Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
3
Favori
46.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link 2
  • SAGOL KARDEŞİM YAA WALLA ALAH SANA KARA KAŞLI KARA GÖZLÜ ŞÖYLE ANCELİNA JULİA GİBİ BİR HATUN VERİN DUA MI EDYİM SANA...!!!
  • Umarim isiniz hallolur.
  • benimde ufak bi sorum olucak yine. sanırım 1.1.2 ye geçtiğimden beri keypad ten numara yazarken hafif takılmalar duraksamalar yaşıyorum bunun nedenini bilen bi çözüm üretebilicek olan varsa sevinirim (türkçe dil paketi yükliim dedim belki düzelir diye ancak bi etkisi olmadı)
  • edgar-s,
    Dediğin gibi shift tuşuna basarak update yaptım fakat benden dosya yeri sormadı direkt kendi kendine işlemler yapmaya başladı en sonda "telefounuz 1.1.2 ye update edilmiştir" uyarısı geldi ve daha sonra itunes sim kartı tanımadığını ve geçerli bir sim kart takılması gerektiğini yazdı. Ben de daha sonra kapadım itunes u ve işlemlere devam ettim.
    Bilgisayarına indirdiğin dosyayı göstermen gerekli demişsin ya bu hangi dosya linkini verebilir misin? ipsw uzantılı dosya mı yoksa 1.1.2 jailbreak.zip li dosya mı? Burayı açarsan sevinirim. Ayrıca ben o ipsw uzantılı dosyayı da indirdim fakat pc tanımıyor bu dosyayı. Hangi programla açmak gerek o dosyayı?
    Sana ms adresimi pm olarak atıyorum. Evde internette problem yaşıyorum. Problemi çözer çözmez sizi ekleyeceğim.
    Teşekkürler yardımlarınız için...
    quote:

Orjinalden alıntı: edgar-s

Reading flash images da takılma sorunu bnde de olmustu, diger sayfada da açıklamıstım, 1.1.2 ye yukseltirken shift ile restore a değil de shift ile update tuşuna basıp, yukleyecegim dosyayı seçip oyle yapınca bu sorun ortadan kalkmıstı, sende de boyle bi sorun olsa gerek, dene bakalım bi, ama shift e basmayı unutma sakın...

quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

Merhaba arkadaşlar,

Farklı bir wi-fi de denedim oldu. fakat şimdi de şöyle bir problemim var.... Şimdi 1.1.2 dosyasının içindeki batch uzantılı dosyayı çalıştırdıktan sonra şöyle bir hata veriyor telefon "CANNOT CONNECT TO YOUR DEVICE PLEASE...." şeklinde bir hata verdi. Fakat ok dedim sonra işlemleri yapmaya başladı fakat "reading flash images" kısmında takıldı telefon baya bekledim olmadı daha sonra işlemi iptal ettim tekrar denemek için fakat sonra yukarıda belirttiim hatayı aşamadım bu seferde. Bu hata normal mi sizde de böyle bir hata oluştu mu? ayrıca başka bir sorum bu işlemi yaparken wi-fi bağlantısının olması gerekiyor mu? Evde kablolu internetten yapsam bu işlemi olur mu? ayrıca bu işlem yani jailbreak işlemi yaklaşık kaç dk sürüyor? ona göre bekliyim.

Baya yol aldım zafere ulaşmak üzereyim

Herkese kolay gelsin...

• arkadaşlar ayrıca benim şimdi indirdiğimiz 1.1.2 ipsw uzantılı dosyayı gösterebilmek için hangi adımdan başlamam gerekiyor. *#307# yaptım ama olmadı. Şimdi ben en baştan mı başlamam gerekiyor. Bir de dediğim gibi bilgisayar bu ipsw uzantılı dosyayı tanımıyor. Bunu tanıması için hangi programı yüklemek gerekli?
  • Bu arada itunes benim telefona 1.1.3 yüklemiş olmasın bunu nerden anlarım. Şuanda ekran "slide for emergency" ve "itunes a bağlan" i işaretinin oldu ekran.
  • akadaşlar sanırım benim iphone 1.1.3 oldu. Çünkü işlemleri en baştan yapayım dedim. fakat recovery modunda görüyor telefonu itunes shit restore diyorum 1.1.1 dosyasını gösteriyorum. telefon restore edilemedi diye hata veriyor(zaten vermesi gerekiyor) ama hato kodu (1015) olması gerekirken (1) veriyor hata kodunu. Hataya tamam deyince itunes ana ekrana dönüyor hiçbir şey olmuyor. ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardım edin....
  • quote:

akadaşlar sanırım benim iphone 1.1.3 oldu. Çünkü işlemleri en baştan yapayım dedim. fakat recovery modunda görüyor telefonu itunes shit restore diyorum 1.1.1 dosyasını gösteriyorum. telefon restore edilemedi diye hata veriyor(zaten vermesi gerekiyor) ama hato kodu (1015) olması gerekirken (1) veriyor hata kodunu. Hataya tamam deyince itunes ana ekrana dönüyor hiçbir şey olmuyor. ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardım edin....

contacts!e prefs ekliyip hani settings'e giriyorsun ya onları yapıp bi versiyonuna bak gerçekten 1.1.3'ü mü yüklemiş.
  • Merhaba fleischman,
    Ben telefonda şuan hiçbir menüye ulaşamıyorum. telefon ekranında itunes bağlan ikonu var başka hiç bir yok slide to emergency de yazmıyor... bu duruma da şöyle getidim telefonu;
    hardreset attım itunes u açtım daha sonr ilk baştki adımları yaptım. shift ile birlikte restore dedim 1.1.1 dosyasını gösterdim. yüklemeye başladı. Daha sonra telefon restore edilemedi diye hata verdi zaten vermesi de gerekiyordu fakat hata kodu 1015 olaması gerekirken bendeki hata kodu (1). Hataya tamam dedikten sonra itunes playlist felan olan ekrana geri dönüyor ve hiçbir şey olmuyor.

Dediğiniz contacts menüsüne nasıl ulaşabilirim? vlla iyice kötü oldu telefon...
    teşekkürler yardımınız için...
    quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

quote:

akadaşlar sanırım benim iphone 1.1.3 oldu. Çünkü işlemleri en baştan yapayım dedim. fakat recovery modunda görüyor telefonu itunes shit restore diyorum 1.1.1 dosyasını gösteriyorum. telefon restore edilemedi diye hata veriyor(zaten vermesi gerekiyor) ama hato kodu (1015) olması gerekirken (1) veriyor hata kodunu. Hataya tamam deyince itunes ana ekrana dönüyor hiçbir şey olmuyor. ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardım edin....

contacts!e prefs ekliyip hani settings'e giriyorsun ya onları yapıp bi versiyonuna bak gerçekten 1.1.3'ü mü yüklemiş.

• hımm slide for unlock falan demiyorsa işlem sırasında çaktı kanımca.hata vermiş olduğundan recovery falan istiodur.

1.1.2 versiyonunu yüklemeyi dene bi.hani telefonu ilk aldığın duruma getirmek için.
    klavuz da yazıodu şimdi tam hatırlamıyorum hangi adım.power tuşu ve home tuşuna beraber basıp 1.1.2 yüklemeye geçioduk ya işte onu bi dene.itunes recovery modunda görmesi lazım telefonu.
    bence bişi olmaz telaş yapma.
  • dediğniz gibi home ve power tuşlarına aynı anda bastım. itunes telefonu recovery modda gördü. shift+restore dedim. 1.1.2 dosyasını gösterdim ve yüklemeye başladı. daha sonra tlefon recover edilemedi diye hata verdi. hata vermesi normal değil mi zaten? fakat hata kodu (1015) olamsı gerekirken (1) şeklinde hata veriyor... sonra ok diyorum hataya. itunes ana erana dönüyor ve hiç bir işlem olmuyor... Ben bu işlemleri itunes 7.6 da yapıyorum acaba ondan mı olmuyor? itunes 7.5 kurayım dedim onu da kabul etmedi daha önce bir üst vesyonunu yüklediğim için. ordaki itunes library.it adındaki dosyayı bir üst sürümde oluşturdunuz diyor hata veriyor...
    Dediğiniz adıma baktım ama hangi adımdan bahsetiğinizi tam olarak anlayamadım. Valla ne olacak bilmiyorum....
    quote:

hımm slide for unlock falan demiyorsa işlem sırasında çaktı kanımca.hata vermiş olduğundan recovery falan istiodur.

1.1.2 versiyonunu yüklemeyi dene bi.hani telefonu ilk aldığın duruma getirmek için.
    klavuz da yazıodu şimdi tam hatırlamıyorum hangi adım.power tuşu ve home tuşuna beraber basıp 1.1.2 yüklemeye geçioduk ya işte onu bi dene.itunes recovery modunda görmesi lazım telefonu.

• quote:

dediğniz gibi home ve power tuşlarına aynı anda bastım. itunes telefonu recovery modda gördü. shift+restore dedim. 1.1.2 dosyasını gösterdim ve yüklemeye başladı. daha sonra tlefon recover edilemedi diye hata verdi. hata vermesi normal değil mi zaten? fakat hata kodu (1015) olamsı gerekirken (1) şeklinde hata veriyor... sonra ok diyorum hataya. itunes ana erana dönüyor ve hiç bir işlem olmuyor... Ben bu işlemleri itunes 7.6 da yapıyorum acaba ondan mı olmuyor? itunes 7.5 kurayım dedim onu da kabul etmedi daha önce bir üst vesyonunu yüklediğim için. ordaki itunes library.it adındaki dosyayı bir üst sürümde oluşturdunuz diyor hata veriyor...
    Dediğiniz adıma baktım ama hangi adımdan bahsetiğinizi tam olarak anlayamadım. Valla ne olacak bilmiyorum....
    quote:

hımm slide for unlock falan demiyorsa işlem sırasında çaktı kanımca.hata vermiş olduğundan recovery falan istiodur.

walla çok ilginç!
    iTunes olayını registry cleaner tarzı programlarla halletmeyi dene.registryde bıraktığı dosyaları falan sil.ya da unistaller programlar falan bilgisayardaki tüm yüklediği dosyaları siliyor ama biraz uzun sürüyor.itunes 7.6yı yükleyip bu programlarla kaldırırsan library dosyalarını da silebilir böylece 7.5 yükleyebilrsin.tabi teorik olarak

sen bi de 1.1.3'e update ettim demişsin.eğer gerçekten 1.1.3'e update ettiysen bundan dolayı da sürkli hata alıyor olabilirsin.eğer hiçbir şekilde recovery moddan çıkaramıyorsan mecburen 1.1.3 yapam gerekebilir ve artık 1.1.3 unlock adımlarını izlemen gerekir ki varsa öyle bişi.

bu arada forumda bi konu var yanlışlıkla 1.1.3'e yükseltenlerle ilgili.konuyu açan arkadaş sorunu çözmüş ve anlatmış.hatta senin de mesajın var orda oraya bi bak istersen.o daha çok yardımcı olur gibi geliyor bana.
    konu: http://forum.donanimhaber.com/m_20712450/tm.htm

• İnş. 1.1.3 yapmamıssındır, 1.1.3 yaptıysan ustte çozum atılmıs, fakat 1.1.2 deki dosyadan kastım restore dosyası yani shift artı update tuşuna basıp daha sonra seçip yukleyecegin dosya, daha once de bi kaç kere soledigim gibi sakın sadece update tuşuna basma, 1.1.2 yse versiyon yardımcı olmaya devam edeyim, ama 1.1.3 olduysa o versiyon hakkında pek bir bilgim yok ...
  • fleischman ve edgar-s yardımlarınız için teşekkürler. Fleischman dediğni deneyeceğim olmazsa hiç itunes kurulmamış bir bilgisayarda itunes 7.5 i kurarım. edgar-s şuanda versiyon 1.1.2 mi yoksa 1.1.3 mü oldu bilmiyorum. Hiç bir menüsüne de ulaşamıyorum. Dediğim gibi shift+restore diyorum 1.1.2 restore dosyasını gösteriyorum. Yüklemeye başlıyor.... hata veriyor restore edilemedi diye fakata hata kodu(1). hatayı ok liyorum ve sonrasında hiç bir işlem olmuyor. Fakat bunu bir de itunes 7.5 yükleyerek deneyeceğim. Belki olur.
    Anlamadığım bir nokta daha. Orjinali 1.1.2 olan arkadaşlar 1.1.3 e yükseltip telefon özelliği dahil herşeyini kullanabiliyor telefonun. Benim neden öyle bir şansım yok. Yani geri dönüş yok mu şuan için?

Teşekkürler tekrardan.... Kolay gelsin....
  •  iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi!

I-PHONE İÇİN TURBO SIM leri 35$ dan bulabilirsiniz ( 1.0.2, 1.1.1, 1.1.2) versiyonları açmaktadır.

NEFAŞ ELEKTRONIK 1998 yıllından itibaren GSM sektörüne cep telefonu yedek parçaları ve tamir programları tedarik etmektedir. Bu zaman diliminde ürün yelpazesini genişleterek birçok cep telefonu modelinin orijinal yedek yedek parçası ve programlarının Türkiye yetkili dağıtıcılığını almıştır. Yıllardır müşterilerimize orijinal ürün tedarik ederek ve bu ürünlerin garantilerini, desteklerini vererek zor olan bir olguya sahip olduk, bu olgu müşteri güvenidir. NEFAŞ ELENKTRONIK kullanıcıları şunu çok iyi bilmektedirler ki hiçbir zaman yan sanayi mal almıyorlar. Sahip olduğumuz bu güven ve müşteri desteğimizle şirketimizi daha da geliştirerek hizmetimizin kalitesini ve müşteri memnuniyetini korumaya çalışıyoruz.

site:www.nefas.com.tr

site2:http://b-demo.co.uk/iphone/

msn:nefas_cepdunyasi@hotmail.com

• itunes 7.5 kullanmanı oneriyorum ben de , ibrickr ile tekrar başka donup işlemleri de tekrar edebilirsin, ibrickr kolayca safe moda fln geçirebiliyor...Geri dönüş şansın yok mu o konu hakkında bir bilgim yok ama 1.1.2 den 1.13 e yukselten arkadaşlar bazı programlar yukleyip o donusumleri yapıyorlar, hatta bi hafta içinde bende yukseltmeyi dusunuyorum : )

quote:

fleischman ve edgar-s yardımlarınız için teşekkürler. Fleischman dediğni deneyeceğim olmazsa hiç itunes kurulmamış bir bilgisayarda itunes 7.5 i kurarım. edgar-s şuanda versiyon 1.1.2 mi yoksa 1.1.3 mü oldu bilmiyorum. Hiç bir menüsüne de ulaşamıyorum. Dediğim gibi shift+restore diyorum 1.1.2 restore dosyasını gösteriyorum. Yüklemeye başlıyor.... hata veriyor restore edilemedi diye fakata hata kodu(1). hatayı ok liyorum ve sonrasında hiç bir işlem olmuyor. Fakat bunu bir de itunes 7.5 yükleyerek deneyeceğim. Belki olur.
    Anlamadığım bir nokta daha. Orjinali 1.1.2 olan arkadaşlar 1.1.3 e yükseltip telefon özelliği dahil herşeyini kullanabiliyor telefonun. Benim neden öyle bir şansım yok. Yani geri dönüş yok mu şuan için?

• Merhaba edgar-s,
    Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra direkt ibrickr çalıştıracağız değil mi? ibrickr içinde dfu.exe dosyası var. Yoksa onu mu çalıştıracağız?
    Bu arada internet problemim yüzünden hala herhangi bir şey deneyemedim. Bugün sorunu çözüp akşama deneyeceğim inş. Bir de bu işlemleri yapmak için yani ibrickr ile telefonu dfu modundan çıkarmak için kablosuz ağlantıa ihtiyaç var mı?
    Teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: edgar-s

itunes 7.5 kullanmanı oneriyorum ben de , ibrickr ile tekrar başka donup işlemleri de tekrar edebilirsin, ibrickr kolayca safe moda fln geçirebiliyor...Geri dönüş şansın yok mu o konu hakkında bir bilgim yok ama 1.1.2 den 1.13 e yukselten arkadaşlar bazı programlar yukleyip o donusumleri yapıyorlar, hatta bi hafta içinde bende yukseltmeyi dusunuyorum : )

quote:

fleischman ve edgar-s yardımlarınız için teşekkürler. Fleischman dediğni deneyeceğim olmazsa hiç itunes kurulmamış bir bilgisayarda itunes 7.5 i kurarım. edgar-s şuanda versiyon 1.1.2 mi yoksa 1.1.3 mü oldu bilmiyorum. Hiç bir menüsüne de ulaşamıyorum. Dediğim gibi shift+restore diyorum 1.1.2 restore dosyasını gösteriyorum. Yüklemeye başlıyor.... hata veriyor restore edilemedi diye fakata hata kodu(1). hatayı ok liyorum ve sonrasında hiç bir işlem olmuyor. Fakat bunu bir de itunes 7.5 yükleyerek deneyeceğim. Belki olur.

• uygulamayi takip ederseniz oluyor iki iphone u yaptim unlock oldu
    olmazsa olmazlar
    WiRLESS !!!!
    hata yaparsaniz paniklmeyin problem yok HARD RESET yapin
    HARDRESET iPHONE
    Press the home button (the big circle below the screen) and the sleep wake button (the button on top of the iPhone) simultaneously.
    Hold both buttons simultaneously for a few seconds, Ignore the "Slide to power off" and keep holding
    The iPhone should now shutdown automatically - (fade to black)
    Turn the iPhone back on by hitting the sleep/wake button.
    You should now see the Apple logo, your iPhone is restarting and thus booting up.
    You have completed a hard reset successfully.

HOME tusu [yuvarlak icinde kare olan:)]sag ustteki tepedeki acma kapama tusu birlikte basin
    birkac saniya birlikte basili tutun "Slide to power off"ekranda bu yazi cikacaktir gormezden gelin tutmaya devam edin kendi kendine kapanip ekran KARARACAKtir tekrar tepedeki tusla telefonu acin APPLE logosunu gorurseniz HARDRESET yapmissiniz demektir.

EDIT:HARDRESETTE iPHONE u USB kablosu ile PC ye bagli tutarsaniz problemsiz oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demurro -- 8 Şubat 2008; 12:57:23 >

• herkese günaydın,
    listedeki programları önceden hazırlayıp, sırasıyla yapınca çalışıyor, teşekkürler. Buraya kadar sorum yok ancak işin telefon kısmına gelince aldığım x-sim kartı takınca "no sim " diyor, normal "turkcell" karı takınca "invalid sim" mesajı veriyor. Anysim yükleyince makinayı kapatıyor tüm işlemleri baştan yapmak gerekiyor. Buraya kadar geldim ancak telefon olarak kullanamıyorum, önerileriniz veya Bursa' da yardım edecek arkadaş var mıdır ?
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.