Şimdi Ara

İphone 1.1.2 tlf.çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turbosimli olarak kızım kullanıyor,ancak ben iphone ile hiç ilgilenmediğim için ne yapacağımı bilemedim.Telefon özelliği için telefon kısmına basınca telefon ekranı gelip hemen düşüyor,dışarıdan o numarayı ararsam çalıyor gibi sinyal var,iphone ekranında da yuvarlak bir yıldız dönüyor,fakat hiç zil sesi çıkmıyor.
    Yardım eder misiniz veya hangi konuyu okumalıyım?

• turbosim çıkarın kartı normal takın ve yazılımsal unlock edin versiyon yükseltip yaparsan daha iyi olur 1.1.4 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 1 Eylül 2008; 0:01:20 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm
    Bu yönergeyi izlerseniz hem en son sürümü yüklemiş olursunuz hemde sorunsuz kullanırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm
    Bu yönergeyi izlerseniz hem en son sürümü yüklemiş olursunuz hemde sorunsuz kullanırsınız.

Bunları yaparken turbusimi çıkarayım mı,bir daha turbosim lazım mı?,bir de bu linkte 3 farklı metot var,benim versiyonum 1.1.2 2g ihone,hangi metodu kullanmalıyım?
  • Turbosim'i çıkarabilirsiniz ama atamayın birgün işinize yarayabilir.Yönergelere gelince 2. yönerge yani Quickpwn daha basit onu tavsiye ederim.
  • Turbosime birdaha ihtiyacınız olmayacak illa saklamak isterseniz hatıra olur. arkadaşın size önerdiği enson versiyona yükleme olayı ama anladığım kadarıyla sizin yapamayacağınız kadar karışık benim önerim 1.1.4'e yükseltmeniz olacaktır bunun içinwww.iphonedo.com a bakabilirisiniz. Resimli anlatım olduğundan rahatlıkla yapabilirsiniz

işte sizin için araştırdım buldumhttp://www.iphonedo.com/114-unlock-39fakeblank-bl buradan telefonu rahatlıkla düzeltebilirsiniz. ihtiyacınız olan herşey var resimleri ve adımları takip edin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 1 Eylül 2008; 0:59:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Turbosime birdaha ihtiyacınız olmayacak illa saklamak isterseniz hatıra olur. arkadaşın size önerdiği enson versiyona yükleme olayı ama anladığım kadarıyla sizin yapamayacağınız kadar karışık benim önerim 1.1.4'e yükseltmeniz olacaktır bunun içinwww.iphonedo.com a bakabilirisiniz. Resimli anlatım olduğundan rahatlıkla yapabilirsiniz

aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşleme başlamıştım,QuickPwn yöntemi(2.bölüm),enson recovery mode'almamı istedi,aldım,PM recovery moddaki cihazı gördü,bekledim QuickPwn'nin en son(recovery moda aldırdığı) ekranı durup duruyor,ben de İtunes'u açtım ve shift+restore'ye bastım,işlem devam etti,ancak makina kitlendi,sadece emergency call seçeneği var,şimdi ne yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 1 Eylül 2008; 2:07:59 >
  • hangi versiyonu kurdunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

hangi versiyonu kurdunuz?

Eğer doğru yaptıysam 2.0.2
  • 2.0.2 ile restore ettiysen quickpwn işlemini tekrarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: predouret

2.0.2 ile restore ettiysen quickpwn işlemini tekrarla

quickpwn işlemini yaparken en son DFU moda geçtikten sonra beklemeem mi lazım,yoksa itunes'u mu açıp restore etmem mi lazım?
  • Akadaşlar,tamamdır,tekrar quickpwn çalıştırınca halloldu,yardımlarınız için teşekkürler.
  • Tebrik ederim.Olayları çok hızlı kaptınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

Tebrik ederim.Olayları çok hızlı kaptınız.

Teşekkürler,forumdaki herkes çok yardımcı ve çok hızlı cevaplar geliyor,ayrıca düzey de çok yüksek,sağolun.
    Ancak ben quickpwn ile yaparken sistem beklemeye başladı(dfu aşamasında),çok bekelyince ben de itunes'u açıp restore yapmam gerektiğini düşünerek o aşamaya geçtim,galiba o zamn da itunes kırma olayını es geçip 2.0.2'ye yükseltti,hatam nerdeydi ki?
  • abi forumun ustunde heryer yıkılıo 2.0 2.01 2.02 falan asagıda kucucuk 1.1.2 yi gorunce cok sasırdım koptum .ama bu arada hala 1.1.2 kullanmakkta dıreten arkaslarım var onları da hic anlamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.