biri girip baksın... yokmu üyeliği olan... yoksa dövelim herifi...

@ergun aksoy (malum forumdan dedikleri )

aslında tam bir açık denir mi bilmiyorum ama isterseniz şöyle açıklıyayım.
    bu 1.59.00 basebandındakı dosyayı 2.10 a gore editliyerek, tabi bunun yanında 2.10 için gereken, yani korumamız gereken yerleri korudum ve ilk yaptıgımda 2.10 da çalıştı.
    şerif tweetinde ben boyle birşey için uğraşmam. kendime gerektiği zaman dosyaları editliyorum gibisinde tweet atmıştı veya bir forumda yazmıştı, bunu turk forumlarında gordum. burdan yola çıkarak şuan "galiba" diyebiliyorum sadece. gene soyluyorum kesin birşey yok ama 2.10 da hattımı çalıştırdım
    kısacası 2.10 daki basebandı içinin gerekli yerlerini 1.59 unkilerle duzenledım ve ultrasn0w la unlock ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: derdo008
    ya biri girip baksın... yokmu üyeliği olan... yoksa dövelim herifi...

Benim uyeligim var su anda olumsuz mesajlar gelmeye basladi hata cikti simdi olmuyor hala hatayi cozmeye calisiyorum diyor
    Calismalar devam ediyor yani
  • No service hatası vermiş eleman öyle yazdı... Oda zaten hat çekmiyor hatası galiba buda fos çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 16 Şubat 2011; 23:54:52 >
  • liseli bir arkdaş eğlenior
  • ya boş hikaye ya.
  • önce 2.10.04ü yaptım oluyor dedi sonra emin olmak için restore yaptım hata aldım dedi şimdi bişiler daha deniyorum diyor. bunun gibileri ne yapmak lazım bilmiyorum ben, yok mu bunun yerini tespit edicek teknoloji gidelim dalalım hep beraber ibreti alem olsun bu kadar insanla kafa bulmak ne demekmiş görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoroz

aslında tam bir açık denir mi bilmiyorum ama isterseniz şöyle açıklıyayım.

herkese iyi akşamlar

---------- Mesaj saati 00:47 ---------- Önceki mesaj saati 00:44 ----------

ben zaten konu başındada dediğim gibi sadece çalışıyorum ve çalışmalarımı sızle paylaşmak istedim. olursa ne mutlu, ama olmazsa toz oldu yapamadı bizi kandırdı demenizi istemiyorum, ben hiç bir zaman unlock ettim yaptım gibi yalanlarla sizi kandırmaya çalışmadım.
    iyi akşamlar

siteden alıntıdır a rkadaslar.. var bi gelişmeler hadi hayırlısı.

küçük hata denilen şey zaten lock olayı, ne halledildi de küçük hata bu kalmış anlamadım

• @L.E.A.

çalıştıgını soylemıs arkadas kendı telefonun basebandında
  • Bi anlik bi umut vardi ama dimi arkadaslar aha dedim buldular :))
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.