Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
3
Favori
46.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cokemancci

herkese günaydın,
    listedeki programları önceden hazırlayıp, sırasıyla yapınca çalışıyor, teşekkürler. Buraya kadar sorum yok ancak işin telefon kısmına gelince aldığım x-sim kartı takınca "no sim " diyor, normal "turkcell" karı takınca "invalid sim" mesajı veriyor. Anysim yükleyince makinayı kapatıyor tüm işlemleri baştan yapmak gerekiyor. Buraya kadar geldim ancak telefon olarak kullanamıyorum, önerileriniz veya Bursa' da yardım edecek arkadaş var mıdır ?
    teşekkürler

iWorld yükledinmi??
    yükelyip sim kartını tekmayı dene.
  • hepsini denedim, ya aldığım x-sim kartta problem var, yada defalarca deneme rağmen x-sim' i dopru oturtamıyorum,
    bununla beraber 2 ayrı sim kartta da denedim bazen eski simleri okumuyor diye
    şimdi itouch' ım oldu iphone yerine
  • Bu cevabı bana mı yazdınız acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: demurro

uygulamayi takip ederseniz oluyor iki iphone u yaptim unlock oldu
    olmazsa olmazlar
    WiRLESS !!!!
    hata yaparsaniz paniklmeyin problem yok HARD RESET yapin
    HARDRESET iPHONE
    Press the home button (the big circle below the screen) and the sleep wake button (the button on top of the iPhone) simultaneously.
    Hold both buttons simultaneously for a few seconds, Ignore the "Slide to power off" and keep holding
    The iPhone should now shutdown automatically - (fade to black)
    Turn the iPhone back on by hitting the sleep/wake button.
    You should now see the Apple logo, your iPhone is restarting and thus booting up.
    You have completed a hard reset successfully.

HOME tusu [yuvarlak icinde kare olan:)]sag ustteki tepedeki acma kapama tusu birlikte basin
    birkac saniya birlikte basili tutun "Slide to power off"ekranda bu yazi cikacaktir gormezden gelin tutmaya devam edin kendi kendine kapanip ekran KARARACAKtir tekrar tepedeki tusla telefonu acin APPLE logosunu gorurseniz HARDRESET yapmissiniz demektir.

• hayır size değil, bir önceki arkadaş öneride bulunmuştu ona yazdım,
    hala itouch durumunda, umarım Bursa' da halledebilecek arkadaş bulurum, sanırım aldığım x-sim arızalı
  • yalnız o yazıyı demurro yazmış siz değil... sanırım yanlış anladınız
    quote:

Orjinalden alıntı: cokemancci

hayır size değil, bir önceki arkadaş öneride bulunmuştu ona yazdım,
    hala itouch durumunda, umarım Bursa' da halledebilecek arkadaş bulurum, sanırım aldığım x-sim arızalı
  • HERKES icin yazdim(PROBLEM YASAYIP "HARDRESET"atmak isteyenler icin )
    quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

Bu cevabı bana mı yazdınız acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: demurro

uygulamayi takip ederseniz oluyor iki iphone u yaptim unlock oldu
    olmazsa olmazlar
    WiRLESS !!!!
    hata yaparsaniz paniklmeyin problem yok HARD RESET yapin
    HARDRESET iPHONE
    Press the home button (the big circle below the screen) and the sleep wake button (the button on top of the iPhone) simultaneously.
    Hold both buttons simultaneously for a few seconds, Ignore the "Slide to power off" and keep holding
    The iPhone should now shutdown automatically - (fade to black)
    Turn the iPhone back on by hitting the sleep/wake button.
    You should now see the Apple logo, your iPhone is restarting and thus booting up.
    You have completed a hard reset successfully.

HOME tusu [yuvarlak icinde kare olan:)]sag ustteki tepedeki acma kapama tusu birlikte basin
    birkac saniya birlikte basili tutun "Slide to power off"ekranda bu yazi cikacaktir gormezden gelin tutmaya devam edin kendi kendine kapanip ekran KARARACAKtir tekrar tepedeki tusla telefonu acin APPLE logosunu gorurseniz HARDRESET yapmissiniz demektir.

• çeviri haketen super olmus , tesekkurler
  • süper. saol
  • Ne yaptıysanız jailbreakme.com adresine gidip install appsnapp yapmanıza rağmen Slide to Unlock olmadıysa yani başarılı şekilde kırılmadıysa bir sefer de i.unlock.no adresini deneyin. Buradaki jailbreaker hem daha hızlı hem de daha yeni. Site zaten herkesin bişdiği tanıdığı bir site.
    Ben jailbreakme.com dan 5 kez denedim olmadı bu adresten ilk denememde sorunsuz hemen "Slide to Unlock" yazısını gördüm...
  • çeviri ve anlatım için binlerce teşekkürler... dün gece boyunca bununla çöken iphone umu kurtardım...
  • arkadaslar en sonunda 1.1.2 yi yukluyorum oktoprep yapmaya kalkınca hata veriyor ne yapabilirim?
  • install app snap ddedikten sonra hiçbişi olmuyor yardım bomboş bir sayfa açılıyor sol üstte küçüK bi soru işareti var acaba sayfayı mı tanımlamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technical death metal -- 4 Şubat 2008; 23:37:12 >
  • arkadaşlar bu klavuz birçok kişinin işine yaradı bir çok teşekkür aldım ve insanlara yardımcı olduğum için gerçekten çok sevindim.
    ancak tabi aksayan yönleri de var ne doğal olarak.
    şimdi sizlerden buraları öğrenmek istiyorum.
    şu adım şu şekilde de yapılıyor ya da ne biliyim burda şöyle bi hata verirse bunu yapın şeklinde tavsiyelerinizi bana yollayım ben de gereken değişiklikleri yapayım.
    böylece daha çok kişiye sorunsuz yardım etmiş oluruz hemde forum kirliliğini önleriz.
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

arkadaşlar bu klavuz birçok kişinin işine yaradı bir çok teşekkür aldım ve insanlara yardımcı olduğum için gerçekten çok sevindim.
    şu adım şu şekilde de yapılıyor ya da ne biliyim burda şöyle bi hata verirse bunu yapın şeklinde tavsiyelerinizi bana yollayım ben de gereken değişiklikleri yapayım.
    böylece daha çok kişiye sorunsuz yardım etmiş oluruz hemde forum kirliliğini önleriz.
    şimdiden teşekkürler...

öncelikle çok teşekkür ederim..
    kılavuzda 1.1.2ye update yazıyor ancak şu an 1.1.3e update söz konusu.. bilmeyen arkadaşlar 1.1.3'e çıkarabilirler shift'e basmadan.. bunu editleyebilirsek güzel olur tekrar teşekkürler herşey için

• HARDRESET problemi ile karsilastim sizin cewiride detay yoktu GOOGLE dan bulup tercumesi ile birlikte yazdim birinci sayfada konunun altina detay olarak ilave edebilirsiniz ayrica arkadas belirtmis bu anlatim eski 1.1.2 iTuNES otomatik update icin RESTORE degil SHIFT[bilgisyar klavyesindki en soldan alttan ikinci uzerinde yukari donuk ok isareti olan tus]basip UPDATE seceneginden daha once indirilmis olan 1.1.2 firmware'i yuklemek
    aksi halde otomatik UPDATE 1.1.3 yapiyor bu islemden sonra UNLOCK zor
    quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

arkadaşlar bu klavuz birçok kişinin işine yaradı bir çok teşekkür aldım ve insanlara yardımcı olduğum için gerçekten çok sevindim.
    şimdiden teşekkürler...

• Arkadaşlar ben bişey bilmiyorum ama size bi sorum olacak çok güzel paylaşımlar olduğunu gördüm herkese teşekkürederim
    Ben 1.1.2 iphone aldım.Menüleri açamadım aktive edemedim bi tanıdığım vardı ben açarım dedi ona verdim
    bazı şeyleri çözmeye başladım yardımınızı ricaedecem sizden iphone şuanda 1.1.2 den 1.1.1 düşürülmüş / ( 3A109a) 04.02.13_G olmuş.Turbosim olduğundan şüpe ettiim gitti gidiyordan bişey aldım sonuçta aynı işi gören ama onu kullanabilmem için 1.1.2 ye tekrar döndürmem gerekiyor Itunes yüklü ama 1.1.2 yok 1.1.3 var 1.1.2 ye nasıl yükseltebilirim turkcell hattımı kullanacam 1.1.2 ye yükselttikten sonra iword yükleyip işi çözücem ama bi el atında yardım edin bana rica edecem sizden
  • Restore işlemisorunsuz yaptım,herkese çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 8 Şubat 2008; 1:59:09 >
  • telfonunuz 42 VE 51 HAFTA uretimi ise bu ise yariyor sadece JAiLBREAK islemi yaparken[sistemi 1.1.1. den 1.1.2 ye upgrade ] kullandiginiz PC isletim sistemi ViSTA ise son ASAMA OLAN boot u yapmiyor ya Windows .bat dosyasina sag tiklatip properties/compatibility den Run this program in compatibility mode for dan Windows xp yi tikleyin veya xp yada macosx olan bir sistemde yapin JAiLBREAK islemini vistada uc kez islemi tekrarladiktan sonra kaaznilmis deneyim sonucudur
  • Ben de zamaninda ayni yontem ile jailbreak yapmistim. Fakat 1.2 ye yukseltmemistim. Bu arada 1.1 olan iphone ye openssh, summerboard, bsd subsystem, voice notes gibi programlar yukledim.
    1.2 ye yukselttigimde bu yuklu programlar durucak mi yoksa once hepsini uninstall yaparak 1.2 yukseltmemi mi tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 8 Şubat 2008; 19:29:58 >
  • Geri yükleme sonunda "Error 1015" şeklinde bir hata alacaksınız bu normaldir sadece OK'e basın. burada bu mesaj yerine 1015 değil de 1 yazısı geliyor

iPhone'un kurtarma modunda olduğunu söyleyen bir pencere daha açılacaktır. OK'e basın. bu pencere acılmıyor

Dördüncü Adım
    File menüsünden Exit'i seçip iTunes'dan çıkın. Control+Alt+Delete'e basıp Task Manager(Görev Yöneticisi)'ı açın.
    Processes(İşlemler) sekmesini seçin.
    iTunesHelper.exe'sini seçip End Process'e (Görevi Sonlandır) tıklayın. Açılan pencereden de bu yaptığınızı onaylayın(End Process'e tıkla)

Task Manager'ı Kapatın.

Beşinci Adım
    iPhone'unuzun halen kurtarma modunda olduğunu göreceksiniz. kurtarma modundan çıkmak için daha önceden indirdiğimiz iBrickr.exe'yi çalıştırın

"Boot the Phone" linkine tıklayın.

iBrickr, "Please wait while iBrickr tries to fix your phone." diyecektir.

iPhone Yeniden açılıp yine Aktive etme ekranını gösterecektir. aktive etme ekranı değil de hala slide to emergency ve itunes logosu gözküyor acil yardım lütfen
    iBrickr'ı kapatabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.