Teğmen
27 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar dediğim gibi bloğunda da belirtmiş. 2.5 günde başlayıp bitireceğini söylüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=__TR86PLiHw

http://iphonejtag.blogspot.com/2010/03/untethered-jailbreak.html
81 Lvl % 10
Kolluğu yanan Clanda
250k NP clanda üstünde NP yok
Yan çarı 67 lvl % 70 itemler ona aktarılarak base yapılabilir 42k NP si var
Çarlarda kesinlikle KOXP v.s. kullanılmamıştır.

İtemler:
3x shell +8 Kafalık, göğüslük, pantolon
2x shell +7
1x Exceptional Dragon Flight Boots +7
1x Foverin +1
1x ROC +0
İron Necklace
String Of Skulls +1
2x Minatour's Earring +0
+8 2h LR Giga (No Rebirt)
1x DD15 çitin kafalık
full plate spear 20 kolluk ve ayaklık
+7 Syphioric Kalkan
ve kasada ıvır zıvır itemler
Samsun ve İstanbul içi satılıktır.
Toplam 1000 TL düşünüyorum (Fiyatı düşürdüm bu fiyat sondur)
Tüm bilgiler mevcut G1 üyeliği yoktur.
iletişim : xwarriorx81@hot
0505 385 25 27 - 0533 552 26 27

Not: Smartphone ve PDA ile takas olur (IPhone, Samsung İ900, Toshiba G910v.s.)
81 Lvl % 10
Kolluğu yanan Clanda
250k NP clanda üstünde NP yok
6720 Manner
Yan çarı 67 lvl % 70 itemler ona aktarılarak base yapılabilir 42k NP si var
Çarlarda kesinlikle KOXP v.s. kullanılmamıştır.

İtemler:
3x shell +8 Kafalık, göğüslük, pantolon
2x shell +7
1x +7 Exceptional Dragon Flight Boots
1x Foverin +1
1x ROC +0
İron Necklace
String Of Skulls +1
2x Minatour's Earring +0
+8 2h LR Giga (No Rebirt)
1x DD15 çitin kafalık
full plate spear 20 kolluk ve ayaklık
+7 Syphioric Kalkan
ve kasada yaklaşık 5 gb edecek itemler
Samsun ve İstanbul içi satılıktır. Diğer illerden havale ile de olur G1 e kayıtlı değildir.
iletişim : xwarriorx81@hot
0505 385 25 27 - 0533 552 26 27 (Telefonlarım biraz yoğun oluyor ulaşamazsanız lütfen SMS atınız)
Beyler acil satılık 1300 TL
Hail,

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I regret to inform you that this account has been closed, as someone with access to this account was observed using third-party tool, which violates our posted Terms of Service policy. This account will not be unblocked and all current/future tickets will be closed, no further action will be taken on this account.

As we want our players to start the New Year off right, it was our pleasure to offer a special program which was only valid for the month of December. Any updates on this or other features will be posted on our official website atwww.knightonlineworld.com as soon as they become available. Please check back often for the latest Knight Online news. I apologize for any frustration this may have caused and thank you for your understanding.

Regards,

lütfen bunu çevirebilir mi biri.....
Dc yemekten canım sıkıldı bende KO nun forum sitesinden1-2 haberi paylaşmak istedim :D

Herkese Selamlar

Oyuncularin yasadigi mevcut sorunlar ve oneriler isiginda Knight Online ekibi icerisinde yeni bir yapilanmaya gidilmis ve Turkce destek secenegi uzerinde cesitli degisiklikler yapilmasi uygun gorulmustur. Bu degisim ile birlikte bilet yollama sistemi daha pasif bir hale getirilecek ve asagidaki hizmetler oyunculara daha yogun olarak saglanacaktir.

-Oyun icindeki Gm sayisinda artis
-Hacklenmis veya esyalari kaybolmus oyuncularimiz icin daha detayli bir arastirma sistemi
-Oyun icinde turk oyuncu sayimizin en yogun oldugu yerlerde Turkce konusan gm destegi

Bu hedeflerimizi gerceklestirebilmek amaciyla turkce bilet destegi tamamen ortadan kaldirilmamak uzere limitlenecektir.. Ingilizce Bilmeyen oyuncularimizin bilet yollamakta bir sıkıntı yasamasini engellemek amaciyla yeni bir sistem gelistirilmistir.. bu sistemle ilgili detaylar sizlere cok yakinda bildirilecektir.

Saygilarimla

Bu da linki :http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=27777

Son gunlerde TURK TELEKOM’un uluslararasi websitelerinde yapmis oldugu guncellemeden kaynaklanan bir baglanti problemi yasanmaktadir.

Knight Online oyununda yasanan bu sorunu en kisa surede cozume ulastirmak icin siz oyuncularimizdan ricamiz, TURK TELEKOM ile irtibata gecmeniz ve Knight Online oyununu oynarken yasamis oldugunuz problemi kendilerine iletmenizdir.

Sizden hangi portlarin kullanildigi ile ilgili bir bilgi istenirse, 15001 ve 15100 numarali portlarin Knight Online’a ait oldugunu bildirebilirsiniz.
444-1-444 Musteri huzmetleri

444-0375 Teknik destek

Yasadiginiz rahatsizliktan dolayi ozur diler, anlayis gosterdiginiz icin tesekkur ederiz.
Knight Online Ekibi

Bunun linki :http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=27929&pid=152676&st=0&#entry152676

ayrıca resmi sitenin kendisinde de bi haber mevcut ama linkinde sorun var, sabah düzelir heralde.

Bu sorunun tamamen TTNET ile kaynaklı oldugunu gösterir, ayrıca az önce 444 0 375 ile görüştüm serverların portları ile ilgili bir çalışmaları varmış sorun ondan oluyormuş (Yurtdışı Kabloları değil Server Portları)
pazar kurmuştum durup duruken pm atıp küfretti, yanımda pazar kurmuş, tanımam etmem alimarc' a pm attım cevap gelmedi bu pisliği sizde tanıyın istedim.....

80 lvl % 24 ORC 1 lvl den itibaren kendim kastım kesinlikle el değiştirmemiştir. serverda tanınmış bir char olup, en iyi clanlardan birindedir. oyun içerisinde refarans ve kefil olabilecek kardeşilerimiz ve abilerimiz vardır. bütün bilgiler mevcuttur.kesinlikle koxp, düpe v.s. ile ilgili bişeye bulaşmamıştır.

İtemler ;
shell +8 set
iron set
dual rol +0
dual re +1
görev shard +7
shard +8
blue dragon neclas +3
+8 HP set
+8 str set

Korumalar ;
dd25 fp
spear kolluk/bacaklık/kafalık 20
axe 25 bacaklık
kasada ıvır zıvır

NP 108k gerisi clanda

Fiyat 3.000 YTL pazarlıksız

arkadaşlar irtibat için lütfen telefon yada SMS kullanın MSN kullanmıyorum ve sürekli foruma giremiyorum. şimdiden teşekkür ederim (okuyanlar uplarsa sevinirim)
Tel : 0505 385 25 27

Eklemeyi unuttum satış İstanbul'dan yapılacak.

Xigenon da uygun fiyata warrior item (raptor +8 ii +8 we roc wp silah takı v.s.) arıyorum satmak isteyen arkadaşlar pm ye itemi, fiyatını ve telini yazarsa sevinirim (istanbul içi)
İtemsiz 75 ve üstü satmak isteyenler pm pls.
arkadaşlar bizim okuldan MEB in verdiği ADSL ile bir çok site ve KO (site açılıyor)açılmıyor. değişik DNS adresleri v.s. denedim ama internet telekomun serverlerina değil MEB in serverlarına bağlandığından bu sorunu yaşıyoruz. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederseniz sevinirim. Girilen DNS adreslerine de (çalışan DSN olduğuna eminim) bağlanmıyor. Lütfen yardım.......
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 276
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 16.992 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.