Şimdi Ara

İphone'unuz ciddi şekilde 4 tane virüs kapmıştır uyarısı ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
31.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün safaride dolaşırken iphone'unuz 4 tane virüs kapmıştır işareti geldi nasıl silebilirim ve ne gibi zaraları vardır veya bu uyarı fake olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'unuz Ciddi Şekilde 4 Tane Virüs Kapmıştır Uyarısı

iPhone cihazınızda "İPhone'unuz ciddi şekilde 4 tane virüs kapmıştır" uyarısı alıyorsanız, bunun bir sahtekarlık olduğundan şüphelenmelisiniz. Bu uyarı tipik olarak, kişisel bilgilerinizi veya finansal bilgilerinizi çalmaya çalışan kötü amaçlı yazılımlardır.

Bu uyarılara yanıt vermemeli veya sunulan bağlantılara tıklamamalısınız. Bunun yerine, aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

• iPhone'unuzu yeniden başlatın: Çoğu zaman bu uyarıyı kaldıracaktır.
    • "Ayarlar" > "Genel" > "Profiller ve Aygıt Yönetimi"ne gidin: Burada şüpheli profiller olup olmadığını kontrol edin ve varsa silin.
    • iPhone'unuzu güvenli modda başlatın: Bu, üçüncü taraf uygulamalarını devre dışı bırakarak virüsün çalışmasını önleyebilir.
    • iPhone'unuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın: Bu yalnızca son çare olarak kullanılmalıdır çünkü tüm verilerinizi silecektir.

iPhone virüs bulaştı uyarıları giderek yaygınlaşmaktadır. Bu uyarıları tanımak ve bunlara yanıt olarak ne yapacağınızı bilmek önemlidir. iPhone'unuza virüs bulaştığından şüpheleniyorsanız, derhal güvenilir bir siber güvenlik uzmanına başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Girdiğiniz siteden kaynaklanan birşey. Android de de sıkça olan birşey.

• avtheree kullanıcısına yanıt
    Nasıl halledicem peki

• Halledecek bir şey yok virüs de yok merak etmeyin

• virusu sitede gezerken mi tespit etmişler :) vay arkadaş

• Web sitesinin yalanı , sizi kandırıp program yüklemek istiyor içiniz rahat olsun sorun yoktur bük ihtimal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ürünlerine virüs bulaşmaz . Bir siteden kaynaklanan sıkıntıdır. Ayarlardan safarideki çerez ve geçmişi temizlerseniz sorununuz düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir şey yok.Keyfinize bakın.
    iPhone'a kesinlikle virus bulaşmaz,zira 3.parti bir uygulama,program vs. kurulmasına izin vermez,uygulamaların arkaplanda yaptığı iş sadece AppStore'dan indirilen uygulamalar ile sınırlıdır.(JailBreak varsa mümkün ama virüs bulaşan bir JB'li cihaza şait olmadım,ama var.

garip_dj genelleme yapmayalım dostum Mac'lere yazılmış gırla virüs var.Yine de bulaşma ihtimali çok az,ve Windows virüslerinin yanında bir hiç,ama yine de var.Zor da olsa bulaşabilir.Mackeeper mesela kötü amaçlı yazılım içeren bir program.Tüm hard diskimi doldurmuştu.Mavericks kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Öyle bir şey yok.Keyfinize bakın.
    iPhone'a kesinlikle virus bulaşmaz,zira 3.parti bir uygulama,program vs. kurulmasına izin vermez,uygulamaların arkaplanda yaptığı iş sadece AppStore'dan indirilen uygulamalar ile sınırlıdır.(JailBreak varsa mümkün ama virüs bulaşan bir JB'li cihaza şait olmadım,ama var.

garip_dj genelleme yapmayalım dostum Mac'lere yazılmış gırla virüs var.Yine de bulaşma ihtimali çok az,ve Windows virüslerinin yanında bir hiç,ama yine de var.Zor da olsa bulaşabilir.Mackeeper mesela kötü amaçlı yazılım içeren bir program.Tüm hard diskimi doldurmuştu.Mavericks kullanıyordum.

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım.Mackeeper kendi başına işlevsiz bir programdır.Siz inanıp/korkup mackeeper yüklerseniz dediğiniz gibi saçma sapan sayfalar açıyor ama bu virüs değil.Sadece spam ve sadece Safari tarayıcısında sıkıntı yaşıyorsunuz.Ama dediğim gibi siz yüklemeden kendiliğinden yüklenen bişey değil 5 yıldır mac kullanıcısıyım mackeeper ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.

• 3GS den beri iphone kullanıyorum hiç bir şekilde virüs girip çıktığını görmedim. iOS cihaza virüs bulaşmaz için rahat olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.