Şimdi Ara

IPHONE 3GS YOUTUBE HATASI VAR ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün N97 mi verip 3GS aldım arkadaşlar ancak ufak bir sorun var , daha önce 2G sahibiydim aleti aldigim gibi youtube açılıyordu ancak 3GS de
    quote:

youtube'a bağlanılamıyor
    hatası alıyorum . Search kısmına yazıyorum bişey mesela hata diyor. Diğer video sitelerinde problem yok nedir bu çözümün derdi bir el atın size zahmet arkadaşlar

Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Bende de geçen hafta oluyordu bugün denedim bir sorun yok:S Bu arada N97yi satmakla büyük bi akıllılık etmişsin güle güle gülen 3gs'i.
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Ayarlardan Wifi ye girip dns yi. 4.2.2.1 yaz olmazsa restore başka yolu yok :((

Orijinalden alıntı: furkansayan

Ayarlardan Wifi ye girip dns yi. 4.2.2.1 yaz olmazsa restore başka yolu yok :((

Hocam yaptım olmuyor malesef restore nedir nasıl yapacağım anlatırmısınız lütfen ?

(not: cihaz yurtdışı)
  • cydiaya cydia.pushfix.info source ekle.cydiada manage sekmesine gelip sourcese gir. edit de. sonra da add de. cikan pencereye hicbirseyi silmeden cydia.pushfix.info yaz. sonra add source de. islem bitince return cydia sonra da done de. search kismina youtube fix yaz. youtube fix 3 e tikla. install sonra confirm de. kurulum bitince cydiadan cik. youtube a gir tamamdir.
  • Arkadaşlar 3 g ile bağlanınca açar,ttnet üzerinden wi-fi ile girerseniz açmıyor.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

cydiaya cydia.pushfix.info source ekle.cydiada manage sekmesine gelip sourcese gir. edit de. sonra da add de. cikan pencereye hicbirseyi silmeden cydia.pushfix.info yaz. sonra add source de. islem bitince return cydia sonra da done de. search kismina youtube fix yaz. youtube fix 3 e tikla. install sonra confirm de. kurulum bitince cydiadan cik. youtube a gir tamamdir.

İşe yaradı çooook teşekkürler üstadım !
  • Arkadaslar bnm de you Tubeye baglanior fakat bi kac saniye içinde duruor playe basiorum pause oluyo bi sanye içinde tekrar tekrar play yapiorum pause oluyo bsy izleyemiorum.
    Bu olay ilk Basta olmuyordu. Wifi ile de 3 g ile de baglandigmda aynı sorunu yasiorim.
  • ArkadaslAr bendede orjinal iphone var bende ki de ilk zamanlar giriyordu ama suan youtubeye hicbirsekilde baglanmiyor youtube programina girince sayfa bombos bu konuda bilgisi olan varmi acaba
  • Youtube yasaklandı arkadaslar sebebi bu...

Girmek için ise jailbreakli telefonlarda 3g'nin dnsini degistiren bir program mevcut istiyen olursa bulabilirim , wirelesstan baglanıyorsanız yukarıdaki arkadasımızın dedigi gibi dns'i ayarlarsanız sorununuz çözülecektir...Ama malesef 3g den dedigim programla dns degisimi yapmadan giremezsiniz.

Orijinalden alıntı: Louies
    Youtube yasaklandı arkadaslar sebebi bu...

Girmek için ise jailbreakli telefonlarda 3g'nin dnsini degistiren bir program mevcut istiyen olursa bulabilirim , wirelesstan baglanıyorsanız yukarıdaki arkadasımızın dedigi gibi dns'i ayarlarsanız sorununuz çözülecektir...Ama malesef 3g den dedigim programla dns degisimi yapmadan giremezsiniz.

Ben istiyorum o programı...yardımcı olursanız sevinirim.
  • Daha önce bununla ilgili konu açılmıştır. iPhone a DNS olarak 8.8.8.8 yazarsanız düzelecektir.

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: Louies
    Youtube yasaklandı arkadaslar sebebi bu...

Ben istiyorum o programı...yardımcı olursanız sevinirim.

Konu açtım detaylı anlattım buyrun arkadaşlar ;

http://forum.donanimhaber.com/m_38683907/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkker
    cydiaya cydia.pushfix.info source ekle.cydiada manage sekmesine gelip sourcese gir. edit de. sonra da add de. cikan pencereye hicbirseyi silmeden cydia.pushfix.info yaz. sonra add source de. islem bitince return cydia sonra da done de. search kismina youtube fix yaz. youtube fix 3 e tikla. install sonra confirm de. kurulum bitince cydiadan cik. youtube a gir tamamdir.

İse yaradı gercekten de teşekkürler. Ne yaptıysam cozememistim ve mecburen dailymotion kullanıyordum. Üstelik Youtube'un yanında hiç de ise yaramıyor.
  • Telefondan bağlandığınız wifi ağını seçip DNS yi 208.67.222.222 olarak değiştirirseniz Youtube sorunsuz sekilde acilacaktir

Orijinalden alıntı: getaway
    Telefondan bağlandığınız wifi ağını seçip DNS yi 208.67.222.222 olarak değiştirirseniz Youtube sorunsuz sekilde acilacaktir

Denenmedik DNS numarası bırakmamıştım ve ise yaramıyordu. Ta ki Youtube fix 3 e kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 26 Mart 2010; 12:02:30 >
  • İşin garip tarafı iphone 3G/3GS nin internet sitelerindeki tanıtımlarında yasaksız youtube dilediğiniz gibi sınırsız baglantı şeklinde ifadeler kullanılıyor hala :))ama DNS değiştirmeden girilmiyor çelişki midir? :))

Orijinalden alıntı: reis

Daha önce bununla ilgili konu açılmıştır. iPhone a DNS olarak 8.8.8.8 yazarsanız düzelecektir.

teşşekürler bende yeni 3gs 16 gb aldım 50. hafta olduğu içn jb yapamadım.. ama youtube işini bu şekilde hallettim..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.