Şimdi Ara

iPhone 17 serisinin tasarımı netleşti: İşte CAD görselleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 17 serisinin tasarımı netleşti: İşte CAD görselleri
    iPhone 17 serisinin tasarımı hakkındaki sızıntılar giderek artıyor. Son olarak güvenilir kaynaklardan Majin Bu, serideki tüm modellerin CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) tabanlı render görsellerini paylaştı. Görünüşe bakılırsa Apple yeni akıllı telefonlarında önemli tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanıyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Pro Max koruyucu kılıfları ortaya çıktı: İşte tasarımı

Gelen bilgilere göre, iPhone 17 serisi dört farklı modelle karşımıza çıkacak. Ancak, tüm modeller aynı tasarım dilini paylaşmayacak.  Temel model olan iPhone 17'nin tasarımında büyük bir değişiklik beklenmiyor. Önceki nesille benzer bir görünüme sahip olacak. Ancak diğer üç modelde ciddi yenilikler göreceğiz.

iPhone 17 serisinin tasarımı netleşti: İşte CAD görselleri

Pro modellerine yeni kamera adası

iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modellerinde en dikkat çekici değişiklik, arka kamera bloğunda karşımıza çıkacak. Dikdörtgen bir yapıya sahip olacak bu yeni kamera adasında lenslerin yerleşimi büyük ölçüde korunurken, LiDAR sensörü ve flaş sağ tarafa taşınacak.

Serinin en ilgi çekici üyesi ise iPhone 17 Air. Plus modelinin yerini alacak bu cihaz, Google Pixel telefonlardan ilham alan yatay kamera modülüyle öne çıkıyor. Tek bir arka kameraya sahip olacak olan iPhone 17 Air, Samsung Galaxy S25 Edge gibi rakiplerine meydan okuyacak. iPhone 17 serisinin resmi tanıtımının sonbaharda yapılması bekleniyor.

Kaynak:https://x.com/MajinBuOfficial/status/1893715103293272506

• Kuyumcuya gittim elimde asus vardı bana bakışları çok dikti sanki dolandırıcı yada hırsızmış gibi eminde değiller nasıl konuşsak acaba diye😀çıkardım iphone 15 pro max cepten hepsi rahatladı o saniyeden sonra bey efendi denildi. İşte bu yüzden masa ile ilgili yorumlara cevap olsun. zengin yada fakir fark etmez insan ön yargılı olduğunda yanlış tepkiler verebilir.
  • ŞATIŞLAR patlayacak. Masanın üzerine ters koyduğumuzda fakir dedirmeyiz kendimize.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Redmi 17 pro max

• Kuyumcuya gittim elimde asus vardı bana bakışları çok dikti sanki dolandırıcı yada hırsızmış gibi eminde değiller nasıl konuşsak acaba diye😀çıkardım iphone 15 pro max cepten hepsi rahatladı o saniyeden sonra bey efendi denildi. İşte bu yüzden masa ile ilgili yorumlara cevap olsun. zengin yada fakir fark etmez insan ön yargılı olduğunda yanlış tepkiler verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 24 Şubat 2025; 18:57:43 >
  • Çok çirkin ve çakma ama gözünüz alışacak zorla bu ucubeye yadırgamayacaksınız

• Daha geçen arkadaşım ip 16 pro aldı. Dedim niye düz 16 almadın o kadar para verdin. Dedi ki ben iki kameralı telefon sevmiyorum üç kameralı seviyorum😁 Androidlerin çoğu üç kameralı onlardan alsaydın dedim.. sustu öyle..😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 24 Şubat 2025; 19:27:49 >
  • Güzel bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Adama telefonu kadar değer veren insanla ne işiniz var ki? Başka kuyumcu yok sanki. Ne zengin adamlar var on milyonlar nakit para, evler, arabalar ama cebinde iphone 11 var. Niye işini görüyor çünkü. Bu son model iphone alayım kompleksi sadece asgari ücretlilerde var. Bu yüzden ne zaman yeni iphone kullanan görsem aha bu da bizim gibi fakir diyorum. :)

Siz bu forumda bu konuşma tarzıyla nasıl ban yemediniz yıllarca hayret doğrusu. Ben de çok beğendim tasarımını mesela ne olacak şimdi? Biraz fanatiklik yerine objektifliği tercih etseniz güzel bir konuşma geçebilir burada.

Samsung kamera modülü nasıl yıllardır kopyala yapıştır olduysa Apple modülleri de bir tarzı benimsedi. Her marka artık başka markadan faydalı benzer özellikleri alıyor, olması gereken bu değil mi zaten, en iyi özelliklerin bir telefonda toplanması? Oradaki ek kalınlığı bazı iç bileşenlere yer açmak için koyulduğu muhtemel. Yoksa teknoloji henüz süper ince bileşenleri bize vermemişken, her özelliği içeren bir tuğla mı kullanmak istersiniz? Biraz düşünerek yorum lütfen. Benzersiz bir tasarım değil evet ama kopya da değil.

• Telefonlar böyle domino taşı gibi mi çıkacak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.