|
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1975. sayfa)
-
-
modemi yada internet sevis sağlayıcını değiştir. iphone da kusur olacak hali yok ya :)
-
Yok yok iphone mükemmel 😀 -
Sütte leke olur iphoneda olmaz Samsung sandın zaar Oktay😂quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgozmodemi yada internet sevis sağlayıcını değiştir. iphone da kusur olacak hali yok ya :)
-
Ağ ayarlarini sifirlayip dene :)
-
Arkadaşlar kamera ayarlarında ProRaw Heif Max açık olduğunda ya da kapalı olduğunda tam olarak ne farkediyor? Selfie içinde aynı durum geçerli. Hangi ayarlarda kullanılmalı ? -
Sanıyorum fotoğrafın kalitesini düşürüyor ya da arttırıyor. -
abimsin, hatamı anladım geri aranıza döndüm :))
-
Dün cihazı şarja takınca şarj almadı nedense, ekrana dokundum telefon uyandı öyle şarj olmaya başladı, bu sorunu yaşayan oldu mu hiç? Umarım yazılımsaldır. Not: Şarj aleti ve adaptörü orjinal.
-
Belkin kablo anker adaptör var.Arada yapiyor ama kablomdna şüpeleniyorum daha önceki kablo da yapmiyordu,büyük ihtimal ile kablodur temas etmiyordur yada yazilimsaldir
-
Beyler şarj yeri pamuk doluyor, 1 tane kürdan alın hafifçe orayı temizleyin içinden pamukların çıktığını görüceksiniz. Bende de olmuştu bu şekilde düzelttim.
-
18.1.1 geldi şimdi yükledim inşallah şarj performansı ios 17 deki gibi olmuştur düzeltmişlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 19 Kasım 2024; 21:46:23 > -
17.7 güzeldi de 17.7.1 bozdular gibi böyle dvm ederse ios 18 fantazisine giricem gibi..
-
Ben saat çalışmadığı için mecbur yükledim böyle bir zorunluluğun yoksa bence yükleme. -
kestirmelerde, işe geldik mobil kapat wifi aç işlerini yaptırıyorum da 10 kereden 6 tanesi düzgün çalışıyor..
vardığımda ve ayrıldığımda seçenekleri her adreste düzgün çalışmıyor, çok geç çalışıyor vs.. geç çalışsın da unutuyoruz tabi mobilde kalıyor cihaz sonra kota sorunu..
bu durumları yaşayan ve çözüm konusunda kafa yoran var mı?
-
ios 17.7 ile 17.7.1'de normalde sistemsel bir değişiklik yok 17.7.1 güvenlik güncellemesi zaten performansa etkisi olmamalı.
-
Şarj ve wifi den memnun değilim.Mutfakta wifi cekerken arada kopma yapiyor mobile geciyor şarjda hizli tükeniyor.Güvenlik yamasi olduguna bakma sapittilar artik yayinladiklari betayi dahi geri ceken milyar dolarlik şirketten bahsediyoruz:) 17.7.2 gelmiş onuda deniyelim bakalim nasil olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Kasım 2024; 0:59:59 > -
Denemedim ama konum erişiminde/isteğinde gecikme oluyor gibi. Konum ayarlarını gözden geçirin.
gizlilik güvenlik kısmındaki konum servisleri > kestirmeler de tam konum erişimi.
yine aynı yerde sistem servislerinde ağ\kablosuz ve otomasyonlar kısmı açık olması gerekebilir.
-
ram ile ilgili sorun yaşayan var mı? Bazen apple müzik açıyorum arka plana alıp safari açtığım zaman apple müzik kapanıyor dinamik adadan da kayboluyor.
3 5 defa denedim aynı şekilde kapanıyor. Tabi her zaman olmuyor.
Sonrasında cpu z ile ram temizleyip denedim düzeldi.
çok app yüklü ve açtığım uygulamaları kapatmıyorum arkada 20 30 tane vardır belki 40. Bununda etkisi oluyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 20 Kasım 2024; 3:1:2 > -
Apple yavaştan 8gb ram altını öldürür. Klasik şirket politikası. En sonunda illallah ettirip son modeli satar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X