Şimdi Ara

iPhone 11 Telefon Çalındı. Lütfen Yardımcı Olun! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
17.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt

    Haklısınız ama burası forum her türlü ses çıkabilir. Kötü birşey dememiş gerçeklerden bahsetmiş. Ne kadar çeşitlilik o kadar iyidir. Herkes geçmiş olsun inşallah bulunur derse e ne anlamı kaldı forumun o zaman. İyi dilek elçiliği olurdu burası. Yanlış anlamayın sizde haklısınız ama olması gereken bu ve rahatsızlık duymamak lazım. Troll kısmını hiç bilyorum belki size öyle gelmiştir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acht und zwanzig kullanıcısına yanıt

    Cihazın anakartını kullanamaz parça niyetine kasa monitör bataryayaı kullanır sadece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun. Şerefsizler bugün kar ettiklerini sanıyorlar ama bunun öbür dünyası var. Yazık ya sen çalış çabala bir şey al birisi gelsin alsın götürsün. Dünde dükkana bir kız geldi kaplama sordu bizde telefon işi yapıyoruz çıktı gitti pazarda telefonunu çalmışlar 3000 TL ye zar zor almış öğrenci kız. Ağla ağla bir hal olmuş bunun hesabı sorulmayacak sanıyorlar. Kısasta hayat vardır şu hırsızların ellerini keseceksin abi tek çözüm bu. Hapis falan hikaye hangi eli ile çaldıysa o elini K-E-S-E-C-E-K-S-İ-N nokta !!!

  • yanındakinde maske yok 1 hafta bile sürmez bulunması

  • Musty86 M kullanıcısına yanıt

    doğrudur hocam siz de haklısınız zaten iyi dilek dilenince şak diye suçlu çıkmıyor. demeye çalıştığım olacaklarının yanında usulen de olsa söylemesi hoş olurdu. ayriyeten bu kibar tartışma diliniz için ben teşekkür ederim  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ben teşekkür ederim. Bu kadar ayrıştığımız bir zamanda ilk tepkiye fetöcü ilan etmediğiniz için.   farklı fikirlere her zaman ihtiyacımız var iyi günler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ElcaseJaws kullanıcısına yanıt

    Ben bu durum için iki farklı modül kullanıyoum. Kapıları kilitlediğimde bir kere klakson çalıyor ve aynaları ve açık camları kapatıyor. Eğer kapılardan biri kilitlenmezse klaksonda çalmıyor, ayna da kapatmıyor. Ayrıca ayna kapamanın güzel bir tarafı var; park ettim eve çıktım, bir süre sonra acaba kilitledim mi diye düşünürken çıkıp balkondan aynalara bakıyorum, aynalar kapalıysa içim rahat ediyor :)


    Geçenlerde arkadaşım geldi, onun aracını park edip benim araçla devam ettik. Bir süre sonra arkadaş yaw ben kapıları kilitledim mi diye sordu  hemen evi araytıp ayna kontrolü yaptırdık, kilitlemeyi unutmuş  döndük bir de onu kilitledik... not: aynı araç ve aynı modüller.





  • Geçmiş olsun.

  • FaceID okumadan kontrol merkezini açmama özelliği aktif ise cihazın internetni asla kesemez hatsız moda alamaz, sim kart çıkartması ya da kapatması lazım. O esnada bulunabilir gibi, büyük geçmiş olsun.
  • öğrenci evimize hırsız girmişti Macbook'u v.s çaldılar.

    Polisler geldi olay yeri inceleme ekibinden.

    Sordum polise "abi hırsızın kimliğini sana versem ne olur"

    polis: "2 gün sonra geri çıkartırlar"


    böyle bi konuşma geçmişti.


    Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bulursun ama çok yüksek makamlı baban veya dayın v.s yoksa işin zor onu belirteyim.

  • Geçmiş olsun. Kazadan beladan korusun bu malın hırsızlığı seni.

    Aslında böyle hırsızlıklarda adaletin çözümü belli. Bu çalanlar ne için yaptılar. Para için. Bunların yakalanması zaten basit. Hakim cep telefonu değerini bilirkişiden tespit edecek ve 5 katı para cezası ile salı verecek. Sadece hırsızlık varsa. Para senin hesabına geçtiğinde adam serbest kalacak. Yok öyle 3 gün yatıp çıkmak. Adalet budur. O adam onun parasını ödeyene kadar hapiste yatacak. Mesela abd de kefaret sistemi var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, umarım telefonunuzu sağlam bulabilirsiniz. Çok üzücü. 


    iPhone sahibi arkadaşlar, çalıntı durumunda kilit ekranında Mobil Veri, GPS tarzı şeylere erişmemeleri için aşağıdaki makaleyi okuyun. Kilit ekranında, Denetim Merkezi, Siri erişimini vs. kapatabiliyorsunuz. En azından elinizde iyi kötü bir konum olur.


    https://support.apple.com/tr-tr/guide/iphone/iph9a2a69136/ios

  • Bu tipler poliste mimlidir,dosya sırası gelene kadar telefon çöp olur,tanıdık yoksa işin zor.

    Geçenlerde hatırı sayılır birinin işini bir günde hallettiler basında vardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. İki adımlık yer dahi olsa aracınızı durdurup anahtarı üzerinden alıp kilitleyin üşenmeyin.

  • Bu yüzden 3000₺+ telefon kullanmıyorum. Geçmiş olsun. Bulunur umarım diyeceğim ama zannetmem. Hırsız girmişti 10 yıl önce. Polis kayibiniz az bizi ugrastirmayin demişti. Bende evimde her türlü delici kesici alet bulunduruyorum artık. G.tü yiyen gelsin. Arabam yok ama olursa beyzbol sopasini eksik bulundurmam. Tekrardan geçmiş olsun. Lütfen kolaylıkla kirilabilecek,dusurulebilecek ve çalınabilecek altelere böyle meblalar vermeyelim.
  • Adamlar kabak gibi kamerada polisin onları alması 1 saat bilemedin 2 saat sürer..

  • Öncelikle geçmiş olsun hocam. Umarım bulursunuz.

    2 sene önce arkadaşımın telefonu izmirin işlek yerlerinden birinde çalındı. Anında polise gittik. Kamera kayıtlarında görüldü. iPhoneumu bul uygulaması ile konumu bulduk. Birkaç saat içinde telefon İstanbula götürülmüştü. Tam konumu belli olan, hırsızın suratı apaçık gözüken bir olayda ifademizi alan polis göbeğini kaşıyıp çayından bir yudum alarak "biz bişey yapamayız, iyisi mi siz o telefonu unutun" diyerek sıfır hareketle konuyu kapattı. Üstelediğimizde "sen devletin polisine nasıl yükselirsin" diyerek bi de tehdit edildik. Kısacası kendi imkanlarınızla aramanızı tavsiye ederim. Hükümetin polisinden bişey beklemeyin bu konularda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam var mı bir gelişme? iclouddan telefonu mutlaka kilitleyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

    Arkadaşlar bu hırsızlık olayları ekonomi kötü gittiğinden beridir patlamış durumda. Özellikle birkaç ilde hırsızlık meslek haline gelmiş. Çalınamaz bir şey bırakmamışlar. Vinçle sanayi makineleri çalıyolar artık. Ne yazık ki polis de bir şey yapamıyor. Yakalasa da salınıyorlar. Ya da içeriye girip öğrenim görüp dışarıda daha fazlasını yapıyolar. Bir yerde para değerli mal taşımaya çekinmeye başlayacağız. Başladık da bu giderek kuvvetlenecek. Paranızın olduğunu malınızın olduğunu kimseye belli etmeyin. Takip ediyolar tehdit ediyolar.

    Cezaevlerinde millet ust uste yatiyor diyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.