Şimdi Ara

Iphone 3g Whatsapp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
44.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whats app artık en az 4.3 sürümü istiyor ama benim telefonuma 3g ye en fazla 4.2 oluyor bu yüzden artık whatsapp kullanamıyorum bir bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: politiks

Whats app artık en az 4.3 sürümü istiyor ama benim telefonuma 3g ye en fazla 4.2 oluyor bu yüzden artık whatsapp kullanamıyorum bir bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

Bende aynı durumdayım kullanıyordum whatsapp halen yüklü bende ama tekrar kod almamı istiyor gönder dediğimde sürümün eski appstoreden yeni sürüm indir diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç uğraşmayın hiçbir şekilde whatsapp'ı 4.2.1 de çalıştıramıyorsunuz . Whited00r demeyin çünkü o da 3.1.3 sistemi üzerine yapılı .yurtdışında vs konuşmak istediğiniz bir arkadaşınız varsa "Fring" uygulamasını indirsinler . Uygulama cross-platform yani tüm işletim sistemlerinde çalışıyor . iOS 4.0 ve üstü gereksinimi oldugu için bu uygulamayı rahatça kullanabilirsiniz.
  • 3G ler çöplük oldu , şuan yine bir çok telefondan daha iyi işletim sistemine ekran görüntüsüne sahip olmasına rağmen cihaz çöp oldu , işte apple sevmeme rağmen en pis yönü bu

• Apple ile ne alakası var whatsapp güncelleme çıkartmıyorsa makinaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zamanında yüklemiştim hiçbir güncelleme yapmadım kullanabiliyorum, yeni sürümü mü 4.2.1'i desteklemiyor?
  • aynı sorun bende de var açmanın bir çaresi olsa keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 3G restore sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aylar önce 3g 3.1.3 düşürüp jb yapıp whatsapp uygun eski sürümlerinden deneye deneye birini çalıştırmayı başarmıştım,hangisiydi hatırlamıyorum,facebook falanda aynı yöntemle kullanıyordum,biraz uğraştırıyor eski sürümlerini bulması vs.
  • Vallahi Whatsapp telefonun olmazsa olmazı yani şimdiden temiz ikinci 3GS lere bakmaya başladım satıp 3gyi 3gs alcam gibi gözüküyor.
  • Facebook çalışabilir ancak Whatsapp yükslesinizde uygulama sürmünü kontrol ediyor eski ise yeni sürümünü yüklemenizi istiyor artık .
  • whatsapp a şu şekilde bi mail atınız

We want Whatsapp on iPhone 3G and 3GS! Disabling IOS 4.2.1 on your servers is too simple. You must be capable of backward compatibility. Very many people with iPhone 3g and 3gs have paid for Whatsapp and use it often. On behalf of all iPhone 3G and 3GS users; we want you to re-instate the IOS 4.2.1 compatibility!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elturco27

whatsapp a şu şekilde bi mail atınız

We want Whatsapp on iPhone 3G and 3GS! Disabling IOS 4.2.1 on your servers is too simple. You must be capable of backward compatibility. Very many people with iPhone 3g and 3gs have paid for Whatsapp and use it often. On behalf of all iPhone 3G and 3GS users; we want you to re-instate the IOS 4.2.1 compatibility!!!

ne gerek var ki? whatsapp kullanamıyorsanız telefonu değiştirin
  • bu sabah bana da git kendine yeni telefon al artık fakir! demesi üzerine abaza gibi kaldım. viber yardımıma yetişti. yahu ben napayım yeni sürümünü be kardeşim eski sürümde sakin sakin yazışıyorduk. nedir yani güncellemenin manası.

viber ile idare ediyorum. twitter ı da yanlışlıkla silmiştim twitdeck den idare ediyorum. bir de elimde instagram kaldı. onlarda gitmez umarım elimden. ayıptır yahu.
  • bende cok ayar oldum napıcaz artık telefonun tadı tuzu kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elturco27

whatsapp a şu şekilde bi mail atınız

3GS iOS6'yı bile destekliyor sen niye 3GS'i oraya koyuyorsun
  • Whatsapp ı iphone 3G te çalıştırmak için iFile programından /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist
    dosyasını açın Text'te 15. satir veya PList ile 4. satirda 4.2.1 olan kısmı 4.3 olarak değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn-55

Whatsapp ı iphone 3G te çalıştırmak için iFile programından /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist
    dosyasını açın Text'te 15. satir veya PList ile 4. satirda 4.2.1 olan kısmı 4.3 olarak değiştirin.

Eğer böyle bişi varsa direk 6.0.1 olarak değiştirin o sürüme kadar kafanız rahat olsun
  • APPLE TARAFINDAN SÜMÜKLÜ BİR MENDİL GİBİ KENARA ATILDIK.. ARTIK YANLIZIZ ARKADAŞLAR BUNU KABULLENELİM...
  • JAILBREAK bir çözümolabilir mi acaba ? 4.2.1 için jailbreak??
  • Arkadaşlar Apple update desteğini 3Glerden çektiği için Whatsapp kullanılamıyor o telefonda. Yanlış anlaşılmasın Whatsapp firmasını yanlış yere töhmet altında bırakmayalım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.