|
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Androidde 120hz ekran var. Uygulamalar 120hz de çalışmıyor mu androidde? Apple da 120hz çalışıyor diye biliyordum ekran 120hz destekliyor çünkü demekki uygulamalar 120hz e çıkmamış 90hz herhalde. Ee o zaman 120hz ekran yok diye apple kullanıcıları neden senelerdir bağrışıyor? |
![]() iPhone 16 Pro Her Zaman 120 Hz Çalışmadığı İddia Edildi https://www.webtekno.com/iphone-16-pro-her-zaman-120-hz-calismadigi-iddia-edildi-h149466.html |
Arkadaşlar 13 mini var bende 17 düz almak istiyorum ama şarjı korkutuyor, 4 yılda 13 mini şarjı öldü zaten az gidiyordu şimdi bitti denebilir, iphone'a çok atıyorlar şarj konusunda, huwai xiaomi felan daha iyi gibi geliyor bana, ama tabiki de kamerası ve tasarımda iphone daha iyi ama, 3 yıl sonra yeni pil almak istiyorsun iphone a ama orijinal pil ömrünü ve sağlığını vermiyor diyorlar, ayrıca 16 düz ile 17 düz arasında foto kalitesi açısından çok fark var mıdır, aydınlatır mısınız, iphone 17 mi yoksa aynı fiyatlardan daha ucuz olan xiaomi huwai vs mi, ne dersiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 29 Temmuz 2025; 22:32:21 > |
bu telefon 17 serisinin tasarımı tek güzel olan telefonu. |
favorim çelik grisi. |