Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1976. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tigerman82
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.542
Cevap
723
Favori
2.121.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben satmadan önce yaşıyordum. FM touch oynuyorum 2 yıldır işyerlerinde molalarda. Eskiden açardım oyunu akşama kadar youtube, müzik bir sürü şey yapıyordum, eve geldiğimde hala oyun canlı kalıyordu. Son zamanlarda ise açıyorum aradan 2-3 saat geçiyor yeniden başlatıyordu. Kaydetmezsem bütün herşey gidiyordu.

Aslında bu cihazın 8 gb ramle gelmesi gerekiyordu. 16 da 10 gb, 18 dede 12 gb ram bu cihazların olması gerekendi. 2 yıllık cihaz Aı alamıyor ram yüzünden.

• 18.1.1 gelmiş hani NFC ?

• Şu cihazin ekrani bazen net güzel canli geliyor.Bazen sıkıcı geliyor böyle birşey yaşiyan hisseden varmi:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Kasım 2024; 21:21:50 >
  • -observer- kullanıcısına yanıt

tam konum açık, sokak bilgisini de çevredeki 2-3 sokakta denedim faydası yok, başka lokasyonlarda daha istikrarlı çalışıyor ama bulunduğum lokasyon sorunlu

• bildirim ekranında ki bildirimleri temizliyorum hiç bildirim yok gözüküyor. sonra ne oluyorsa artık eski bildirimle tekrar çıkıyor. neden oluyor bu ?

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

bana göre hep aynı :)

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

Arada oluyor.Günel altinda bu netliliği canliliği yaşamadim demekki işikla alakali bi durum bilemedim psikolojikdr olabilir

• 18.1.1 de de batarya performansı berbat 18 e geçmeyen sakın yüklemesin.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarında yer alan True Tone özelliği ile alakalı bir durum tamamen.
  • 17.7.2 ye geçen var mı arkadaşlar
  • Güncellemeleri tamamen kapatmanın bir yolu var mı ? Bildirim bile gelmesin mesela yanlışlıkla dokunup güncellemek istemiyorum
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    https://betaprofiles.com/install/block-ota/ Buradan kapatabilirsiniz hocam
  • İos 17ye dönüş var mı hala? 18.1deyim
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    tşk hocam aynı sorun bende de vardı yükleyince düzeldi 👍
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
  • Arkadaşlar s23 ultra verip pil yüzdesi 85 olan tertemiz 14pm alınır mı şuan?
    iPhone'a geçmek istiyorum çünkü 16 yı şuan için alamıyorum mantıklı mı 14pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 21 Kasım 2024; 18:49:52 >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Min 15pm alinir hem ram olarak hem typc olarak işlemci olarak daha iyi 14pm öldürdüler.Kararini bu yönde kıl derim.

pil bence çok düşük. +4500 pil olarak düşünmelisin.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    O zmn üste biraz ekleyip kayıtsız sıfır 16pm mi alalım

Kayitsiz vs ugraşma hocam,Forumda satan vardir cevrende vardir temiz bul yapiştir..

• 
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.