Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.885
Cevap
228
Favori
262.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı kılıf bende de var, sonuç bu

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • içine su girmiş gibi duruyor ya Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]  apple logosuna gelen kısmı içerden parmağımla bastıra bastıra hafif orayı bombe gibi yaptım şuanlık apple logosuna değmiyor geçici olarak öyle çözdüm gibi duruyor suanlık

• Arkadaşlar merhaba, AliExpress'den 14 Pro için bu kılıf satın aldım fakat kılıfın arkasında bulunan magsafe halkası metal gibi sert bir malzemeden yapılmış, tuşlarda keza metal gibi yine sert yapıda ve her tuşa bastığımda o metal alan telefonun tuşuna temas ediyor aslında, metal mi değil mi tam emin olamadım ama sert bir malzeme diyebilirim, bu magsafe halkasının ve tuşların telefona temas etmesi telefonu çizer mi sizce? Bir aydır kullanıyorum yaklaşık, çizilen bir yerini görmedim ama yine de bir sormak istedim. Ses açma ve kapama tuşlarının üzerinde benek benek lekeler oluşmuş benim cihazda ama bu kılıftan önce de vardı, bu soyulmada neden dolayı oldu hiç bilmiyorum.

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Bir kılıf aldım, çok beğendim ancak tuşları metal, metal tuşlar içeriden direkt temas ediyor iç kısımda bir kadife kaplama vs yok. Çizme ya da boya atması noktasında bir zarar verir mi endişeliyim. Kılıfı da beğendim epey güzel durdu, ne yapsam bilemedim

hocam apple mağazalarında mag safe izi varya telefonlarda.ben suan esr kullanıyorum şükür bir iz yok ama araçta henüz mag safe tutucu kullanmıyorum öyle de bakmak lazım.hee birde bir ara Spigen kullanan bir arkadasın Spigen yazısı izi çıkmıştı 15 pro da, o aklımda kaldı😂

Verir...

URBAN ARMOR GEAR Plyo Apple iPhone 15 Pro Max ile uyumlu kılıf [kablosuz şarj uyumlu kapak, düşmeye dayanıklı Air-Soft köşeler, yükseltilmiş kenar] kül (gri şeffaf)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDKZ18RM?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2AJBPT1Q1BZNC2RTDAZD&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2AJBPT1Q1BZNC2RTDAZD&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2AJBPT1Q1BZNC2RTDAZD&starsLeft=1&skipTwisterOG=2

Ömürlük bir kılıf. Ben 2020 yılında 12 için uag’ın kendi sitesinden almıştım, 4 yıldır kullanıyorum. Kılıfta ve telefonda en ufak bir deforme dahi yok.

Ekran koruyucu olarak spigen tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

15 Pro var. Ve mevcut kılıfım baya kaba duruyor. Bu kılıftan almak istiyorum. Ancak set halinde değil de, sadece kılıfı almak istiyorum.

Nereden nasıl bulabilirim ?

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]blueo - telefon, akıllı saat ve kamera ekran koruyucu, kılıflar
    Blueo 15 Pro Uyumlu Turuncu 2024 Air Aramid Fiber Magnetic 600 D Kılıf
    https://blueo.com.tr/blueo-15-pro-uyumlu-turuncu-2024-air-aramid-fiber-magnetic-600-d-kilif

• iPhone 15 pm, apple watch ve airpods için 3 lü şarj standı tavsiyesi olan var mıdır? Bulduklarım hep ya aşırı pahalı ya şüpheli derece ucuz. Genelde gece şarja bıraktığım için hızlı şarj aşırı önemli değil.

15 pro max için kullanan varmıdır bende merak ediyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sonrasında skinarma youngkit Blueo olabilir.

En sona spigen yada wiwu gibi markaları koyarım.

• Dostlar bilen bilir Benks’ciyim. Ama bir musibet bin nasihattan iyidir misali 1000 küsür liralık ‘tek’ ekran koruyucu defolu çıkınca, neden maliyeti 1 dolarlık bu camlara kadar para veriyoruz dedim.

Forumda yoğun bir ekrandan yemeyen, mümkünse siyah çerçevesiz olan ve ışık kırılması yapmayan bir koruyucu talebi görüyorum. Yıllardır severek kullandığım bir marka var; JETech. Sanırım tam da istediğimiz gibi bir ürün çıkarmış. Kalitesine kefilim. Ben daha almadım, Benks’den değişim için haber bekliyorum. Çok pahalı değil, risk alınabilir fiyat. Link bırakıyorum;

amazon
    JETech Ekran Koruyucu için iPhone 16 Pro Max 6.9 Inç, 10 Saniyede Süper Kolay Kurulum ile Tek Adımda Hizalama Tepsisi, Kabarcıksız Temperli Cam Film, Kılıf Dostu, HD Şeffaf, 2 Paket
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBQMQQ9L?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_9FYSKR4Z8MDM0510RN56&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_9FYSKR4Z8MDM0510RN56&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_9FYSKR4Z8MDM0510RN56&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• _____________________________
  • Kılıfların Vakko’su 🫡

kesinlikle muazzam anlayana benks

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.