Şimdi Ara

iPhone 12 kutusuna şarj cihazı koymayan Apple dava edildi: Ücretsiz şarj cihazı verecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiyede olsa apple haklı çıkar

  • Kutuya Adaptör koyulmamasini cevre duyarliligina baglayan ve zaten hali hazirda milyonlarca insanin sarj Adaptörüne sahip oldugunu söyleyen bir firma öncelikle yeni bir Adaptör üretmemesi gerekir. Cevreyi gereksiz üretimle koruyamazsin bu kendini yalanlamak olur. Sen hem bir ucu Lightning diger ucu USB C olan yeni Kabloyu kutuya koyup sonrada insanlari yeni uretilen girisi USB C olan Adaptör almaya zorlamak kurnazliktan baska birsey degildir. Üstelik ekstra üretilen Adaptürler icinse ekstra kutularla cevre daha cok kirlenir.

  • apple çevreyi kirletmemek adına her sene yeni telefon çıkarmasın. 3 yılda bir telefon çıkarsınlar samimi iseler :)

  • Apple çevreyi çok düşünüyorsa sarj etmeden çalışan telefon yapsın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicmusic -- 31 Mayıs 2021; 17:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum. adamlar haklı. saçmalık.

  • @ugur7seven

    Telefon üretici firmaları özellikle kendi şarjlarını tavsiye ederler.

    Eğer apple şarj tavsiyesinde bulunmayıp saldım çayıra mevlam kayıra dediyse suçlu.

    Yok şarj tavsiyesinde bulunup bu ürünü de şarjsız satıyorum deyip satmışsa alan kişi bilmem neresini yırtsa mahkemede haklı çıkamaz. Çünkü alırken o ürünün o şekilde satıldığını bilerek almıştır.


    Yani ben sana söyleyeyim yine bir uyduruk haber bu ya da şarjlı satılan bir ürünü şarjsız alan birinin haklılığı ki hiç sanmıyorum uyduruk haberdir.


    Yoksa dediğiniz doğruysa iphone 50 bin kere şarjsız satıyorum dedi. Kalktı bir mahkeme neden öyle yaptın deyip onu suçlayınca mantık bozulur mu? Herşey bozulur mantık bozulmaz. Ürünü sen bilerek şarjsız aldın gerisi hikaye.

  • İyi yapıyor Apple bunlara. Beğenmiyorsan alma arkadaşım. Bilmiyor musun içinden şarj cihazı çıkmayacağını

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Olay bundan ibaret. Yargıç efendi biraz toy sanırım.


    Ayrıca Apple'ın çevreciliğini beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak kutuda olmayan şarj aleti ya üretilmemiştir ya da talep üzerine üretilecektir. Yani her kutuda şarj aleti olması, hiçbirinde olmaması veya ayrıca talep üzerine verilmesinden daha çevrecidir. Bunu tartışmak akla mantığa aykırıdır. Olayı kendi içerisinde değerlendirmek bu kadar zor olmamalı.

  • CoolSnow kullanıcısına yanıt

    Söylediklerinin aksine type c konnektör ve kablosunun microusbye göre kat kat dayanıklı olduğunu düşünüyorum kullanıcı yorumu olarak.

  • Şarj aleti çıkmaması ne demek la , nereye sokacaz dotumuze sokupta mi şarj edecez a.q.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem iyi niyetliler. Kutuya yine koymasınlar ama gidip mağazadan fatura ile isteyen ücretsiz alsın adaptörünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Starforces

    Şarj aleti çıkmaması ne demek la , nereye sokacaz dotumuze sokupta mi şarj edecez a.q.

    kutunun icinde olmayan adaptore para verilmiyor sonucta, cebinizde kalmis olan bu para ile dilerseniz en kalitei sarj cihazini alip kullanabilirsiniz. elinizde uygun cihaz var ise adaptor parasi cebinizde kalmis olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zQrba

    Madem iyi niyetliler. Kutuya yine koymasınlar ama gidip mağazadan fatura ile isteyen ücretsiz alsın adaptörünü.

    genel bir yanlis anlama var. apple kutudan adaptoru cikarttiginda urun fiyatina bunu yansitti . yani adamlar parasini aldigi urunu vermemzlik yapmiyorlar, aksine sizden o kismin parasini almayip adaptoru alma konusunu musterinin insiyatifine birakiyorlar. telefonun yaninda cok cuzi bir miktar oldugu icin fark edilmiyor bu tutar .


    sanki adamlar parasini alip adaptor vermiyormus gibi zannediliyor, oyle bir durum yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 31 Mayıs 2021; 23:9:34 >
  • zengier Z kullanıcısına yanıt

    şarj için type-c kablosu koydu o yeter dedi... kimse görmedi... sattıkları bilgisayarla şarj edin mesajını niye görmezden geliyor bu sürü?...

  • Adam satarken içine şarj cihazı koymadığını beyan ediyor. Sonradan mahkemeye vermek ve bunun haklı görülmesi esas saçmalık. Çevreci sebepleri ile yapıldığı zaten biliniyor. Apple için çok zor bir şey değil 10 dolar arttırır satış fiyatını gider yine paşa paşa alırsın.

  • NihatEr kullanıcısına yanıt

    sen öyle zannet apple tasaruf etmek için daha çok kâr etmek için çıkarttı zaten sonradan kablosuz şarj işine girdi...

  • Apple'dan 5 kuruş para almadığı halde, hatta üste para verdiği halde, Apple bizi kazıklasın, şarj cihazı vermemekte haklı, şeklinde, görüş belirtiyorlar ve parasız avukat gibi savunuyorlar. Ne kadar bos adam var insan okudukça dumur oluyor..  


    Bu firmaya mahkeme yoluyla haddinin bildirilmesi çok güzel olmuş çünkü bunları örnek alıp, bu hırsızlığı yapmaya diğer firmalar da heveslenmişti. Yapmaya kalkışacakları gasp ve hırsızlık, şimdi hepsinin elinde patlamıs oldu.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Haziran 2021; 6:15:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.