Şimdi Ara

Iphone 3g Whatsapp sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
44.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski iphone'larında (1g 2g 3g ) kullanarak whatsapp kullanabilirsiniz . Buradanhttp://www.whited00r.com/ telefon modelinize uygun *.ipsw dosyanızı indirin ve shift + restore yaparak o dosyayı seçin ve kuruluma başlayın . Kurulduktan sonra Appstore simgesine bastığınızda cydia appstore ve time machine ( emin değilim isminden ! ) şeklinde 3 seçenek var time machine yazan seçeneğe tıklaarsanız o telefonda çalışan uygulamaların eski sürümlerinin olduğu bir liste ile karşılaşacaksınız . Şahsen ben kendi 3g telefonumda bu yöntem ile instagram whatsapp viber facebook twitter vs hepsini kullanıyorum siz de deneyin.
  • 3g kullanıyorum 4.2.1 sürümüm var. Whatsapp'ı sorunsuz kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

3g kullanıyorum 4.2.1 sürümüm var. Whatsapp'ı sorunsuz kullanabiliyorum.

Nasıl oluyor bendede 4.2.1 bir war iphone 3G var , yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: politiks

quote:

Bende de aynı sorun vardı. Aktif olarak kullandığım whatsapp' ı bir anda kullanamaz olmuştum. Dedim madem whatsapp yok 4.2.1 sürümünde takılmayada gerek yok. 3.1.3 e geri döndüm. Bi kaç hafta takıldım, sonra sıkıldım ve 4.2.1 e döndüm tekrar. İtunes den backup'mı geri aldım.
    Otomatikman eski uygulamalar geri yüklendi. Whatsapp'ı denemek istedim bi girdim wadaaaa :)
  • quote:

quote:

quote:

Bende de aynı sorun vardı. Aktif olarak kullandığım whatsapp' ı bir anda kullanamaz olmuştum. Dedim madem whatsapp yok 4.2.1 sürümünde takılmayada gerek yok. 3.1.3 e geri döndüm. Bi kaç hafta takıldım, sonra sıkıldım ve 4.2.1 e döndüm tekrar. İtunes den backup'mı geri aldım.
    Otomatikman eski uygulamalar geri yüklendi. Whatsapp'ı denemek istedim bi girdim wadaaaa :)

Whited00r yükledim sorunu çözdü ama şimdi yeni bir sorun çıktı microsoft exchange eklemek istiyorum maili girdikten sonra sunucu istiyo ne yazsam kabul etmiyo bunun çözümü nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Whited00r yükledim sorunu çözdü ama şimdi yeni bir sorun çıktı microsoft exchange eklemek istiyorum maili girdikten sonra sunucu istiyo ne yazsam kabul etmiyo bunun çözümü nedir

Whited00r da nasıl oldu biraz daha açabilir misiniz yani onu yükledikten sonra ıtunesten normal whatsapp yüklemesi mi gerçekleştirdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasahin34

quote:

quote:

quote:

quote:

Whited00r da nasıl oldu biraz daha açabilir misiniz yani onu yükledikten sonra ıtunesten normal whatsapp yüklemesi mi gerçekleştirdiniz?

Hocam şöyleki whitedoor u yüklüyosun Appstora tıklıyınca 3 seçenek var normal appstore,back up,time machine diye sen burdan time machine tıklıyosan normal installous gibi whatsapp ordan yüklüyosun hop direk oluyor valla çok güzek kullanıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

Arkadaşlar Apple update desteğini 3Glerden çektiği için Whatsapp kullanılamıyor o telefonda. Yanlış anlaşılmasın Whatsapp firmasını yanlış yere töhmet altında bırakmayalım.

burada bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim

iphone 2g ve 3g lerde whatsapp çalışmamasının sorumluluğu tamamen whatsapp firmasına aittir, apple ile bir alakası yok, apple sadece yeni ios larda kullanılmak üzere kodlarda değişiklik yapıyor ve yeni sürümler eski ios larda çalışmıyor ancak buradaki durum whatsapp ın kendisinin eski sürümlerine engel koymasıdır, facebook twitter vs. nin de yeni sürümleri eski ios larda çalışmazken eski sürümlerini herkes gayet kullanabiliyor ancak whatsapp 2.8.7 sürümünden öncesinin çalışmasına izin vermiyor

• Diğer arkadaşa da tavsiye ettiğim gibi en mantıklısı whatsapp uygulamasını salla gitsin.

Bir ton uygulama var store'da. Onlardan birine geç gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Diğer arkadaşa da tavsiye ettiğim gibi en mantıklısı whatsapp uygulamasını salla gitsin.

Bir ton uygulama var store'da. Onlardan birine geç gitsin.

whatsapp ın yerine geçecek program yok ama, sallamakla olmuyor işte
  • Apple'da binlerce uygulama var. Whatsapp'ın da onlarca alternatifi var. Boşuna hayıflanmaya, üzülmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Apple'da binlerce uygulama var. Whatsapp'ın da onlarca alternatifi var. Boşuna hayıflanmaya, üzülmeye gerek yok.

apple daki binlerce uygulamanın bunla ne alakası var? whatsapp ın alternatifi olan onlarcayı geçtim bir tane bile program yok, whatsapp ın özelliği müthiş görselliği inanılmaz hızlılığı vs. falan değil, en çok kullanılan mesajlaşma programı olması, alternatifleri olabilme ihtimali arasında başı çeken viber ın bile kullanıcı sayısı whatsapp ın yanından bile geçemiyor, karşısında aynısından kullanan olmadıktan sonra en kral mesajlaşma programı kurulsa ne fayda, kimle iletişim kurulacak kendi kendimizle mi? akıllı telefonlardaki iletişim konusunda başı çeken bir uygulama whatsapp ve koyulan engel yüzünden 2g 3g kullanıcılarının çoğu için telefonları çöp durumuna düştü

• arkadaş bir yardım istemiş, o telefonu at gibi yorumların arkadaşa bir faydası yok. öncelikle jailbreak yapacaksın, sonra da hacklenmiş whatsapp sürümü var 3g ile çalışan kızımın telefonunda ve 2 gün önce verdiğim telefonda da o yüklüydü ve halen çalışıyor. yarın işyerinde tekrar bu konuya girer ve hangi hacklenmiş whatsup sürümünü indirmen gerektiğini yazarım. aynı şey eğer viber'e ihtiyacın varsa onun için de geçerli. ben bu şekilde istediğim her yazılımı telefona yükledim. shazam, whatsup, viber, tapatalk...
  • S3 al gitsin, kafaya takma.

Her yöne 10000SMS al, herkese mesaj at ay boyunca.

Sanki whatsapp çok gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

arkadaş bir yardım istemiş, o telefonu at gibi yorumların arkadaşa bir faydası yok. öncelikle jailbreak yapacaksın, sonra da hacklenmiş whatsapp sürümü var 3g ile çalışan kızımın telefonunda ve 2 gün önce verdiğim telefonda da o yüklüydü ve halen çalışıyor. yarın işyerinde tekrar bu konuya girer ve hangi hacklenmiş whatsup sürümünü indirmen gerektiğini yazarım. aynı şey eğer viber'e ihtiyacın varsa onun için de geçerli. ben bu şekilde istediğim her yazılımı telefona yükledim. shazam, whatsup, viber, tapatalk...

hacklenmiş sürümü yok whatsapp ın, 3g de çalışmasının nedeni yoğun tepkilerden dolayı erişimi engellenen ios 4.2 sürümündeki whatsapp lara tekrar erişim hakkı vermeleri, ios 3.1.3 te tamamen durduruldu, iphone 3g ios 4.2 kullananlarda da ancak daha önceden yüklüyse veya o telefon içinden yedek alındıysa o yedeğin geri yüklenmesiyle çalışıyor, sıfırdan kurulumla çalışmıyor, bunu da zaten whatsapp kendi açıkladı

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

arkadaş bir yardım istemiş, o telefonu at gibi yorumların arkadaşa bir faydası yok. öncelikle jailbreak yapacaksın, sonra da hacklenmiş whatsapp sürümü var 3g ile çalışan kızımın telefonunda ve 2 gün önce verdiğim telefonda da o yüklüydü ve halen çalışıyor. yarın işyerinde tekrar bu konuya girer ve hangi hacklenmiş whatsup sürümünü indirmen gerektiğini yazarım. aynı şey eğer viber'e ihtiyacın varsa onun için de geçerli. ben bu şekilde istediğim her yazılımı telefona yükledim. shazam, whatsup, viber, tapatalk...

hacklenmiş sürümü yok whatsapp ın, 3g de çalışmasının nedeni yoğun tepkilerden dolayı erişimi engellenen ios 4.2 sürümündeki whatsapp lara tekrar erişim hakkı vermeleri, ios 3.1.3 te tamamen durduruldu, iphone 3g ios 4.2 kullananlarda da ancak daha önceden yüklüyse veya o telefon içinden yedek alındıysa o yedeğin geri yüklenmesiyle çalışıyor, sıfırdan kurulumla çalışmıyor, bunu da zaten whatsapp kendi açıkladı

nasıl yokmuş... :))

dikkat ettiysen "kullanıyorum" dedim. internette WhatsApp-v2.6.10-iD70my diye arat. whatsup'ın hacklenmiş sürümünü bulacaksın.

iphone 3G ile çalışan popüler programların versiyonları aşağıda:

bunların hacklenmiş sürümlerini bulup yükledim:
    WhatsApp - 2.6.10
    Ugly_Meter - 1.1
    Tapatalk Forum App - 1.14
    SygicEU - 11.2.6.35216
    Shazam - 4.8.9
    Quickoffice - 4.1.0
    Piranha -11.4.34150
    iGO_Turkey - 2.3
    Angry Birds - 2.1.0
    Viber - 2.1.5.270

bunlar bendeki orjinal sürümleriydi, bunları itools vasıtasıyla sakladım:
    eBuddy - 5.2.0
    İBB CepTrafik - 2.0
    Facebook - v4110.0

ibb ceptrafik hariç diğer ikisinin hacklenmiş sürümleri bulunabilir diye düşünüyorum. mesela viber'i yedeklememiştim ve yanlışlıkla silmiştim. internette uzun uğraşlar sonucunda benim gibi 3g mağdurları için birilerinin hackleyip yüklediğini gördüm. paylaşım sitelerinden birine atıp linkini de buraya koyardım ama sanırım yasak bu donanımhaberde. ama arayıp hepsi de bulunuyor zaten (bazılarını emuleden bulmuş olabilirim).

• quote:

Orijinalden alıntı: elturco27

whatsapp a şu şekilde bi mail atınız

We want Whatsapp on iPhone 3G and 3GS! Disabling IOS 4.2.1 on your servers is too simple. You must be capable of backward compatibility. Very many people with iPhone 3g and 3gs have paid for Whatsapp and use it often. On behalf of all iPhone 3G and 3GS users; we want you to re-instate the IOS 4.2.1 compatibility!!!

bu nasıl bir ingilizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

Arkadaşlar Apple update desteğini 3Glerden çektiği için Whatsapp kullanılamıyor o telefonda. Yanlış anlaşılmasın Whatsapp firmasını yanlış yere töhmet altında bırakmayalım.

bir programcı olarak apple'da nasıl bilmiyorum ama android'de yazılım geliştirirken ilk başta sana soruyor en düşük hangi android versiyonunu desteklesin diye. mesela v2 seçersen v2 ve yukarısını destekliyor ama daha az özellik kullanabilmiş oluyorsun. v4 desteklersen daha çok özellik ama v2 kullanıcıları kullanamıyor. sanırım ios'ta da öyledir. daha fazla özellik kullanabilmek için veya daha bugsız bir derleyici kullanabilmek için versiyon yükseltiyor whatsup. whatsup sürekli server ile iletişim kuran bir yazılım olduğu için de eski arızalı versiyonları engelleyip network trafiğindeki sorunları azaltmak istiyor olabilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

nasıl yokmuş... :))

dikkat ettiysen "kullanıyorum" dedim. internette WhatsApp-v2.6.10-iD70my diye arat. whatsup'ın hacklenmiş sürümünü bulacaksın.

iphone 3G ile çalışan popüler programların versiyonları aşağıda:

bunların hacklenmiş sürümlerini bulup yükledim:
    WhatsApp - 2.6.10
    Ugly_Meter - 1.1
    Tapatalk Forum App - 1.14
    SygicEU - 11.2.6.35216
    Shazam - 4.8.9
    Quickoffice - 4.1.0
    Piranha -11.4.34150
    iGO_Turkey - 2.3
    Angry Birds - 2.1.0
    Viber - 2.1.5.270

bunlar bendeki orjinal sürümleriydi, bunları itools vasıtasıyla sakladım:
    eBuddy - 5.2.0
    İBB CepTrafik - 2.0
    Facebook - v4110.0

ibb ceptrafik hariç diğer ikisinin hacklenmiş sürümleri bulunabilir diye düşünüyorum. mesela viber'i yedeklememiştim ve yanlışlıkla silmiştim. internette uzun uğraşlar sonucunda benim gibi 3g mağdurları için birilerinin hackleyip yüklediğini gördüm. paylaşım sitelerinden birine atıp linkini de buraya koyardım ama sanırım yasak bu donanımhaberde. ama arayıp hepsi de bulunuyor zaten (bazılarını emuleden bulmuş olabilirim).

evet hacklenmiş sürümü yok, burada yazdıklarının hiçbiri hacklenmiş sürüm değil, bunlar sadece bu programların eski sürümleri, böyle tek tek aramanın da zaten gereği yok, cydia da whited00r reposunu ayarlayıp 3store kurunca yeni ios istemeyen tüm sürümlere ulaşılabiliyor, son whited00r 6 sürümünde de time machine diye geçiyor hatta bu

iphone 3g ile kullanılan diyorsun mesela, mühim olan iphone kaç olduğu değil ios kaç olduğu, ios 3.1.3 le kullandıktan sonra iphone 3gs te de kullanamazsın ona bakarsan, whatsapp haricinde burada bahsettiğin programların kendi server ları bakımından bir engeli yok eski sürümlere, iphone 2g ve 3g liler hangi sürümü kullanırlarsa kullansınlar zaten buradakileri sıfırdan kurup kullanabiliyorlar, sadece appstore dan indremiyorlar

mevzu whatsapp mevzusu, burada işkembeden sallamıyoruz birşeyleri, apple ve whatsapp la yazışmalardan bahsediyorum, whatsapp 2.8.7 sürümünü çıkardığı an ki bu sürüm ne iphone 2g ne 3g ye ios sınırından dolayı kurulamıyor eski sürümlerine engel koydu, apple durumun kendisiyle alakalı olmadığını bildirdi ki alakalı değil zaten, whatsapp da açıklamasında yeni ios ların kodlamalarına uygun yaptıkları yeni sürümleri daha güvenli ortamda çalıştırabilmek için eski kodlarla çalışanları iptal etmelerinin gerektiğini bildirdi, hatta bunla ilgili twitter da facebook ta birçok kişi tepki gösterdi mailler falan yağdırıldı, bunun üzerine de sadece ios 4.2 li iphone 3g lerde daha önce kurulu veya yedeği olan whatsapp lar aktif hale getirildi, bu yüzden şu anda iphone 3g lerde kısmen çalışır durumda ama whatsapp ın açıklamalara bakılırsa çok uzun sürecek gibi durmuyor

• hacklenmiş sürümü olmayan bir programı telefonun jailbreaklı bile olsa telefonuna kuramazsın. sadece satın alan kişinin telefonuna kurulabilir. bu yazdıklarımın hepsi hacklenmiş sürümler. hacklenmemiş eski sürümleri sadece kendi telefonuma yükleyebiliyorum. hacklenmişleriyse herkes yükleyebiliyor. o bahsettiğin store bilgisi için teşekkürler ama ordaki tüm yazılımlar hacklenmiş olmak zorunda yukarıda anlattığım sebepten dolayı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.