Şimdi Ara

iPhone 11 Telefon Çalındı. Lütfen Yardımcı Olun! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
17.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke böyle insanları sağda solda ıssız arazilerde kafası kesik şekilde bulsak..

  • Geçmiş olsun giden gitmiş. iPhone bul açıksa bir ihtimal.

  • Kırmızılı olanın tipi apaçık ortada, en yakın karakola gidin polis isterse bulur . Hatta daha önce kaydı da vsrdır muhtemelen

  • Arkadaşlar bu hırsızlık olayları ekonomi kötü gittiğinden beridir patlamış durumda. Özellikle birkaç ilde hırsızlık meslek haline gelmiş. Çalınamaz bir şey bırakmamışlar. Vinçle sanayi makineleri çalıyolar artık. Ne yazık ki polis de bir şey yapamıyor. Yakalasa da salınıyorlar. Ya da içeriye girip öğrenim görüp dışarıda daha fazlasını yapıyolar. Bir yerde para değerli mal taşımaya çekinmeye başlayacağız. Başladık da bu giderek kuvvetlenecek. Paranızın olduğunu malınızın olduğunu kimseye belli etmeyin. Takip ediyolar tehdit ediyolar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanızdan 1 dk lık ayrılmanızda bile kilitlemek gerekiyor

    çünkü ortalık hırsız ve kapkaççı dolu


    yeni türkiye hayırlı olsun, hedef 2023




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 13 Mart 2021; 2:52:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. bence bunları tanıyan kesin çıkar. kamera net çekmiş.
    ben sana neden soyulduğunu söyleyeyim mi hocam?
    bu adamların bir sürü sabıkası vardır soğukkanlılar baya. ama devlet devlet olup da caydırıcı ceza verememiş o yüzden soyuldun. hırsızlık suç sayılmıyor memlekette karakoldan salıyorlar. sabıkası kabarık bir sürü insan geziyor toplumda ve mutlaka birgün birinin canını büyük yakıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün sayfaları okumadım ama ekranda mesaj belirebiliyorsa, hırsıza bir not yazmak faydalı olabilir. Ne kadar katılırsınız bilmiyorum. Geçmiş olsun, umarım bulunur.

  • eskikarateci kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, 2 sinden toplam 30 sabıka çok rahat çıkar. Adalet partimiz, 20 yıldır çözemedi bu işi. Adalet anlayışı daha 30 yaşında 30 sabıkalı insanların serbest gezebilmesi. Ha Suriyeli falan iseler daha toplam 8-10 olabilir. Bir de artık Suriyelimiz başladı tabi. Bakmayın şimdi konuşabildiğimize. bundan 20 sene sonra suriyeli demekte yasak olacaktır, ırkçılık olacaktır, laf söylenmeyecektir.

  • Telefon her zaman yanında cepte olmalı. Hele hele arabayı kilitlememek apayrı birşey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • Kaybolduğunda, çalındığında çok üzülmeyeceğiniz telefonlar alınız. Videoda çok içten küfür ediyor. Yazık olmuş satın almak için harcadığı onca emeğe.

    2000-4000 tl civarında bir telefon çalınsaydı bu kadar üzmezdi adamı. Ayrıca toplumun %95 için 3000-4000 arası çoğu telefon her ihtiyacını fazlası ile görecektir. Fakat statü gösterme aracı olarak düşünenler illa bahane bulup gereksiz üst modellere yönelecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugers -- 13 Mart 2021; 8:54:27 >
  • Geçmiş olsun...

    Karakola başvurduğunuzu düşünüyorum. Aracın kapısında dokunduğu yerlerden parmak izi alınabilir. Muhtemelen önceden sabıka kaydı da vardır. Kamera kaydını delil olarak dosyaya ekletin. Kolluk çevredeki kamera kayıtlarından da yüzünün teşhis edilebileceği görüntü kayıtlarını toplar.Şahsın kimliği tespit edildikten sonra savcılık soruşturması başlatılır. Uzlaşmaya tabi olduğundan önce uzlaşmaya gönderilir. Uzlaşmada telefonu veya bedelini istersiniz. Uzlaşma sağlanamazsa kovuşturmaya geçilir ve uzun bir süreç sizi bekliyor...

  • senelerdir anlamadığım bir mevzu var, konum benim telefonumda sürekli açık fakat internet olmadan konumun açık olması bir işe yaramıyor. telefon şifreli dahi olsa alttan kaydırıp wifi/mobil veri kapanabiliyor, ayrıca telefonun kendisi de kapanabiliyor. neden apple buna izin veriyor? telefon şifresi girilmeden hiçbir şey yapılamaz olmalı. yani şarjı bitmeden telefonu dahi kapatamamalısın. telefon çalındı diyelim adam direkt mobil veriyi vs telefonu kapatır. bunu yapamaz ise çalınan iphone'ların yüzde 90'ı ani müdahale ile bulunabilir bence.

  • Öncelikle geçmiş olsun. Eşgal apaçık ortada, hele kırmızılı adamın yüzünün fotoğrafı bile çıkarılır. Polis bunları bulacaktır.

  • Tuş kilidi olsa da olmasada hiçbir şekilde kullanamazlar o telefonu. Anca ekranı, bataryayı ve arka camı falan kullanabilirler. Telefon kapalıysa da malesef bulunmaz, açık tutacak kadar aptal değillerdir heralde.

  • Nokia 3310 neyinize yetmiyor?

    Konuya bak, hırsıza atılan laf kadar telefona verilen parayı elestiren var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, umarım bulunur telefonunuz.
    İnsanların emeğini sömüren şu şerefsizlerin sonu gelmiyor ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsızlığın artmasının sebebi bana göre sadece akp değil. Toplumun bakış açısı da etkiliyor. Mesela buradaki kimse hırsıza kötü tek bir laf söylememiş herkes kıskançlığından niye iphone 11 aldın falan demiş. Böyle bir ortamda hırsızlıklar artar. Birgün de sizin başınıza gelir merak etmeyin. Tam olarak da fakir olduğunuz için. Artan hırsızlık olaylarında zenginlere hiçbir şey olmaz olan fakire oluyor, fakir mahallelerinde hırsızlıklar artıyor.

    Konu sahibi çok geçmiş olsun, umarım hırsızlar bulunur. Kamera görüntüleri var zaten polisle iletişime geçin en azından sadece bulunsunlar serbest bırakılırlarsa da adam toplayıp dövün hırsızları. İçin soğusun biraz. Tekrar geçmiş olsun.
  • Nasreddin Hoca’nın evine hırsız girmiş, komşular da “çiti daha uzun yapsaydın, kapıyı iki kere kilitleseydin, evde eşya bırakmasaydın” demişler, Nasreddin Hoca da “Yahu anladık biz hatalıyız da, hırsızın hiç mi suçu yok” demiş
    Şu yorumlara bakıyorum biri 2000 liralık telefon neyine yetmiyor demiş biri 8000 liralık telefon arabada mı bırakılır demiş
    Çok şaşıyorum doğrusu
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt

    hocam bu tarz durumlarda empati kurmak lazım. o pahada malınızı kaybettiğinizi düşünün ve gelen ilk mesaja bakın. konu sahibi arkadaş belki bilmiyordur ama bu tulpar denen eleman forumun sayılı trollerinden. yazdıkları pek ciddiye alınmıyor genelde. olabilecekleri hepimiz biliyorken böyle umut kırıcı mesaj yazmak niye ? olabilecekleri yazar ‘geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur’ diye iyi dileklerini belirtemez mi ?


    dediğim gibi olacakları az çok hepimiz biliyoruz zaten. konu düşüncesizlik etmek ve insanın moralini bozmak. ki konu sahibi de kendisini ciddiye alıp cevap vermemiş amacına ulaşamadı diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.