Şimdi Ara

IPHONE 3GS YOUTUBE HATASI VAR ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık Youtube fix3 işe yaramıyor bilginize
    hala giremiyorum. Başka br konuda cydia ya eklenmesi için sonu apt uzantili bir source verilmiş, o da dogrulanmiyor. Siz nasıl yapiyosunuz bilmiyorum ama ben 3g ile youtube a baglanamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: de beers

Artık Youtube fix3 işe yaramıyor bilginize
    hala giremiyorum. Başka br konuda cydia ya eklenmesi için sonu apt uzantili bir source verilmiş, o da dogrulanmiyor. Siz nasıl yapiyosunuz bilmiyorum ama ben 3g ile youtube a baglanamiyorum

Youtube'un (daha doğrusu google'ın) diğer 40'a yakın ip adresini de yasakladıkları için, Türkiye genelinde 3G üzerinden ya da Wi-fi üzerinden girmeye çalışsan da olmuyor artık. wi-fi ile bağlıyken dns ayarlarını 4.2.2.1 ya da 8.8.8.8 yapınca oluyordu ama şimdi öyle de olmuyor. proxy kullanman gerekli extradan. manual ya da auto seçip go.navige.com yazabilirsin url kısmına. Ancak başka proxy adresleri de bulabilirsin ve onları da kullanabilirsin.

3 gun once 4.2.1 jb yaptıktan sonra bu hata olmaya başladı.
    İsin garibi daha oncede 4.2.1 jb vardı fakat Youtube ile ilgili bir sorun yoktu.

Ve garip olan kısım, safariden Youtube'a giriyor fakat ekrandaki aplikasyondan girmiyor!

Dns değiştiyorum ama olmuyor.

Yukarıdakilerden birini denesem olurmu
  • cydia.pushfix.info Youtubefix #1 işime yaradı.
    Sorun çözüldü.
  • arkadaşlar ben kendi evimdeki wifi dan bağlı oluyordum hep hiç sorun yaşamadım youtube ile daha önce belki 1 defa falan da takmadım bugün bu sorunu tekrar yaşayınca arastırdım her zaman youtube a giren wifi simdi neden bağlanmıyordu dnslerdede hep aynıydı simdiye kadar ilk başta 8.8.8.8 i denedim olmadı sonra 4.2.2.1 oldu bunun sebebini acıklarmısnız yoksa bu durum evdeki internetten kaynaklanan bir sorun olabilirmi??
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.