Şimdi Ara

iPhone 12 kutusuna şarj cihazı koymayan Apple dava edildi: Ücretsiz şarj cihazı verecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rekabet bitti, piyasa apple ve samsung'a kaldı. Onlar da kartel gibi devam ediyorlar. Apple kaldırdı şarj cihazı vermeyi samsungda kaldırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G teknolojisi maliyetli bir teknoloji olduğundan, telefonun fiyatını artırmak yerine kutu içeriğinden kısarak bunu sağlamaya çalışmışlardı esasen.

Evde şarj aletiniz ve kablonuz var diyelim ki, telefona 649 dolar vermek mi yoksa kullanmayacağınız şarj aleti ve telefona 700 dolar vermek mi?

• Bencede saçmalık. Apple şirketi çevreyi çok düşünüyorsa her yıl değilde üç yılda bir telefon çıkarsın. Eski modellerine güncelleme gönderip milletin elindeki telefonun hızını düşürüp yeni telefon almaya mecbur etmesin. Öyle değilmi?

• çevre bahane para şahane, çevreyi düşünüyorsan aldığın paraların bir kısmını çevre yatırımlarına yap, gerçekten çevreyi düşünüyor olsaydı 2 ayrı paket yapardı biri adaptörü diğeri adaptörsüz, adaptörsüz de indirimli satardı(gerçi indirim diye önce bindirip sonra inidirirlerde orası ayrı konu), tüketici yönetmeliğinde yeri var aldığın ürün paket içeriğindekiler ile çalışmak zorunda, milleti keriz gibi yoluyor başka açıklaması yok.

• Bu sonuçta bir telefon ve şarj cihazı koymak zorunda. Türkiye kafasıyla sadece düşünmemek lazım. Yurt dışındaki bir insanın ios bir cihazı alması çok daha mümkün ve cihazlar ucuz buraya göre. Ondan da alan bir insanın herşeyiyle sıfır bir ürünü talep etmesi kadar doğal bir şey yok. Elimde şarj cihazı var nasılsa ondan bunu odemiyim diye bir düşünceye Amerikalı bir insanın girmesini pek bekleyemeyiz.

• Daha önceki telefonum 8 plus modeliydi. Şimdi 12 pro Max aldım. Şarj kablosu type c den klasik Apple ucu. 8 plus normal apple uçtan normal USB uc. Yeni kabloyu kullanamıyorum. Ayrıca 8 plusi satsam neden sarjsiz satayım. Saçma gerçekten. Çok saçma.

• Ben bunların çevreyi felan düşündüğünü sanmıyorum sadece daha fazla para bunların tek amacı para kim takar insan sağlığını insanlığın geleceğini boşverin

• En başından beri saçmalık olduğunu söylüyorum, madem kablo koydun usb kablo koysaydın ki eski adaptör ile uyumlu alsaydı, e kablo koymuş ama o kabloyu kullanabilmen için mecburen type girişli adaptör alman lazım. Kesinlikle eski şarj eletini kallanamayasım diye yapılmış bir plan. Çevrecilik umurlarında değil.,

• Çevreye duyarlılığınız yok sizin. Duyarsızsınız siz duyarsız!!!

• asdf_13 kullanıcısına yanıt

asıl sorun telefondaki giriş değil ki.

Yeni verdikleri kablonun diğer ucu usb-c, bu yüzden eski adaptörleri de kullanamıyorsun.

• Yuh o kadar para ver içerisinde birde şarj cihazı çıkmıyor mu :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun çevreyle alakası yok çok saçma onca para veriliyor bir telefona kulaklık şarj aleti içinde olmuyor...

• 6 sene iphone kullandıktan sonra 2018'de bıraktım çok şükür.

• Gerçekten kutudan para isteseler şaşırmam

• Apple çevreye duyarlıysa type-c kullansın, insanlar iphone için yeni kablolar ve adaptörler almak zorunda kalmaz.

• ne zamanki bir amerikan firması çevresel duyarlılık kasıyorsa orada kar majını arttırmak hedefi vardır.

• asdf_13 kullanıcısına yanıt

Telefonu satarken kablosu ile satıyoruz nasıl elimizde fazla kablo olsun?

• apple çevreci maksatla gibi algı oluşturdu ama tek amaçları maliyetten yırtmak... siz tek ürüne göre değerlendiriyorsunuz ama onlar toptan değerlendiriyor... insanlığın 2 numaralı düşmanı algı operasyonu yapıyor...

• Brezilya'da ikamet ede... kalanını okumadım

iyi günler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.