Şimdi Ara

Iphone 3g Whatsapp sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
3
Favori
44.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

hacklenmiş sürümü olmayan bir programı telefonun jailbreaklı bile olsa telefonuna kuramazsın. sadece satın alan kişinin telefonuna kurulabilir. bu yazdıklarımın hepsi hacklenmiş sürümler. hacklenmemiş eski sürümleri sadece kendi telefonuma yükleyebiliyorum. hacklenmişleriyse herkes yükleyebiliyor. o bahsettiğin store bilgisi için teşekkürler ama ordaki tüm yazılımlar hacklenmiş olmak zorunda yukarıda anlattığım sebepten dolayı.

kurabilirsin sadece itunes üzerinden sorun çıkarabilir çıkarırsa, dediğim 3store un download klasörüne atıp tüm itunes yedeği .ipa dosyaları kurulabilir, direk orijinal appstore dan indirilme versiyonu düşük programları ben de paylaşıyorum o bahsettiğim uygulama deposunda, jailbreaksizlere kurulur mu denemedim çünkü daha hiç jailbreaksiz iphone kullanmadım açıkçası

lisans kontrolü nasıl oluyor dersen zaten jailbreak yaptığın zaman ki whited00r la beraber standart olarak geliyor diğer türlü repo lardan birinde şu an adını hatırlamadığım bir uygulama var bu sayede para ödemeden yüklenmiş uygulamalar da bilgisayarda itunes üzerinden sanki ödeme yapılmış gibi yedeklenebiliyor, yani yine herhangi bir iphone a aynı şekilde yüklenebiliyor, zaten öbür türlü itunes bilgisayar üzerinden uygulamaları senkronize edemiyor paralı olması gerekenleri silmeye kalkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_y

3g’de Fake Firmware ile 4.3.4 Göstermek

http://forum.donanimhaber.com/m_71857109/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71857109

ios 4.3.4 farklı bir kodlamayla yapıldığı için bu şekilde bir yöntem hiçbir işe yaramaz ve yaramıyor da, bu programın temel olarak yaptığı şey /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist dosyasının içindeki sürüm bilgisini değiştirmek, elle yapıldığında 4.3.4 değil istenirse 8 10 ne arzu edilirse yazılabilir birşey ifade etmez

bu şekil versiyon değiştirmek sadece uygulamaların kurulmasını sağlar, ama o uygulamalar çalışmaz üstüne normalde çalışan uygulamalar da çalışmaz hale gelir

bunun yanında uygulamayı bu şekilde kurup ios sürüm bilgisini düzelterek de denendiğinde çalışmaz hatta üstüne bir de uygulamanın içeriğine girip kendi ios limitini aşağı çekip örneğin 3.1.3 göstermekle de o uygulama çalışmaz, hatta konumuz olan whatsapp programında başka yüksek ios lu bir iphone da aynı hatla çalıştırıp sonra oradaki whatsapp sistem dosyaları yedeklenip eski sürüm ios çalıştıran cihaza konduğunda da çalışmaz, bunlar uzun zaman önce denenmiş yöntemler ve ne yazıkki fayda etmiyor, ios sürümlerindeki değişiklikler sadece basit bir numara farkı değil

peki bu ne işe yarıyor denirse, bunun amacı itunes un sürüm yükseltme isteklerini kapatmak, zaten bu amaçla yapılmış bir uygulama ki sürüm 4.3.4 ü geçeli uzun zaman olduğundan ve bu programın basit bir sayı değişikliği yapmaktan başka birşey yapmamasından dolayı uzun zaman oldu kullanılması bırakılalı bu programın, tabi bir de birçok kişi geri nasıl çevireceğini bilmediğinden telefonları çökertmesi bu yüzden yaşanan sorunlar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 21 Şubat 2013; 10:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

3g’de Fake Firmware ile 4.3.4 Göstermek

http://forum.donanimhaber.com/m_71857109/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71857109

ios 4.3.4 farklı bir kodlamayla yapıldığı için bu şekilde bir yöntem hiçbir işe yaramaz ve yaramıyor da, bu programın temel olarak yaptığı şey /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist dosyasının içindeki sürüm bilgisini değiştirmek, elle yapıldığında 4.3.4 değil istenirse 8 10 ne arzu edilirse yazılabilir birşey ifade etmez

bu şekil versiyon değiştirmek sadece uygulamaların kurulmasını sağlar, ama o uygulamalar çalışmaz üstüne normalde çalışan uygulamalar da çalışmaz hale gelir

bunun yanında uygulamayı bu şekilde kurup ios sürüm bilgisini düzelterek de denendiğinde çalışmaz hatta üstüne bir de uygulamanın içeriğine girip kendi ios limitini aşağı çekip örneğin 3.1.3 göstermekle de o uygulama çalışmaz, hatta konumuz olan whatsapp programında başka yüksek ios lu bir iphone da aynı hatla çalıştırıp sonra oradaki whatsapp sistem dosyaları yedeklenip eski sürüm ios çalıştıran cihaza konduğunda da çalışmaz, bunlar uzun zaman önce denenmiş yöntemler ve ne yazıkki fayda etmiyor, ios sürümlerindeki değişiklikler sadece basit bir numara farkı değil

peki bu ne işe yarıyor denirse, bunun amacı itunes un sürüm yükseltme isteklerini kapatmak, zaten bu amaçla yapılmış bir uygulama ki sürüm 4.3.4 ü geçeli uzun zaman olduğundan ve bu programın basit bir sayı değişikliği yapmaktan başka birşey yapmamasından dolayı uzun zaman oldu kullanılması bırakılalı bu programın, tabi bir de birçok kişi geri nasıl çevireceğini bilmediğinden telefonları çökertmesi bu yüzden yaşanan sorunlar da var

şuana kadar bi sorun yaşamadım

• hangi sürüm ios a yapıp kaça yükselttin? hangi programı kurup sorun yaşamadın?
  • ios sürümüm 4.1 di - Cydia dan firmware 4.3.4 fake kurdum 4.3 uygulamarın hepsini çalıştırabiliyorum sorunsuz

http://forum.donanimhaber.com/m_71983582/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71983582

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • quote:

whatsapp 2.8.7 çalıştırabildin mi peki?

evet hocam şuan 2.8.7 kullanıyorum

whatsapp 2.8.7 çalıştırabildin mi peki?

Iphone 3g Whatsapp sorunu

Iphone 3g Whatsapp sorunu

tamam bu yöntemi paylaşıyorum o zaman, 2g de işe yaramıyor bu yöntem en azından o program çalışmıyor ama ios 4.1 yüklü 3g de fayda ediyorsa güzel

2g için 3.1.3 versiyon ile wd6 yükleme yap. belki o zaman olur. Denemedim bilgim yok

quote:

tamam bu yöntemi paylaşıyorum o zaman, 2g de işe yaramıyor bu yöntem en azından o program çalışmıyor ama ios 4.1 yüklü 3g de fayda ediyorsa güzel

2g için 3.1.3 versiyon ile wd6 yükleme yap. belki o zaman olur. Denemedim bilgim yok

wd6 nın bir avantajı yok o bakımdan, 3.1.3 ün modifiyelisi zaten, o hiç kurtarmaz da ios 4 ün devamı olduğundan 4.1 e 4.3.4 kurtarıyor olabilir
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş bir yardım istemiş, o telefonu at gibi yorumların arkadaşa bir faydası yok. öncelikle jailbreak yapacaksın, sonra da hacklenmiş whatsapp sürümü var 3g ile çalışan kızımın telefonunda ve 2 gün önce verdiğim telefonda da o yüklüydü ve halen çalışıyor. yarın işyerinde tekrar bu konuya girer ve hangi hacklenmiş whatsup sürümünü indirmen gerektiğini yazarım. aynı şey eğer viber'e ihtiyacın varsa onun için de geçerli. ben bu şekilde istediğim her yazılımı telefona yükledim. shazam, whatsup, viber, tapatalk...

hacklenmiş sürümü yok whatsapp ın, 3g de çalışmasının nedeni yoğun tepkilerden dolayı erişimi engellenen ios 4.2 sürümündeki whatsapp lara tekrar erişim hakkı vermeleri, ios 3.1.3 te tamamen durduruldu, iphone 3g ios 4.2 kullananlarda da ancak daha önceden yüklüyse veya o telefon içinden yedek alındıysa o yedeğin geri yüklenmesiyle çalışıyor, sıfırdan kurulumla çalışmıyor, bunu da zaten whatsapp kendi açıkladı

nasıl yokmuş... :))

dikkat ettiysen "kullanıyorum" dedim. internette WhatsApp-v2.6.10-iD70my diye arat. whatsup'ın hacklenmiş sürümünü bulacaksın.

iphone 3G ile çalışan popüler programların versiyonları aşağıda:

bunların hacklenmiş sürümlerini bulup yükledim:
    WhatsApp - 2.6.10
    Ugly_Meter - 1.1
    Tapatalk Forum App - 1.14
    SygicEU - 11.2.6.35216
    Shazam - 4.8.9
    Quickoffice - 4.1.0
    Piranha -11.4.34150
    iGO_Turkey - 2.3
    Angry Birds - 2.1.0
    Viber - 2.1.5.270

bunlar bendeki orjinal sürümleriydi, bunları itools vasıtasıyla sakladım:
    eBuddy - 5.2.0
    İBB CepTrafik - 2.0
    Facebook - v4110.0

ibb ceptrafik hariç diğer ikisinin hacklenmiş sürümleri bulunabilir diye düşünüyorum. mesela viber'i yedeklememiştim ve yanlışlıkla silmiştim. internette uzun uğraşlar sonucunda benim gibi 3g mağdurları için birilerinin hackleyip yüklediğini gördüm. paylaşım sitelerinden birine atıp linkini de buraya koyardım ama sanırım yasak bu donanımhaberde. ama arayıp hepsi de bulunuyor zaten (bazılarını emuleden bulmuş olabilirim).

Güzel programlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ios sürümüm 4.1 di - Cydia dan firmware 4.3.4 fake kurdum 4.3 uygulamarın hepsini çalıştırabiliyorum sorunsuz

hepsinde yemiyor malesef. bizzat denemiştim.

quote:

quote:

arkadaş bir yardım istemiş, o telefonu at gibi yorumların arkadaşa bir faydası yok. öncelikle jailbreak yapacaksın, sonra da hacklenmiş whatsapp sürümü var 3g ile çalışan kızımın telefonunda ve 2 gün önce verdiğim telefonda da o yüklüydü ve halen çalışıyor. yarın işyerinde tekrar bu konuya girer ve hangi hacklenmiş whatsup sürümünü indirmen gerektiğini yazarım. aynı şey eğer viber'e ihtiyacın varsa onun için de geçerli. ben bu şekilde istediğim her yazılımı telefona yükledim. shazam, whatsup, viber, tapatalk...

hacklenmiş sürümü yok whatsapp ın, 3g de çalışmasının nedeni yoğun tepkilerden dolayı erişimi engellenen ios 4.2 sürümündeki whatsapp lara tekrar erişim hakkı vermeleri, ios 3.1.3 te tamamen durduruldu, iphone 3g ios 4.2 kullananlarda da ancak daha önceden yüklüyse veya o telefon içinden yedek alındıysa o yedeğin geri yüklenmesiyle çalışıyor, sıfırdan kurulumla çalışmıyor, bunu da zaten whatsapp kendi açıkladı

dikkat ettiysen "kullanıyorum" dedim. internette WhatsApp-v2.6.10-iD70my diye arat. whatsup'ın hacklenmiş sürümünü bulacaksın.

WhatsApp - 2.6.10
    Ugly_Meter - 1.1
    SygicEU - 11.2.6.35216
    Shazam - 4.8.9
    Quickoffice - 4.1.0
    Piranha -11.4.34150
    iGO_Turkey - 2.3
    Angry Birds - 2.1.0
    Viber - 2.1.5.270

eBuddy - 5.2.0
    İBB CepTrafik - 2.0
    Facebook - v4110.0

ibb ceptrafik hariç diğer ikisinin hacklenmiş sürümleri bulunabilir diye düşünüyorum. mesela viber'i yedeklememiştim ve yanlışlıkla silmiştim. internette uzun uğraşlar sonucunda benim gibi 3g mağdurları için birilerinin hackleyip yüklediğini gördüm. paylaşım sitelerinden birine atıp linkini de buraya koyardım ama sanırım yasak bu donanımhaberde. ama arayıp hepsi de bulunuyor zaten (bazılarını emuleden bulmuş olabilirim).

kardeş sen de ki şu whatsapp sürümünü nette aradım ama bi türlü bulamadım. sen yükleyip yollar mısın bana ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamakli18

quote:

quote:

quote:

WhatsApp - 2.6.10
    Ugly_Meter - 1.1
    SygicEU - 11.2.6.35216
    Shazam - 4.8.9
    Quickoffice - 4.1.0
    Piranha -11.4.34150
    iGO_Turkey - 2.3
    Angry Birds - 2.1.0
    Viber - 2.1.5.270

eBuddy - 5.2.0
    İBB CepTrafik - 2.0
    Facebook - v4110.0

kardeş sen de ki şu whatsapp sürümünü nette aradım ama bi türlü bulamadım. sen yükleyip yollar mısın bana ?

emule'de aratınca anında çıkıyor. eğer bilmiyorsan şimdi emule nedir diye de sorma, biraz araştır.

• ARKADAŞLAR Iphone 3G cihazıma whatsapp 2.8.7 yuklemeye calıstım ama 0xE8008001 hatası verıyor yuklenırken nasıl duzeltırım.Yada hatasız bır surumu varsa yolarmısınız pm. surumum 4.2.1 Lutfen yardımcı olun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.