Şimdi Ara

iphone 11 hala alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün günlerden 13 şubat 2021 sizce hala iphone 11 alınır mı yoksa artık 12 serisi mi düşünülmeli

• 5G ve ekran çözünürlüğü önemli değilse alınır. Ama imkan varsa 12 serisi almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınmaz iphone 12 pro max asagısı kurtarmaz

• Ne kadar bizim millet önemsemese de 5G olması önemli detay. 2 sene sonra 5G gelirse o telefonları satmak çok zor olur. Uzun vadeli telefon düşünüyorsanız kesinlikle 5G’li telefon olan ip 12 serisi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 daha mantıklı imkan var ise
  • Alınmaz.
  • alınmaz 11 eski telefon iphone 23'ü bekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 veya 11 mi alınmalı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 25'de çentik kalkabilirmiş ben onu bekliyorum, evi satıp alırım sanırım

• Alınır hocam niye alınmasın hala taş gibi telefon

• 1,5 ay önce 2015'te çıkan iphone 6s 16gb sattım 1.200 tl'ye, sen 16-17 ay önce çıkan 11'i soruyorsun. Millet hala 6s 7 alıyor 2.el

• 12ye bütçen yetmiyorsa alınır

• 11 çok eski hatta 12 bile alınmaz
  • Elbetteki alınır, ben 6s Plus’u satıp yaklaşık bir ay önce 11 64 GB aldım.

• 11 alana kadar 12 alırım fiyat yakın, yada se alırım en azından aynı işlemci fiyat ucuz...
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Merhaba,bende iphone 11 sipariş verdim Mevcut Iphone 7 yi satmak istiyorum. Siz nered sattınızı kendi telefonununuzu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrierengul

Merhaba,bende iphone 11 sipariş verdim Mevcut Iphone 7 yi satmak istiyorum. Siz nered sattınızı kendi telefonununuzu?

Letgo'dan satıyorum hocam genelde.

• 5g takmıyorsan alır 5 sene de kullanırsın. Alınmaz diyenlere bakma. Cayır cayır telefon.

• Xs max 11 den iyidir
  • 11ile 12 arasında fiyat farkı. Çok fazla ben 11kullanıyorum güzel telefon 12inceledim pek fark göremedim arada az fark olsaydı 12ye geçiş yapabilirdim ardaki farka suan değmez diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.