Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eğer faturası duruyorsa hangi şebeke ye aitse sim lock u mail at arkadasim. mutlaka geri dönüyorlar. ancak mutlaka fatura sahibine de ihtiyacın olacak. gizli bilgiler de soruyorlar. hangi sim no ile almıstınız dicekler ve fatura scan ını isticekler. artı cüzi bi fiyat. çünkü bu yasal hakkımız. sadece att&t cihazlarında olmuyormuş çok araştırdım ben.
  • arkadaşlar merhaba bende ıphone 3g var,alınca jb ve unlock yaptıktan sonra unlock işleriyle falan fazla uraşmadım.telefondan sıkıldım 2,5 yıl oldu arkadaşımdan 800 tl ye ıphone 4 alıcaktım.o da alalı 1-2 ay oldu fakat açtıramadığını söyledi pasaport kayıtlı fakat sim kilitli.önce heveslendim almak için ama bu konunun tamamını okudum hevesim kaçtı.sizce unlock çıkarmı almalımıyım yoksa alırsam bende hergün acaba bugünmü diye bekleyenlerden kervanına katılmaktan başka bişi elde edemezmiyim:) yardımlarını bekliyorum..
  • shadowyy :

bu bir risk arkadaşım. ben çıkacağından eminim. ümidini kesenler de var. 900 tl para saydım ve pişman değilim. bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfman_1

shadowyy :

bu bir risk arkadaşım. ben çıkacağından eminim. ümidini kesenler de var. 900 tl para saydım ve pişman değilim. bekliyorum.

çıkacağını bilsem 2 ayda beklerim sorun yok ama eldeki ıphone dan olup 800 tl zarar etmekte var.çok büyük olasılıkla alacağım alacağım..
  • arkadaşlar elinizdeki cihazın kıymetini bilin..satmaya matmayada çalışmayın derim ben..eninde sonunda çıkacak bu nezamnsa nezamn viber kurulu butun arkadadaslarımla çatır çatır konuşuyorum..şimdi yeni bişey buldum(kendi adıma bilen biliyodur zaten)TANGO diye bi program görüntülü de konuşabiliyorum artık..elimde ipim kuşağım...sıkmayın canınızııı ölümlü dünya...saygılar
  • quote:

koc77 :

eğer faturası duruyorsa hangi şebeke ye aitse sim lock u mail at arkadasim. mutlaka geri dönüyorlar. ancak mutlaka fatura sahibine de ihtiyacın olacak. gizli bilgiler de soruyorlar. hangi sim no ile almıstınız dicekler ve fatura scan ını isticekler. artı cüzi bi fiyat. çünkü bu yasal hakkımız. sadece att&t cihazlarında olmuyormuş çok araştırdım ben.

anladım kardesm sagolasın . sımdı fransızca maıl atıcam , fatura sahıbı enıstem gereklı bılgılerı alıcam ama acaba o bılgılerı maıl yoluyla gerı donup soruyorlar dımı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

arkadaşlar elinizdeki cihazın kıymetini bilin..satmaya matmayada çalışmayın derim ben..eninde sonunda çıkacak bu nezamnsa nezamn viber kurulu butun arkadadaslarımla çatır çatır konuşuyorum..şimdi yeni bişey buldum(kendi adıma bilen biliyodur zaten)TANGO diye bi program görüntülü de konuşabiliyorum artık..elimde ipim kuşağım...sıkmayın canınızııı ölümlü dünya...saygılar

kardeş yaa, şu VİBER le nasıl konuşuyosun? Bendede yüklü ama mesela Fransadaki arkadaşımdad yüklü olmasına rağmen ben yapamıyorum.Telefon numarsını giriyorum sonra cod falan istiyo orda kitleniyorum.Bi detaylıca anlatırmısın sıra ile neler yapıcaz.Benim telde kilitli, içinde att kart var
  • koc77 :

ingilizce yazsan da yardımcı olabilirler sanırım. hangi şebeke ise onlarla iletişime geç. bir arkadaşıma açtık bu şekilde. ben de fatura yok. unlock beklemekten başka çarem yok. bi gelişme olursa lütfen forumda paylaş senin gibi faturası olup bekleyenler için en azından. dediğim att&t olanlar için unlock dışında çözüm yok. ancak öteki sim lock lular şanslarını desinler. bu konuda bi ara paylaşıldı. ingilterede bi eleman fatura olsun olmasın açıyordu paypal üzerinden. ona da ulaştım ancak 200 tl istedi :) tabiki çakal dedim ve uğraşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

quote:

shadowyy :

çıkacağını bilsem 2 ayda beklerim sorun yok ama eldeki ıphone dan olup 800 tl zarar etmekte var.çok büyük olasılıkla alacağım alacağım..

Bu kadar insan boşuna beklemiyoruz kardeşim, sırf biz değil dünya çapında binlerce kişi. Ben de çalışan iphoneumu sattım bunu aldım. En azından yalnız değilsin.
  • üstadım çok kolay bişey aslında..viberi app store dan indir telefonu itunes ile pc ye bağla bağlı iken vibere gir telefondan senden ülke kodu ve telefon numaranı istiycek yaz abi onları sonra sms gelcek telefona(şimdi diyceksinki telefona nasıl sms gelcek abi sim kartını başka bi telefona tak 2 dakaa)oraya gelen şifreyi vibere gir oldu bitti...eğer buşekilde yapamıyorsan başka bir sıkıntı var demektir bu arada telefonun jb limi??cevabına akşam geç bakabilirim beşiktaş maçı var ona çıkıcam şimdi saygılar..

quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

quote:

Orijinalden alıntı: ny46

arkadaşlar elinizdeki cihazın kıymetini bilin..satmaya matmayada çalışmayın derim ben..eninde sonunda çıkacak bu nezamnsa nezamn viber kurulu butun arkadadaslarımla çatır çatır konuşuyorum..şimdi yeni bişey buldum(kendi adıma bilen biliyodur zaten)TANGO diye bi program görüntülü de konuşabiliyorum artık..elimde ipim kuşağım...sıkmayın canınızııı ölümlü dünya...saygılar

kardeş yaa, şu VİBER le nasıl konuşuyosun? Bendede yüklü ama mesela Fransadaki arkadaşımdad yüklü olmasına rağmen ben yapamıyorum.Telefon numarsını giriyorum sonra cod falan istiyo orda kitleniyorum.Bi detaylıca anlatırmısın sıra ile neler yapıcaz.Benim telde kilitli, içinde att kart var

• @wolfman_1
    evet arkadasım bızım burdada 250 mılyona fransa almanya ıngıltere gıbı ulkelerden gelen i4 lerı factory unlock yapabılırm dedı :) dedıgın yontemı bılmıyorum ama actırdıgı 4.2.1 ler varmıs . ama tabı 250 mılyon ıphone uma vermedım actırmasına vermek koyar bıraz :D bu arada dayımlar teyzmler falan hepsı fransada yasıyorlar , enıstem almısdı telefonu ve onu yolladım bouygues telecom a 6 ay gecmesı gerekıyor demısler. . bunu duyduktan sonra hic ugrasmadım bırdaha , ama maıl atmayı denıcem fakat ısın kotusu sıtesıne gırdıgımde maıl atılıcak yerı bulamıyorum , fransızca zor... :D :D
  • herşey düzelecek ve herkes muradına erecek ergeç... Birileri bu işle uğraşıyor sonuçta. Herkes Apple a mail mi atsa. Belki bıkarlar falan.. Apple Costumer Servisi mail bombardımanına tutalım....
  • Valla daha fazla bekleyemiyecem. Acil Nakit ihtiyacından cıkardım satısa. Kilit acılmıs olsa gine kıyamazdım ama uygun fiyata koydum satısa. off offfffff
  • Yapma bee, az bekleseydin hocam ya Martta ericez muradımıza İnşallah. Seni de kaybetmeyelim
  • Benimde işime gelmiyoki. gine alıcam iphone 4 ama 2 - 3 hafta sonra. benim yarın mesai bitimine kadar iyi bi ödemem var. mecburiyetten yani. ben almadan da unlock cıkarsa o zaman kaca alırım allah bilir.
  • yine o kadar çok olmaz sanırım fark 300 falan atar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc77

@wolfman_1
    evet arkadasım bızım burdada 250 mılyona fransa almanya ıngıltere gıbı ulkelerden gelen i4 lerı factory unlock yapabılırm dedı :) dedıgın yontemı bılmıyorum ama actırdıgı 4.2.1 ler varmıs . ama tabı 250 mılyon ıphone uma vermedım actırmasına vermek koyar bıraz :D bu arada dayımlar teyzmler falan hepsı fransada yasıyorlar , enıstem almısdı telefonu ve onu yolladım bouygues telecom a 6 ay gecmesı gerekıyor demısler. . bunu duyduktan sonra hic ugrasmadım bırdaha , ama maıl atmayı denıcem fakat ısın kotusu sıtesıne gırdıgımde maıl atılıcak yerı bulamıyorum , fransızca zor... :D :D

Üstad 250 TL ye gerçekten açtırabiliyorlarsa benim telefonumda almanya t mobile bi zahmet arkadaşının telini verde ben açtırayım
  • quote:

@wolfman_1

6 aydan once actirmak parali 6 aydan sonra actirmak bedava o yuzden 6 ay gecmesi gerekiyor demisler :)
  • ok teşekkürler bir araştıralım belki açtıranlar vardır almanyada telefoncularda tanıdıkları olanlar falan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

quote:

@wolfman_1

6 aydan once actirmak parali 6 aydan sonra actirmak bedava o yuzden 6 ay gecmesi gerekiyor demisler :)

emınmısın bu konu hakkında arkadasım ? cunku boyleyse tekrar arıcam enıstemı gıtmesını soylıcem fakat paralı olarak actırmak ıstersenız 6 ay beklemenıze gerek yok falan derdı heralde çalısan adam. . zaten enıstem paralı yaptırıcagını bılerek gıtmısdı oraya , bunları dusununce demekkı bouygues telecom 6 aydan once paralıda olsa acmıyormus dıyorum ama sımdı sende kafamı karıstırdın :(

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.