|
iPhone 15 Pro ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı
-
-
-
Eskiler bilir, mesut çevikti sanırım yada erdi abi çinden aldıkları iphone maketini, gerçek iphone diye haber yapmışlardı. Yalanını çıkaranları banlıyorlardı.
-
-
Hala gelmemiş Süreyya Hanım ss'i
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok özgün bir tasarım olmuş çok beğendim. Değişiklikler direk göze çarpıyor ben şahsen ilk bakışta anladım bunun iphone 15 olduğunu.
-
Erdi idi sanırım.
Endişe ile bekliyordum hocam,eline sağlık:)
Titanyum “kaplama” mı? Pirincin üstüne altın kaplama yapılma çakallığı gibi yani 😬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hani çerçeveler inceliyodu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nedense hep 6600 ile çekiyorlar bu fotoları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hayır, maket olduğunu söylemişlerdi, kendilerini ben de eleştiririm çok konuda ama bu şekil sallamakta fazla.
-
Herkes bu fotoğrafı yayınlıyor alttaki kablonun giriş belli değil nasıl olduysa!?? fotoğrafın orjinaline twitterda denk geldim şarj kablosu lightning girişli fotoğraf fake....
(https://twitter.com/andrewjclare/status/1699790188887822544?t=rizSg7CFqKpt5DiBJqZIAg&s=19)
-
Erdi idi. https://forum.donanimhaber.com/iphone-7-plus-prototipi-elimizde-tasarim-incelemesi--119648243 hatta konusu da budur. Video da duruyor merak edenler izleyebilir. Iphone'a prototip demiş ama maket telefon işte. Birde bunlardan öncesi facebooktaki bir paylaşım vardı ki of.

Yok kanka ilk başta elimize geçti gibi şeyler söylemişlerdi. Daha sonra tepki gelince gerçeği söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
9, 10, 11, 12.
-
hayır, 3.5 gün kaldı. :D
|
Eskiler bilir, mesut çevikti sanırım yada erdi abi çinden aldıkları iphone maketini, gerçek iphone diye haber yapmışlardı. Yalanını çıkaranları banlıyorlardı.
|
|
Erdi idi. https://forum.donanimhaber.com/iphone-7-plus-prototipi-elimizde-tasarim-incelemesi--119648243 hatta konusu da budur. Video da duruyor merak edenler izleyebilir. Iphone'a prototip demiş ama maket telefon işte. Birde bunlardan öncesi facebooktaki bir paylaşım vardı ki of. ![]() |
|
Çok özgün bir tasarım olmuş çok beğendim. Değişiklikler direk göze çarpıyor ben şahsen ilk bakışta anladım bunun iphone 15 olduğunu.
|
|
Mesutun en uzman olduğu iş oydu zaten, doğruyu söyleyenleri hemen banlardı yalanı çıkmasın diye. Amazon olayını hatırlayan gerçek oldlar bunu bilir . Kendi forumunda hitler ile ona para kazandıran ziyaretçiye vitaminsiz diyecek kadar egoyu ve hadsiz biridir. |
|
Yok kanka ilk başta elimize geçti gibi şeyler söylemişlerdi. Daha sonra tepki gelince gerçeği söylediler. |
|
Dünyanın ilk Type-C konnektörlü telefonu çıkacak ya. Herkeste bir heyecan bir heyecan :)))
|
Benzer içerikler
- whatsapp yabancı numaralara kapatma
- ses değiştirici
- internet abonelik iptali
- instagram kişisel hesaba geçme
- steam fps açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt