Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.477
Cevap
726
Favori
2.117.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14pm dan 15 pm a geçeceğim. tip c girişi , 5x yakınlaştırma ,yapay zeka için 8 gb ram ve daha hafifi olmasından ötürü geçeceğim. 3Â oyunları oynatıyor , ssd ye kayıt yapıyor falan da güzel ama benim seçim sebeplerimden değil. 14 pm hem ağır hemde erken fişi çekilmiş bir ürün gibi. 15 pm 1 tb sipariş geçtim. 3 yıl kullanırım umarım.

• koçari K kullanıcısına yanıt

17 bekleseydin keşke ama 3 yil dayanamazsin hocam ahanda yaziyorum 1-2 yil gecersin 17-18 serisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

1-2 yıla 17 pro ya geçmek sıkıntı değil. Ama 14 pm gerçekten erken fişi çekildi. Bir de ağırdı o yüzden elden çıkarmak istedim. 14 pm ı elden çıkarmak kaldı geriye.

• koçari K kullanıcısına yanıt

Mantikli yapmişsin hocam,Min gecilebilecek seri 15 serisi güzel cihaz,kayitli olmasa da gecseydim keşke ah ah da hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 25 Ekim 2024; 19:35:30 >
  • Merhabalar arkadaşlar samsung s24 ultra 512 gb telefonum var 2 aylık ilana koymuştum bir arkadaş 14 pro max 1 tb çift e simli yurtdışı ama kayıtlı cihaz için takas teklif etti sizce ne yapmalıyım iphone dan geçtim samsunga pek memnun değilim ama kafa kafaya takas sizce mantıklımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navidres -- 25 Ekim 2024; 21:5:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Navidres kullanıcısına yanıt

S24u kullan daha iyi,14pm davasi fişi cekildi telefoncuya sat yada takasa koy 15pm al yada 16p al madem samsung memnun değilsin öyle yap 14pm alinmaz..

Kafa kafaya takas hakkında fikrim yok ama 14 pro max son derece iyi bir cihaz. Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navidres

Merhabalar arkadaşlar samsung s24 ultra 512 gb telefonum var 2 aylık ilana koymuştum bir arkadaş 14 pro max 1 tb çift e simli yurtdışı ama kayıtlı cihaz için takas teklif etti sizce ne yapmalıyım iphone dan geçtim samsunga pek memnun değilim ama kafa kafaya takas sizce mantıklımı
    Paslanmaz çelik kasa, premium işçilik ve malzeme kalitesi. İos'un uygulama kalitesi ve yazılım desteği. Pro max Avrupa cihazı ise takas düşünebilirsiniz. Avrupa cihazı değilse servis desteği alamazsınız bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24u gerçekten güzel cihaz. Ben olsam geçmezdim.

• S24u ile 14 pm direk takası bence doğru olmaz. 15 serisi olsa belki

Minimum 15 Pro serisi hocam yapay zeka desteğinden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 26 Ekim 2024; 12:6:21 >
  • 15 serisinde ısınma sorunu var , ben olsam geçmem.16 serisine geçmeyecekseniz 14 pronuzu severek kullanmaya devam edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

15 serisi 14 serisinden daha az ısınıyor

• Babamın senelerdir kullandığı iPhone 11 cihazının pili %89'da benim daha geçen sene Eylül'de aldığım iPhone 14 Pro cihazın pili %87 oldu üstelik aldığımdan bu yana orjinal 5w Apple şarj aleti ile şarj ettim cihazı, ne kablosuz şarj kullandım ne de hızlı şarj, şarj olurken cihazı hiç kullanmadım bile. Pil süresi açısından hiç sorunum yok ama o kadar para verilen cihaz bir seneyi biraz aşınca özen gösterilmesine rağmen bu şekilde olunca insan üzülüyor doğrusu.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Hayır yok öyle bir şey, kardeşimde 15 pro max var, 14 pro da hiç ısınma uyarısı görmedim bu güne kadar, kardeşimin cihazı fotoğraf çekerken bile ısınıyor. 15'ler de ısınma problemi kronik zaten.

• brk-95 kullanıcısına yanıt
    Şarjı %0’a indirene kadar şarj etmedim sürekli 25 watt adaptör kullandım hızlı şarj ettim 480 döngü oldu sağlık %89 görünüyor şu anda. Hiç takmıyorum zaten sarf malzemesi bozulursa yeni batarya ile değiştiririm.

• MHEC kullanıcısına yanıt
    Yakında %10-20lere düşünce telefonunuz kapanmaya başlar.
    %0a düşürerek hücrelere zarar veriyorsunuz. aynı şekilde %80 üstüde hücreleri zorluyor.

• MHEC kullanıcısına yanıt

Cihazın içi açılmış olacak, soğuyorum ben telefondan içi açılınca, ondan servis yazınca değiştiririm sanırım.

• Merhaba. Telefonun da bu ekran koruyucuyu kullanan var mı?

Benks Apple iPhone 14 Pro
    Max Warrior Sapphire
    Coating Luxury Cam Ekran
    Koruyucu

• brk-95 kullanıcısına yanıt

İnsanlar böyle ezbere yazınca başka telefon mu kullanıyorum diye kendimi sorguluyorum. 14PM den 15PM ye geçtim. 14PM yi hem İOS 17 hem de 18 ile kullandım. 15PM yi ise 18 ile kullanıyorum. 15PM bariz bir şekilde 14PM ye kıyasla daha az ısınıyor. Üstelik ilk dikkatimi çeken şey 15PM nin ısınma yüzünden hiç ekran ışığını kısmaması oldu. 14PM sürekli ekran ışığını kısardı ısınma yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 28 Ekim 2024; 14:40:18 >
  • 
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.