Şimdi Ara

iPad niyetine iPhone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bir tane iPhone satan arkadaş buldum ucuz olduğu için aradım.Arkadaş ama iCloud şifresi yok ipadmis gibi kullanırsın dedi.
    Anlamadim simdi icloud sifresi nasil olmaz her iphone un yok mu sifre mi unuttum secenegi felan bi cozumu yok mu (arkadas telefonculara goturuursun 100-150 liraya yapar dediler)
    Benim yapabilecegim bir cozum yok mu (para vermeden) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalıntı telefonu kakalayacak birini arıyordur.
  • Kardeşim sakın alma. Çalınan veya şifresi unutulan iPhone ölüdür. Güvenlik sertifikasına göre şifresi unutulan telefon çalıntı sayılır. Adam çalmış kakalıycak sana.

• Hiçbir çözümü yok almayın
  • Almayın. Zaten iPad gibi kullanırsın mantığı da akla uygun değil, klimasını açıp serinlemek için araba alınır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok saolun ancak sizce tel numarasinin yanina neden belirtmiski icloud sifresi yok diye calintiyi kakalayacaksa
    Hem icloud sifresi olmadan ne yapamayiz ki jb yapsak ipa falan indiririz neden sıkıntı olsun ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keceli00 -- 6 Şubat 2015; 20:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keceli00

Cok saolun ancak sizce tel numarasinin yanina neden belirtmiski icloud sifresi yok diye calintiyi kakalayacaksa
    Hem icloud sifresi olmadan ne yapamayiz ki jb yapsak ipa falan indiririz neden sıkıntı olsun ki

aleni çalıntı işte neyin muhabbetini ediyorsun. adamlar sana alma diyor sende vicdanında rahatlama olsun almak için uzatıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    5 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İs isten gecti
    ogrenmek istiyorum heralde

• iCloud şifresini bilmiyorsanız etkinleştiremezsiniz ki iPad'i ya da iPod'u da etkinleştiremezsiniz. Yani iPod niyetine de kullanamazsınız. Sim kilitli ise imei kayıtlı değilse iPod , iPad gibi kullanabilirsiniz ancak iCloud şifresi bilinmiyor ise hiç bir şekilde kullanamazsınız.
  • Buyuk ihtimal calinti cihaz almayin. Ancak telefonun faturasi varsa (yani calinti cihaz degilse, sahibinin sifreyi unuttugu varsayiyorum) apple'a basvurabilirsiniz sifreyi sifirlayacaklardir yada sifreyi size vereceklerdir. Ama dogruyu soylemek gerekirde banada guvenilir bir alisveris gibi gelmedi bu vazgecin bencede. İpad yerine iphone kullanmayin gerek yok.

• İpad gibi kullanmanız için apple ıd ve şifre kısmını geçmek gerekiyor ve şifre olmadığı için sadece o ekranda takılmış olursunuz. Özetle ipad olarak falanda kullanamazsınız. Birde ipad kullanmak istiyorsanız İPAD veya İPAD MİNİ alabilirsiniz. Boşuna hırsızlara para yedirmeye gerek yok.

Ancak iş işten geçti ise sadece parça niyetine veya hurda demir veya plastik yığını olarak varsayabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.